Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

T

Tetro

Гостин
па, пред 1 недела(кога и почнаа моите проблеми) раскинавме, и почуствував многу голема болка,сватив дека едноставно нејкам да го изгубам, и се смиривме, и почна сево ова,
нејкам да одам на работа, се плашам што ке прави тој,
нејкам да заспијам дур е на мсн,
нејкам да шетам нигде...
и многу срања..
страв ми е..
значи, сте раскинале, па после си плачела, па се вратил/
сакај го, и докажи му, и дај му малце слобода на човекот. и напрај вечера (неговата омилена) и стави свеќи на масата. и секс, мнооооогу секс.

фак хис брејн аут

Член од
26 април 2010
Мислења
17
Поени од реакции
1
Дали не е можно дека тој сака да ја „чува“ девојката во тајност, за неговата братучетка да не дознае дека се заедно, бидејќи можеби братучетката и општо фамилијата на типот се противи на таа врска?

.
во овој случај единствено братучедка и се противи на врската,која е на иста возраст со нив..

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
па, пред 1 недела(кога и почнаа моите проблеми) раскинавме, и почуствував многу голема болка,сватив дека едноставно нејкам да го изгубам, и се смиривме, и почна сево ова,
нејкам да шетам нигде...
и многу срања..
страв ми е..

strav od sto ke napravi? Duri i da bdees nad nego kako sokol - on ako saka da napravi nesto, toa ke bidne. Se slozuvam so metalhammer - daj mu malku prostor da disi, tintraj go, pravi mu kef i sve po red. Olabavi si go mozokot i imaj svoj zivot - maskite pocituvaat zensko sto znae da gi cuva kako treba ama i da ne zavisi premnogu od niv.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
во овој случај единствено братучедка и се противи на врската,која е на иста возраст со нив..
Значи, од моето првично мислење на оваа тема, одземи го само оној дел што си го цитирал и ќе го добиеш моето следно мислење на оваа тема (т.е. истото :smir: )

Р

~~РубинРед~~

Гостин
нејкам да шетам нигде...
и многу срања..
страв ми е..

Ке ти го кажам истото што го кажа short1.Дај олабави малку.Да сакаше да направи нешто ке го стореше тоа до сега.
Не можеш да му бидеш дадилка нему и да чекаш да се изгаси од мсн а ниту да одиш на работа само заради пустиот страв дека ке направи некоја глупост.
Ако продолжуваш да го напинаш, нему секако ке му прекисне и ке сака да те остави,зар го сакаш тоа?Не.
Кулирај.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
нејкам да шетам нигде...
и многу срања..
страв ми е..
Ако не сакаш да го изгубиш почни да се однесуваш како човек. И ланци да му стаиш ако сака да си го лади со друга, ќе си го лади.Затоа олабави со напоризирање, стабилизирај се и уживај во врската без да го малтретираш парнерот. Сигурно лошо би се чувствувала ако тој ти прави така.:smir:

--- надополнето ---

Фала за советите.Сега сакам да и помогнам на другарка ми .Таа е во врска 2 и пол години,но во последно време врската е некако се полабава и полабава.Во текот на две недели се јавија доста кризи,караници и дојде до раскинување.Потоа се смирија за брзо време и другарка ми беше многу среќна поради тоа.Но нивната врска сега е малку поинаква.Дечко и беше тој што раскина и за да се смират дал идеа или некојси
услов нивната врска понатаму да биде во тајност.И сега нормално женско како женско,ќе ги изанализира и поврзе сите детали,така што би добила мислење или став дека дечко и сака да ја чува као резерва,дека врската не е тоа што беше...Истоа така битно е,што дечко и станал поладен у последно време,поагресивен и не толку пажљив кон неа итн итн.Ако може за совет како да се постави во иднина ?

уште неколку детали околу ова :
Таа е помалку толерантна и ги зема предвид и неговите проблеми...Неговите родители се разведени,тој сам си ја прави куќата моментално итн итн.Исто така таа е скарана со неговата братучетка(која впрочем и ги запознала) поради Х причини па сега он е истотака почесто и со неа
Тоа што сам си ја прави куќата каква врска има со нивната промена на статус на врска-тајна? И оној на кого му е чист газот, зарем би сакал врска у тајност? :uvo:
Кажи и на другарка ти да не се залажува за џабе, освен ако не сака да биде втора виолина.

Член од
26 јуни 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
Благодарам на советите. Се реши се благодарение на вас. Tnx guys! :)

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Sovet

Znaci sakam da legnam edna zenska, bagji vreme se muvame ama uste nisto nemame napraveno. E sea rabotata e so nezz dali dosega se imala taja pleskano. Znaci prasanjeto mi e, nezz kako da postapam za da ja legnam... So muabeti da mu vrzvam, kako da postapam, ova ona... :))))

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
hehehhe neznam :D od okolu probaj so zaebanciii bebiba mebina ;d hehehe sex mex :D ova ona :D ako i saka dusata ke ja bide ako ne :D baraj sovet od drug :D i najdi si nova zenska :D Hehehe

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
hehehhe neznam :D od okolu probaj so zaebanciii bebiba mebina ;d hehehe sex mex :D ova ona :D ako i saka dusata ke ja bide ako ne :D baraj sovet od drug :D i najdi si nova zenska :D Hehehe
Abe ne mi e zenska, muvacica samo :D. Se gledame od vreme na vreme... Ama mislam deka vreme e da mu go kazam filmot. Samo nezz kako ke me sfati. xD

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Што ви стана бе луѓе, 10 теми за легнување на женски во рок од 2 саати...

И да и го кажиш вицо :)

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Znaci sakam da legnam edna zenska, bagji vreme se muvame ama uste nisto nemame napraveno. E sea rabotata e so nezz dali dosega se imala taja pleskano. Znaci prasanjeto mi e, nezz kako da postapam za da ja legnam... So muabeti da mu vrzvam, kako da postapam, ova ona... :))))
daj be kazete sovett

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Колку време се лапате, а ти не знаеш дали се е плескала со некој друг? :nesvest: Што подразбираш под поимот мување? Лапање без никаков муабет? :uvo:
Биди малку појасен при барање совет.

--- надополнето ---

Abe ne mi e zenska, muvacica samo :D. Se gledame od vreme na vreme... Ama mislam deka vreme e da mu go kazam filmot. Samo nezz kako ke me sfati. xD
Од вакви ебачи како тебе, ми се повраќа.
Ти немаш поим како да ја легнеш, а не дека незнаеш она како ќе те сфати. Не е девојката крива шо мувачот знае само да се лапа, а не знае да ебе.
Додека да научиш како се прави тоа, купи си кукла за секс.

Ако ништо друго ќе ти се најде кога ќе сакаш да се пофалиш дека си ебел нешо, па макар и кукла на дување. Ем не праи муабет, ем не е легнала со некој друг.

Член од
10 јули 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
luge sea se prijaviv na ova zs mi treba pomos.....zaljubena sum vo edno mom4e i mu go kazav toa,a on mi go kaza istoto.se bese super prvata nedela,no uste se nemame muvano......a toa e taka veke 2 nedeli.ne znam sto da pravam, a po priroda sum posramezliva.pls pomagajte

S

StormRage

Гостин
@ makedonka1985 a што е до мувачиците такви? само се драпаат а никој не ги налупал...

Kajgana Shop

На врв Bottom