Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не си Роки Балбоа, руки си... (rookie <- see the double "o")Здраво,имам еден проблем.Јас сум по природа срамежлив и немам некое големо искуство со Женскиве.Ако може некој совет како да бидам поопуштен и како да направам опуштена атмосфера кога сакам да ќарам некојаКакви муабети да и вртам и нешо поише околу тоа по шо сум сеуште Роки.фала поздрав:helou:
Вака сега ке ти кажам една добра работа која многу ке ти послужи во животот, фала богу нема да се заебеш ти гарантирамЗдраво,имам еден проблем.Јас сум по природа срамежлив и немам некое големо искуство со Женскиве.Ако може некој совет како да бидам поопуштен и како да направам опуштена атмосфера кога сакам да ќарам некојаКакви муабети да и вртам и нешо поише околу тоа по шо сум сеуште Роки.фала поздрав:helou:
Здраво,имам еден проблем.Јас сум по природа срамежлив и немам некое големо искуство со Женскиве.Ако може некој совет како да бидам поопуштен и како да направам опуштена атмосфера кога сакам да ќарам некојаКакви муабети да и вртам и нешо поише околу тоа по шо сум сеуште Роки.фала поздрав:helou:
Play the game... Ќе се тркате кој прв, па како испадне, испадне, ваљда ако сте другари нема да се скарате ради ‘‘Чупето‘‘epa vaka ima edno cupe koe go sakam ama na nikoj ne mu imav kazano i eden moj blizok drugar mi kaza prv deka go saka cupeto :/ pa sega ne znam dali da i se pustam :S
dajte sovet neznam sto da pravam :/![]()
Кој попрво, тој попрвоepa vaka ima edno cupe koe go sakam ama na nikoj ne mu imav kazano i eden moj blizok drugar mi kaza prv deka go saka cupeto :/ pa sega ne znam dali da i se pustam :S
dajte sovet neznam sto da pravam :/![]()
Ko ће пре девојци, његова девојка.Кој попрво, тој попрво
Тачно. Проста филозофија:wink:Ko ће пре девојци, његова девојка.