V
Viktor g
Гостин
далеку е од интернет романса работата е што имаме врска на далецина т.е она е од друг град ама се гледаме честоДај ама искрено кажи дали ти е интернет романса т.е. вебкам љубов или нормална врска со гледање очи в очи, разговори, гибања итн...
Многу е битно во целата приказна ради сево ова твое понашање. Македонка е во право во врска со самодовербата. Не биди затворен во себе, кажи ги негативните страни шо ти сметет во врската, ама не биди ни премногу горделив и не се понашај детски. За да си горделив во врска со сето ова ко шо гледам немаш ни многу простор.
И не барај другпат совет на форум, барај совет... не е убо да изнаслушаш миљон совети и уш толку да се збуниш или недајбоже да измешаш неколку различни мислења од сиве и да испадниш тотален сељак пред нејзе. Ајт со среќа.
misli deka go lazam, a jas stvarno mnogu go sakam i ne go lazam kako da mu dokazam deka jas ne go lazam tuku deka go sakam
, ne znam zosto ama mnogu silno e....iako devojkata ne ja znam mnogu dolgo vreme. E sega mi treba da rascistam sto taa misli za mene. Sekako seuste nemam hrabrost da ja prasam, mislam e prerano. Zatoa baram sovet kako bi doznal. Znam deka nisto ne e sigurno duri taa ne kaze,ama sakam da znam na sto sum! Blagodaram odnapred

Значи вака во врска сум со една девојка и некако се е многу сложено и не ја разбирам воопшто имено се договивме коа ќе титне повеќе пати да се вклучам на фб за да збориме и сае ја и пишувам она ме игнорира ја прашувам што е работа и пак не ми врати се изнервирав и се исклучив од фб го исклучив моб за да видам дали ќе има реакција а неа мува не ја лази понекогаш во вакви моменти ми доаѓа да ја блокирам на фб да ја избришам од скајп и да си сменам број и да продолжам понатаму ко ништо да не се случило. Што мислите вие што да правам