Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Gleam Concrete pisal tuka i si vikam, breej starovo bara ljuboven sovet, hahahahaha!

Член од
26 април 2010
Мислења
17
Поени од реакции
1
Здраво,имам еден проблем.Јас сум по природа срамежлив и немам некое големо искуство со Женскиве.Ако може некој совет како да бидам поопуштен и како да направам опуштена атмосфера кога сакам да ќарам некоја :):)Какви муабети да и вртам и нешо поише околу тоа по шо сум сеуште Роки.фала поздрав:helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Здраво,имам еден проблем.Јас сум по природа срамежлив и немам некое големо искуство со Женскиве.Ако може некој совет како да бидам поопуштен и како да направам опуштена атмосфера кога сакам да ќарам некоја :):)Какви муабети да и вртам и нешо поише околу тоа по шо сум сеуште Роки.фала поздрав:helou:
не си Роки Балбоа, руки си... (rookie <- see the double "o")
он:
биди хумористичен а не кажувај вицови
биди слободен ама не ја напаѓај нејзината слобода
и се што мислиш дека е клише - не е, ако го направиш со стил

шо муабет да вртиш нема никој да ти каже
зависи од женската
а како да се поопуштиш....хмм..некој би рекол алкохол, ама не се согласувам...само пракса му е мајката..
и да, самодоверба ОГРОМНА ти треба...се осеќа кога си упрпан...chicks can smell fear...

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Вака сега ке ти кажам една добра работа која многу ке ти послужи во животот, фала богу нема да се заебеш ти гарантирам

Напрај и муабет кој таа малце потешко ке го свати (пример: некоја филозофија или зборувај и двосмислено), и покази и дека си над неа, а не под неа (психички).

Не смееш да се стопиш пред неа (и неа и ке и биди незгодно фала богу исто како тебе, само треба да забележи дека си сигурен во себе), биди си опуштен, тресни некоја глупост нема врска каква важно да е глупост фала богу да биди барем најмалку смешна но не смееш да претераш (пример: јас еднаш незнам што ми стана и почнав како навијан да зборувам несврзано и од муабетот не се разбираше ништо, и таа почна на глас да се смее и се подоотпушти и муабетот продолжи како што треба ) .

А за вицовите зависи каква личност е, некогаш пали и со некој виц ама стварно да е добар

Ете така се ќари девојка

GooD LucK

А и ова го заборавив, како да бидиш поопуштен???????

Друже соочи се со себе тоа ти е еднинствена опција, покажи дека си маж не биди пичка.

А што муабети да и правиш, замисли си дека таа е на интервју и и поставуваш прашања, еве ти неколку примери:

-Дали е упорна или попушта
-Што цени во животот
-Што ја расположува
-Најдобро нешто кој направил за неа
-Дали покажува емоции јавно
-Другарство Машко-Женско итн....

Јас во животов девојкиве ги имам сватено, дека во тој поглед (излегување со машко) се тапи невидени и ако не и направиш муабет неа едноставно може да и биде понезгодно и од тебе

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Најважно - не мисли на тоа дека сакаш да ја ќариш. :)
А муабет најнормален - за музика, филмови, школо... ништо ненормално. :) Ама ти реков, најважно е во тие моменти кога си со некое девојче да НЕ мислиш "што да речам, што да правам". :helou:

Член од
21 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Problem :S :\

epa vaka ima edno cupe koe go sakam ama na nikoj ne mu imav kazano i eden moj blizok drugar mi kaza prv deka go saka cupeto :/ pa sega ne znam dali da i se pustam :S
dajte sovet neznam sto da pravam :/:toe:

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Кажи му на другар ти дека и тебе ти се свиѓа. Па кој ја ќари - нема љутиш. Фер.

T

Tetro

Гостин
фрљајте паричка, или партија табла :хехе:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Прво ке си направиш муабет со другар ти, да не се навреди и за џабе да се скарате...
Во секој случај таа бира, кој ќе се покаже подобар ебач од вас двајца тој ќари:toe:

Член од
5 ноември 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
epa vaka ima edno cupe koe go sakam ama na nikoj ne mu imav kazano i eden moj blizok drugar mi kaza prv deka go saka cupeto :/ pa sega ne znam dali da i se pustam :S
dajte sovet neznam sto da pravam :/:toe:
Play the game... Ќе се тркате кој прв, па како испадне, испадне, ваљда ако сте другари нема да се скарате ради ‘‘Чупето‘‘

Kajgana Shop

На врв Bottom