Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Колку време се лапате, а ти не знаеш дали се е плескала со некој друг? :nesvest: Што подразбираш под поимот мување? Лапање без никаков муабет? :uvo:
Биди малку појасен при барање совет.

--- надополнето ---

Од вакви ебачи како тебе, ми се повраќа.
Ти немаш поим како да ја легнеш, а не дека незнаеш она како ќе те сфати. Не е девојката крива шо мувачот знае само да се лапа, а не знае да ебе.
Додека да научиш како се прави тоа, купи си кукла за секс.

Ако ништо друго ќе ти се најде кога ќе сакаш да се пофалиш дека си ебел нешо, па макар и кукла на дување. Ем не праи муабет, ем не е легнала со некој друг.
Полека бе македонка шо ојш толку насила. Прашав со убо. Ако не ти се бендисва постот шо го постирав, нема потреба да даваш вакви невкусни коментари. Значи побарав совет да ми дајте а не навреди. Можи не е секој ко тебе.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
dimas:

Мислам дека makedonka1985 изреагира така како што изреагира поради твојот пристап: „Се мувам со неа, не ми е девојка, само сакам да ја легнам и после потенцијално да ја шутнам, ако не ми се бендиса“. Подвлечениот дел ти всушност не го кажа, но апсолутно секоја девојка тоа го помислува, без да го кажеш. И затоа изреагира така, бидејќи мисли дека девојката ти ја третираш само како средство за задоволување на своите фантазии и ништо повеќе.

Значи, она што недостасува е твојот однос кон девојката. Ти прво рече „nezz dali dosega se imala taja pleskano“, а потоа рече „nezz kako da postapam za da ja legnam“. Тоа се две различни работи: првото претставува собирање информации, а другото план за конкретна акција. Според мене, треба да собереш доволно информации за девојката, да знаеш што ѝ се допаѓа, да се обидете да се прилагодите еден на друг кон ставовите и потоа да одите кон секс.

Чудно е сепак што ти велиш „bagji vreme se muvame ama uste nisto nemame napraveno“. Што е „bagji vreme“ за тебе? Месец? Два? Пола година? Колку и да е, што е она што ти си го заклучил за неа? Што сака? Што не сака? Каква музика слуша? На кои места излегува итн итн? Сигурно имаш некакви познавања за девојката кои можат да ти бидат од корист.

На крајот на краиштата, излези со неа и почни да зборуваш на оваа тема. Не може да штети ако разговарате. Кажи ѝ отворено што чувствуваш кон неа и што би сакал понатаму да направите. И остави ѝ простор да подразмисли за тоа и дури и да те одбие. Ако е паметна, нема да одбие секс, зашто тоа значи дека ти веднаш ќе побараш друга која што нема да одбие (врска во која нема секс е осудена на пропаст).

Постави се вака (не мора да ги користиш истиве зборови, но однесувај се така): „Има многу девојки и не ми е проблем да бидам со која и да е од нив. Но сакам да бидам со *тебе*, бидејќи си посебна и со тебе *сакам* да бидам. Дали ти сакаш да бидеш со мене?“

Со среќа. :helou:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
dimas:

Мислам дека makedonka1985 изреагира така како што изреагира поради твојот пристап: „Се мувам со неа, не ми е девојка, само сакам да ја легнам и после потенцијално да ја шутнам, ако не ми се бендиса“. Подвлечениот дел ти всушност не го кажа, но апсолутно секоја девојка тоа го помислува, без да го кажеш. И затоа изреагира така, бидејќи мисли дека девојката ти ја третираш само како средство за задоволување на своите фантазии и ништо повеќе.

Значи, она што недостасува е твојот однос кон девојката. Ти прво рече „nezz dali dosega se imala taja pleskano“, а потоа рече „nezz kako da postapam za da ja legnam“. Тоа се две различни работи: првото претставува собирање информации, а другото план за конкретна акција. Според мене, треба да собереш доволно информации за девојката, да знаеш што ѝ се допаѓа, да се обидете да се прилагодите еден на друг кон ставовите и потоа да одите кон секс.

Чудно е сепак што ти велиш „bagji vreme se muvame ama uste nisto nemame napraveno“. Што е „bagji vreme“ за тебе? Месец? Два? Пола година? Колку и да е, што е она што ти си го заклучил за неа? Што сака? Што не сака? Каква музика слуша? На кои места излегува итн итн? Сигурно имаш некакви познавања за девојката кои можат да ти бидат од корист.

На крајот на краиштата, излези со неа и почни да зборуваш на оваа тема. Не може да штети ако разговарате. Кажи ѝ отворено што чувствуваш кон неа и што би сакал понатаму да направите. И остави ѝ простор да подразмисли за тоа и дури и да те одбие. Ако е паметна, нема да одбие секс, зашто тоа значи дека ти веднаш ќе побараш друга која што нема да одбие (врска во која нема секс е осудена на пропаст).

Постави се вака (не мора да ги користиш истиве зборови, но однесувај се така): „Има многу девојки и не ми е проблем да бидам со која и да е од нив. Но сакам да бидам со *тебе*, бидејќи си посебна и со тебе *сакам* да бидам. Дали ти сакаш да бидеш со мене?“

Со среќа. :helou:
Koment za boldiranoto:

Ako bilo koj premine na druga radi toa sto taa nema da mu dade - togas toj ne vredi. I vrska bez seks ne e osudena na propast. Ova sve zavisi od kolku godini imaat tie vo vrska. Jas ne sum od mislenje deka 15 godisni treba da imaat odnosi. Ako se nad 20 i nesto - togas e druga prikazna. A mene mi lici deka detevo sto prasuva e maloletno.

I da, i jas bi izreagirala kako makedonka. Bese premnogu omalovazuvacki sprema zenite. Ne bi dala nikakov sovet na takov covek.

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Ok. Se izvinuvam za takviot pristap... Ne mislev nikoj da omalovazuvam. :smir: Makedonka mozi pogresno me sfatila, znaci ne mislam taka, ko ke ja legnam i potencijalno da ja sutnam.

Znaci se gledame poveke od godina... ama ne sme onaka oficijalno vo vrska. Od vreme na vreme se gledame. Open relationship. E sea rabotata e, neznam za nea, ama jas dosega nemam legnato. :$ I nezz kako da pristapam. (I ne sum maloleten... 20 god imam i taja e polnoletna... :mad: :mad: )

Uste ednas SE IZVINUVAM do zenite ne mislev taka :))

Член од
4 јули 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Ми треба помош.
Сакам едно девојче, но има дечко што да направам?

T

Tetro

Гостин
Ми треба помош.
Сакам едно девојче, но има дечко што да направам?
најди базен полн со вода, испразни го, и лупни се внатре.

па напиши колку години си, колку е она, колку време е со дечкото? ретки се оние кои гледаат на зрна од грав/

Член од
4 јули 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Епа јас сум 16 и она исто идат околу 1 месец али раскинаа и пак се фатија

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Епа јас сум 16 и она исто идат околу 1 месец али раскинаа и пак се фатија
Дали знае девојчето дека ти се допага?ако не кажи и па што биде биде,не е крај на светот ако те одбие:)

Член од
4 јули 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Епа и кажав кога раскина со дечко и и требаше да идеме на кафе али она пак се фати со него и некако почна да ме избегава..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Епа и кажав кога раскина со дечко и и требаше да идеме на кафе али она пак се фати со него и некако почна да ме избегава..
Покушај уште еднаш...Од кај знаеш што би можело да се случи.Ништо не губеш.

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Засакав едно девојче но никако неможам да ја наговорам да излеземе на кафе или нешо. ПОМОШ:)

T

Tetro

Гостин
Покушај уште еднаш...Од кај знаеш што би можело да се случи.Ништо не губеш.
да, ништо не губеш, освен фактот што малиот досега не имал женска, и замисли да му се случи:

да изгуби самодоверба, и да добие страв да се пушта на женски другпат. а?

Член од
4 јули 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
да, ништо не губеш, освен фактот што малиот досега не имал женска, и замисли да му се случи:

да изгуби самодоверба, и да добие страв да се пушта на женски другпат. а?

Ако збориш за мене сум имал и други женски али сега прв пат ми е да сакам некое девојче мн а да има дечко...

Kajgana Shop

На врв Bottom