Здраво,имам еден проблем.Јас сум по природа срамежлив и немам некое големо искуство со Женскиве.Ако може некој совет како да бидам поопуштен и како да направам опуштена атмосфера кога сакам да ќарам некоја
Какви муабети да и вртам и нешо поише околу тоа по шо сум сеуште Роки.фала поздрав:helou:
Вака сега ке ти кажам една добра работа која многу ке ти послужи во животот, фала богу нема да се заебеш ти гарантирам
Напрај и муабет кој таа малце потешко ке го свати (пример: некоја филозофија или зборувај и двосмислено), и покази и дека си над неа, а не под неа (психички).
Не смееш да се стопиш пред неа (и неа и ке и биди незгодно фала богу исто како тебе, само треба да забележи дека си сигурен во себе), биди си опуштен, тресни некоја глупост нема врска каква важно да е глупост фала богу да биди барем најмалку смешна но не смееш да претераш (пример: јас еднаш незнам што ми стана и почнав како навијан да зборувам несврзано и од муабетот не се разбираше ништо, и таа почна на глас да се смее и се подоотпушти и муабетот продолжи како што треба ) .
А за вицовите зависи каква личност е, некогаш пали и со некој виц ама стварно да е добар
Ете така се ќари девојка
GooD LucK
А и ова го заборавив, како да бидиш поопуштен???????
Друже соочи се со себе тоа ти е еднинствена опција, покажи дека си маж не биди пичка.
А што муабети да и правиш, замисли си дека таа е на интервју и и поставуваш прашања, еве ти неколку примери:
-Дали е упорна или попушта
-Што цени во животот
-Што ја расположува
-Најдобро нешто кој направил за неа
-Дали покажува емоции јавно
-Другарство Машко-Женско итн....
Јас во животов девојкиве ги имам сватено, дека во тој поглед (излегување со машко) се тапи невидени и ако не и направиш муабет неа едноставно може да и биде понезгодно и од тебе