Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Последна година му беше договорот на Гнабри, дај доста, еден куп талентирани играчи имаме у тим, неможеме сите првотимци да ги праеме да ве ебам тоа хејтерите.
Меси да го доведат мислам дека па ќе се најдат замерки да се јадат гомна ...

Колку што сум добро запознаен со правилата( не дека постои вакво правило негде, од Фифа менаџер ми е информацијава :D ) на позајмување играчи во домашни лиги така е. Тимот може да си го врати кога ќе посака , исто ко Кокелан шо го вративме.

Ако е позајмицата за без пари тогаш да.
Ако се плаќа мислам дека не пошго се штити клубот што позајмува до крај на сезона.

Na ticketplus.mk izlegoa karti za Ludogorets za LSH. Blok vleznica 5000 najeftinata.

7000 ден е најскапата во Лондон за нон-мембери. Идат од 1900 па нагоре картите и тоа да ги гледаш во сред Лондон. за 5000 ке платам лет и карта за Лондон пичка и материна бугарска да ебам.

И ти си правилен, ама 4990 е блок влезница за сите три меча на Лудогорец на домашен терен. Ако сакаш да ги гледаш на пример и со ПСЖ, само пат си доплаќаш.

Да има само некој БУгарија да ни кажи како одат цените таму директно, оти вака тикетплус.мк си прај ќар шо е нормално. Ако се најде до кај 4000 и да се оди една 4ка со кола се исплаќа. И вториот пат би одел да ги гледм Лудогорец со ПСЖ, оти да не.

И ти си правилен, ама 4990 е блок влезница за сите три меча на Лудогорец на домашен терен. Ако сакаш да ги гледаш на пример и со ПСЖ, само пат си доплаќаш.

Да има само некој БУгарија да ни кажи како одат цените таму директно, оти вака тикетплус.мк си прај ќар шо е нормално. Ако се најде до кај 4000 и да се оди една 4ка со кола се исплаќа. И вториот пат би одел да ги гледм Лудогорец со ПСЖ, оти да не.
http://ludogorec.net/novina/3619-ludogorec_puska_paketni_bileti_za_machovete_s_psj_arsenal_i_bazel

Нaјефтините пaкети се oкoлу 60 еврa.

7000 ден е најскапата во Лондон за нон-мембери. Идат од 1900 па нагоре картите и тоа да ги гледаш во сред Лондон. за 5000 ке платам лет и карта за Лондон пичка и материна бугарска да ебам.

Уште да ти одобрат виза... :D
Или во тој случај може ја обичаш мајка блгарија? :unsure:

bd920b573912aba8abf6a5965b7325ec.jpg

Не ни е лош составот, имаме солидни играчи, ќе видиме само колку паметно и тактички ќе ја играме сезоната.

За Гнабри ми е искрено жал, ми се скрши филм, дечкото е супер играч според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom