Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.988
- Поени од реакции
- 12.824
2 месеци и нешто не биди буквалист мисир еденПа тогаш нема да чекаш некоја недела туку ќе чекаш 3-4 месеци.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 месеци и нешто не биди буквалист мисир еденПа тогаш нема да чекаш некоја недела туку ќе чекаш 3-4 месеци.
10 епизоди = 10 недели плус две пауза тоа се 12 недели, 1 месец= 4 недели X 3 = 122 месеци и нешто не биди буквалист мисир еден![]()
Ќе има паузи? Плус не можиш да рачунаш дека еден месец е 4 недели. Нешто над 4 недели е и кога тогаш ќе падни 5 да има. Еве Октомври има 5 недели10 епизоди = 10 недели плус две пауза тоа се 12 недели, 1 месец= 4 недели X 3 = 12![]()
Па да де. Бардок ќе бидиСи ги разлистав пак епизодиве и видете сега...
8. Episode 64 - "Travelling to the distant past, in search of the Legendary Super Saiyan"
9. Episode 65 - "The man with a scar?!"
Ако филмот за Bardock Super Saiyan е canon, тогаш The man with a scar, односно потрагата по Legendary Super Saiyan е... ?![]()
Па да де. Бардок ќе биди
Изгледа сепак ништо. Наредната епизода нема да е со смртта на Гоку и Веџита. Освен тоа веќе се вратија назад. А овој Замазу изгледа не патува во иднината туку тогашниот Замазу е злобен? Пошто овој во сегашноста самиот се чудеше за моќта на Гоку, а ако беше истиот Замазу што се борел против него ќе знаеше. И како ќе успее да ги собери топките толку брзо и тоа без да приметат Бирус и Чампа?Од една страна прејако, од друга страна неостварливо![]()
Изгледа сепак ништо. Наредната епизода нема да е со смртта на Гоку и Веџита. Освен тоа веќе се вратија назад. А овој Замазу изгледа не патува во иднината туку тогашниот Замазу е злобен? Пошто овој во сегашноста самиот се чудеше за моќта на Гоку, а ако беше истиот Замазу што се борел против него ќе знаеше. И како ќе успее да ги собери топките толку брзо и тоа без да приметат Бирус и Чампа?
Е па да де. Замазу и сега е злобен, ама во иднината тотално ќе скрени. Муабетот ми е, различна личност е. Јас прво помислив дека е истиот и дека патува со оние прстените. Инаку топките треба да се камења/планети една година. И не знам како одеднаш ги собра кога едни Чампа и Вадос не можеа да ги дособерат. Плус ssj blue некако ептен неупотребливо делува. Станаа богови, Фриза ги исшлака. Среќа не можеше да го контролира телото инаку ништо не правеа. Пак тренираа уште повеќе плус во онаа собата, Хит ги исшлака. Пак тренираа и еве Блек и Замазу ги шлакаат. Ептен се деградирани. За другите ликови да не правиме муабет. Туку колку е Бирус силен? Одамна веќе сите логики отидоа упм. Досега требаше да го имаат надминато и пренадминато.Јас пак се надевам безсмртен да станит Zamasu и да ги исќофтат ак не во наредната, во понаредната епизодаСепак е тоа во иднината после не знам колку години беше, има време Zamasu да стане злобен... т.е делумно тој и е, на preview покажаја сцена каде шо го убива тој/таа што знае се, како му беше името... а за тоа како ги собра змејските топки не знам, и не ми е јасно, не се претвораат во планети повторно и не се неупотребливи некое време после употреба? Не помина многу време од турнирот...
Слаби тепачки има и претераа со некои работи. Инаку Супер е повеќе детски, така да фали сериозноста од З. Најверојатно натаму ја фураат работата пошто ептен идиоти ги направија ликовите, па Зено Сама, па целиот концепт натаму мава.
Премногу имаат оплескано што ништо не ги пери.Ќе видиме како ќе изиграат и со тие ликови, ако кренат хиерархија над тоа, ќе ја зафркнет вкрај. Осеќам уште многу има Trunks Arc и допрва ќе биде јакото.
Премногу имаат оплескано што ништо не ги пери.
![]()
А сега е сведен на ниво на куќна помошничка.