Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај таква конкуренција многу ретко ќе добива шанса, пренатрупена ни е таа позиција моментално. За прв избор би го играл Казорла, по потреба Ремзи/Кокелан/Елнени/Џака. За АМ може да играат Озил како прв избор и како бек-ап Санти/Ремзи па и овде немаме потреба од Џек. Најидеално би било да може да го вратиме на сред позајмица во случај на премногу повреди, како што беше со Кокелан. Вака само вечен талент ќе остане со греење клупа.

Ќе менуваат позиции со Казорла, оти да не игра, очекувате сите да бидат здрави цела сезона, па еве го ремзи една утакмица изигра веќе е месец дена во аут, плус Ремзи ќе покрива и како крило, во средина остануваат Џака/Кокелан/Елнени, Казорла/Вилшер.

Максимален глуп потег ќе му биде на Венгер ако го даде Вилшир на позајмица.

Аха со Перез сеа ќе покрива како крило на фифа :)

Перез, Тео, Алексис, Окс, Ивоби.

Ако се сите здрави Алексис секако игра така да четворица се борат за тоа десно место.

Види сеа одеднаш имаме проблеми со премногу играчи :D

Аха со Перез сеа ќе покрива како крило на фифа :)

Перез, Тео, Алексис, Окс, Ивоби.

Ако се сите здрави Алексис секако игра така да четворица се борат за тоа десно место.

Види сеа одеднаш имаме проблеми со премногу играчи :D
А чекaј нели Перез е купен зa нaпaѓaч ?
Или пaк Жиру е недoпирлив?

Не е декa вooпштo не ни требa Џек,ќе се нaјдеше дoбрo кaкo стaртер у купoвиве aмa ќе требaше дa прифaти дa биде зaменa.

Акo више пoчнaвме дa збoриме кoј би игрaл,јa пример би ги игрaл Кaзoрлa и Кoк/Џaкa кoa требa дa се брaниме,a Ремзи и Кoк/Џaкa кoгa требa пooфaнзивнo дa игрaме.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Секогаш ќе имаме играч со повреда од неколку месеци, Казорла има 30 и кусур и нема баш фитнес за цело време да игра, не ми се свиѓа потегов ако се се случи, но ако е неизбежен, треба да биде позајмица со можност за враќање одма кога ќе затреба

Кое пукање у колено ке биде ова. Вилшир може да игра на секоја позиција во среден ред и како крило. Џек во полн фитнес секогаш ке е пред Окс и Елнени, јас би го играл на десно крило пред Волкот. Што правиме ако Ивоби и Ремзи имаат сетбек со повредите?

Изглеа уште сум единствениот шо мисли дека Џек за Рамзи е БОГ.

Не си.
Ако се случи вакво нешто, тоа ќе биде преголема глупост. Не ми се верува.

Или па едино рационално решение ми е Венгер да направи некој бум сеа на дедлајнов ама некако...

Таман ќе помислиш се опаметил стариот, нова глупост од него.[DOUBLEPOST=1472546136][/DOUBLEPOST]Наместо да се ослободиме од ѓубрето во тимот ( Волкот, Дебуши, Окс) ние позајмување или продаваме играи кои се дупло повеќе перспективни. Гнабри исто изглеа ќе го продава или позајмува стариот.

Последно уредено од модератор:
не знаев дека да бидеш здрав е единствен услов за да играш во Арсенал.

Еден од главните услови е, плус треба да имаш и огромен талент, нешто што Вилшир го има во изобилство

Освен ова со Вилшир, не знам дали видовте дека наводно и Гнабри ќе сме го продавале, нешто сумњиво се случива, гнабри и кембел надвор од тимот, Велбек поврден, некако ми се чини дека сепак можно да добиеме нов крилен играч

Последно уредено:
Не на моменти стварно ви се чудам, ко прв пат да го следите Арсенал...
Ние едвај мустафи и перез ги земавме и тоа уште не се објавени, а вие очекувате уште некое крило да сме земеле утре...

Коа ни требаше очајна замена во средина ни донесе повреден играч, а сеа ова го врзувате со некое си ново име...
Bitch please.

Еве ако по некоја случајност стварно се земе уште некој квалитетен (ама збориме за квалитетен, а не дете) играч, ја ветувам дека цела сезона нема ниедно мислење да пишам у темава.

CrGj6sFWYAA03qs.jpg:large
[DOUBLEPOST=1472555341][/DOUBLEPOST]True :D

upload_2016-8-30_13-8-48.png

Еден од главните услови е, плус треба да имаш и огромен талент, нешто што Вилшир го има во изобилство

Освен ова со Вилшир, не знам дали видовте дека наводно и Гнабри ќе сме го продавале, нешто сумњиво се случива, гнабри и кембел надвор од тимот, Велбек поврден, некако ми се чини дека сепак можно да добиеме нов крилен играч
Талентот не игра на терен и не решава утакмици.
Треба да имаш и квалитет и тоа константно да го прикажуваш. Нешто што он не го направил со години. А штом не се покажа на подготвителните и на првите две утакмици и почна да заостанува зад другите играчи од средниот ред, тешко да избори првотимски статус.

Талентот не игра на терен и не решава утакмици.
Треба да имаш и квалитет и тоа константно да го прикажуваш. Нешто што он не го направил со години. А штом не се покажа на подготвителните и на првите две утакмици и почна да заостанува зад другите играчи од средниот ред, тешко да избори првотимски статус.
Ама никој не кажа дека Вилшир треба да е првотимец. Баш напротив, треба да му се дозира минутажата се додека не се врати во полна кондиција и после да се бори за влез во првиот тим. Тој третман нема да го има во тимот кај што ке биде пратен, најверојатно ке го фрлат веднаш во оган и пак ке ја обнови повредата.
Од кога тоа талентот не решава утакмици? Имаш тапа натпревар со слабо темпо против бункер екипа, кого ке пуштиш во 70та минута да направи разлика, константниот Елнени или Вилшир?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom