Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Мартавис Брајант суспендиран минимум една сезона :(
Исто и Том Брејди е сусп. на 4 утакмици ама кој го е.. него,ни Жизел више:)

Мартавис Брајант суспендиран минимум една сезона :(
Исто и Том Брејди е сусп. на 4 утакмици ама кој го е.. него,ни Жизел више:)
И рукито РБ на Билс, Карлос Вилијамс доби кат од Билс, дошол на трениг камп 9 кг здебелен. А баш солидна руки сезона имаше, се надополнуваа со Шејди.

Мартавис мислам суспензија за ПЕД има, лани исто беше неколку утакмици суспендиран, глуп црнец незнае да ја остави травата на раат малце. Вилијамс здебелен и лош, лани имаше добра сезона зашто им беше goal-line back инаку ништо посебен, веројатно и проблеми со карактер имал.За Брејди не ми се збори, тек следниот локаут ќе видиме што ќе испреговараат играчите, преголема моќ има Годел.

Фала за другарка ми. А за во живо, сеуште неостварен сон.
Значи во Америка беше и НФЛ не си гледал бе..ццц... :D[DOUBLEPOST=1472402029][/DOUBLEPOST]
Фала за другарка ми. А за во живо, сеуште неостварен сон.
Значи во Америка беше и НФЛ не си гледал бе..ццц... :D[DOUBLEPOST=1472403412][/DOUBLEPOST]А и бај д уеј на СК2 имаш натпревар на Минесота (во минеста) во моментов :D

Последно уредено:
Шо неш НФЛ на Спорт Клуб гледам ќе почнува :vozbud:. Спас од досадниот фудбал, добро е!!!

Аман бре, припремна била. Ко да се играше минати сезони прво коло последниот викенд пред септември...

Последно уредено од модератор:
Значи во Америка беше и НФЛ не си гледал бе..ццц... :D
А и бај д уеј на СК2 имаш натпревар на Минесота (во минеста) во моментов :D
Не бев у 'мерика, на брод работев, Ракел ми беше колешка од ентертејнмент одделот.
И касно го гледам ова :( Ќе си пуштев стрим некако од некаде..

Теди Бриџвотер си ебал мајката, лигаментите попара, заврши сезоната за него.
А ми беа едни од фаворитите од сенка.

Ајде Викингс земајте го Вик, Мајкл Вик и Адриен Питерсон барем и со Вик ваков стар и пред пензија би сакал да ги видим, ајде господе на фудбалот ако те има, среди го ова !! :drk:

Иначе ќе си ги гризат мудата свите што ги прескокнаа на драфтот Мајлс Џек и Џејлен Ремзи, ги глеав Џексонвил у предсезоната ќе бидат една од најинтересните екипи за следење.

A кога сме кај интересните тимови за гледање Оакленд Рејдерс ќе бидат топ сезонава, ако продужат Дерек Кар и Амари Купер со исто темпо, плус Калил Мек и Келечи Осемеле :vozbud:

Иначе Мартавис Брајант не се жалел на пресудата, обично после жалба овие казни се намалуваат на 6 или 4 меча, дечкото сакал година оф, имал проблеми со психата се борил против депресија :(

И еден од моите омилени играчи од поновава генерација РЏ III имаше солидна предсезона, едвај чекам да видим какви ќе бидат Браунси годинава, послаби од Најнерс нема да бидат сигурно :icon_lol:
Д фрик оф нејчур Џош Гордон из бек.

Дез Брајант из бек олсо, штета што се повреди Ромо.

Едвај чекам да почне сезонава, иако Метју Стафорд е уште член на Лајонс :icon_lol:

@Leo Bonnie Oдел Бекам ?? Стварно ??

Џастин Форсет го катнаа Балтимор :O
Едвај чекам да почне сезонава, имам големи надежи дека Њу Ингланд ќе играат Супербол, им ги гледав предсезонските утакмици, одбраната е лудо добра дури и без Џоунс. Првите 4 ќе бидат тешки без Брејди, Гарополо да земе 2 топ би било. Иначе за другиве што ги спомна Марли, РЏ3 мислам ќе умре сезонава, катастрофална офанзивна линија имаат Кливленд. СФ исто катастрофа ќе бидат. Филаделфија без Квотербек ( го трејдаа Бредфорд пред некој саат) исто. Од фаворитите, Сиетл, Аризона, Пантерите и ГБ од НФЦ и НЕ, Денвер и Балтимор мислам од АФЦ. Големи чекори напред за Оукленд, Џексонвил и мислам Тампа Беј, зашто Винстон и Еванс ќе имаат уште една година( лето) развој.

Теди Бриџвотер си ебал мајката, лигаментите попара, заврши сезоната за него.
А ми беа едни од фаворитите од сенка.

Ајде Викингс земајте го Вик, Мајкл Вик и Адриен Питерсон барем и со Вик ваков стар и пред пензија би сакал да ги видим, ајде господе на фудбалот ако те има, среди го ова !! :drk:

Иначе ќе си ги гризат мудата свите што ги прескокнаа на драфтот Мајлс Џек и Џејлен Ремзи, ги глеав Џексонвил у предсезоната ќе бидат една од најинтересните екипи за следење.

A кога сме кај интересните тимови за гледање Оакленд Рејдерс ќе бидат топ сезонава, ако продужат Дерек Кар и Амари Купер со исто темпо, плус Калил Мек и Келечи Осемеле :vozbud:

Иначе Мартавис Брајант не се жалел на пресудата, обично после жалба овие казни се намалуваат на 6 или 4 меча, дечкото сакал година оф, имал проблеми со психата се борил против депресија :(

И еден од моите омилени играчи од поновава генерација РЏ III имаше солидна предсезона, едвај чекам да видим какви ќе бидат Браунси годинава, послаби од Најнерс нема да бидат сигурно :icon_lol:
Д фрик оф нејчур Џош Гордон из бек.

Дез Брајант из бек олсо, штета што се повреди Ромо.

Едвај чекам да почне сезонава, иако Метју Стафорд е уште член на Лајонс :icon_lol:

@Leo Bonnie Oдел Бекам ?? Стварно ??
За Џајантс навивам, тој е изборот или Манинг или Бекам, немаме друг стабилен играч за дрес да земиш. Иначе боговите не те слушнаја, Брадфорд е нов QB на Викингс, мислам дека ова ќе му биди последна шанса да е стартер во лигата, ако ја прокоцка и оваа ќе се шета како резерва.

За Џајантс навивам, тој е изборот или Манинг или Бекам, немаме друг стабилен играч за дрес да земиш. Иначе боговите не те слушнаја, Брадфорд е нов QB на Викингс, мислам дека ова ќе му биди последна шанса да е стартер во лигата, ако ја прокоцка и оваа ќе се шета како резерва.

Јас за Eagles навивам :confused: ама сезонава излеа ќе биде катастрофа , Брадфорд беше слаб QB ама па боље варијанта него Chase Daniel и стартен QB не се трејдува недела дена пред почеток на сезона :facepalm: Барем Wentz нека го фураат сезонава па да видиме дали конечно ке најдат franchise QB , а за WRs да не зборам ,претсезонава сите катастрофа беа , поготово Agholar , ако Dorial green Beckham не прикаже нешто може и последни ќе бидат со 49s i Browns . Одбраната барем ни е солидна и може да не извади , барем пред Dallas да завршиме .

Fly Eagles Fly :oleee:

Јас за Eagles навивам :confused: ама сезонава излеа ќе биде катастрофа , Брадфорд беше слаб QB ама па боље варијанта него Chase Daniel и стартен QB не се трејдува недела дена пред почеток на сезона :facepalm: Барем Wentz нека го фураат сезонава па да видиме дали конечно ке најдат franchise QB , а за WRs да не зборам ,претсезонава сите катастрофа беа , поготово Agholar , ако Dorial green Beckham не прикаже нешто може и последни ќе бидат со 49s i Browns . Одбраната барем ни е солидна и може да не извади , барем пред Dallas да завршиме .

Fly Eagles Fly :oleee:
Филаделфија со трампава аткаува на топ 3 пик и следната сезона така да не се надевај многу годинава. Имаа солидна дефанзивна линија и лајнбекери така да со нивниот и пикот од Минесота следната година можат да скопат солиден тим.

Филаделфија со трампава аткаува на топ 3 пик и следната сезона така да не се надевај многу годинава. Имаа солидна дефанзивна линија и лајнбекери така да со нивниот и пикот од Минесота следната година можат да скопат солиден тим.

Дефанзивната линија е добра и може да донесе некоја победа ,а за пикот , првиот пик во 2017 го трејдуваа за Wentz o_O и најверојатно топ 3 пик ќе отиде кај Browns

Филаделфија ќе танка, добија пик од прва рунда од Викингс :pos:, ќе го фрља у огин Венц кој ќе заздрави и со нивниот пик кој ќе биде релативно висок и со пикот на Викингс ќе имаат доста оружја на наредниот драфт

Викинг, катастрофа, игра курот цела лига со нив, очаен потег, многу.
Па мамичето да ви го ебем, земите го Мајкл Вик :icon_lol:
Од Сем Бредфорд полоши квотербекови у НФЛ се само Метју Стафорд, Блејн Габер и Чејс Кенјум :icon_lol:

What's with the traffic on 95? Oh yea it's the line of cars offering to drive Bradford to the airport

Vikings fans went from Super Bowl hopes to no 1st rounder, Teddy's career is over, and Sam Bradford in 4 days. Let's leave them alone.

:pos::pos:

Иначе сеа ќе биде интересно со катнативе, има доста солидни имиња кои може да се приберат од тимовие, највише сум изненаден од Бронкос со катнувањето на Рони Хилман, и од Џајантс и Андре Вилијамс.

Моите Лајонс можеа комотно да чекаат до денеска и да го приберат овега место да го преплатат Марвин Џонс, кој немоеше ќор фудбал да фати лани и тоа покрај QB како Далтон

The Butt fumble најверојатно у Далас, и овие педери ќе бида ако не му дадат шанса на Прескот после таква при сезона

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom