Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па не се убави бе, поготово Скарлет со тоа фацата ко тој од Пила. 
Рејчел МекАдамс > Маргот < Џенифер Лоренс.

Рејчел МекАдамс > Маргот < Џенифер Лоренс.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ко тоа да е лошо.Says the man што дрка на Розга
Нека санира некој
Не ја тресат мушамата, чаршавот го тресат. Мушама намерно купуваат за да ги собираат трошките со сунѓерче, да не треба да тресат.Која било јака типка у аутфитот на Харли Квин ќе е прејака, дупло појака од тоа што е реално.
With that being said, би ја тресел Маргот Роби ко баба што тресе мушама.
Брат ја ни мртов коњ не би одбил моментално па не Маргот Роби.Скарлет и ја ја хејтав порано (и сеуште ми е тиња у фаца). Не знам зошто, секогаш ги споредував со Шарлиз Терон и она ми е ептен боље иако е 10 години постара.
Ама Џонтра, Маргот е пичкетина и има се.
Ќе ја одбиеш?
Боље е каде каде од Лоренс.
Рејчел е океј.
Мада Рејчел претежно ради nostalgia Mean Girls.

Што збориш, каков електромагнетен вентил ?"Во твојот пост има неколку неточни ставови како на пример за електромагнетниот вентил кој наводно вбризгувал фреон"! Ne razbiram sto sakas da kazes.
Tvojot hipoteticki primer se sveduva na istoto od prethodniot post, taka da iz supljeg u prazno nema da verglam ponatamu.......
Sega se uveriv deka zasluzuvas da ostanes tamu i kaj i sto si i prodolzi si da zivees kako sto si razmisluvas. CIAO, tuka se razdeluvame.
А што си видел?@tzlatko јас мислам дека секоја наредна реплика со @Смрт за зони и пајак воз. е непотребна, видовме сите кој може да разбере колку знаење има човекот
знаеш дека имам и јас обична клима и поминав со неа веке 3 зими. Се гордеам и јас со неа ама до кај нулата, лани кога фати -4 измерив околу 1.5 COP, замисли да стегне под -10 со каква ефикасност ќе работи. А ти велиш дека со твоите си се греел и на -20с, можеби ако имаш некои јапонски клими, мојата е најобична НЕО клима која е од непознат производител, и со неа можеш слободно да се грееш и да бидеш згреан до надворешна Т од 0с. иако на неа пишува дека работи до -7. Имам и самсунг обична на R22 сето ова напишано важи и за неа, до нулата грее перфектно, дури подобро и од неото кој е со R410А што си видел?
Кај мене моите клими греат без проблем, а се проиведен во ПРЦзнаеш дека имам и јас обична клима и поминав со неа веке 3 зими. Се гордеам и јас со неа ама до кај нулата, лани кога фати -4 измерив околу 1.5 COP, замисли да стегне под -10 со каква ефикасност ќе работи. А ти велиш дека со твоите си се греел и на -20с, можеби ако имаш некои јапонски клими, мојата е најобична НЕО клима која е од непознат производител, и со неа можеш слободно да се грееш и да бидеш згреан до надворешна Т од 0с. иако на неа пишува дека работи до -7. Имам и самсунг обична на R22 сето ова напишано важи и за неа, до нулата грее перфектно, дури подобро и од неото кој е со R410