Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас Казорла не би го сменил со никого (за сега). Се виде со ватфорд кога падна кондиционо ја изгубивме средината. Колку и да не го сакате мислам дека е оној тип на играчи кој многу придонесуваат а добиваат најмалку кредит. Нас ни треба таков тип кој може да скрие топка на средина кога не напаѓаат со што ќе ја растерети одбраната и ќе ја умртви играта на противникот. Ремзи после пред 2 сезони одлично тоа го правеше ама некои бубачки му влегоја во глава и секогаш прави потег плус. Се надевам Џака ќе може да го надополни тоа

Јас Казорла не би го сменил со никого (за сега). Се виде со ватфорд кога падна кондиционо ја изгубивме средината. Колку и да не го сакате мислам дека е оној тип на играчи кој многу придонесуваат а добиваат најмалку кредит. Нас ни треба таков тип кој може да скрие топка на средина кога не напаѓаат со што ќе ја растерети одбраната и ќе ја умртви играта на противникот. Ремзи после пред 2 сезони одлично тоа го правеше ама некои бубачки му влегоја во глава и секогаш прави потег плус. Се надевам Џака ќе може да го надополни тоа
кој е тој што не го сака, нека се јави одма има да го стрелам
Како може да не го сака некој Санти ???

article-0-18D2940900000578-312_306x423.jpg

Santi za mene e najkompleten igrac na svojata pozicija. Shteta shto vo negovo vreme igrashe eden od najgolemite, Xavi, inache kje beshe standarden i vo Shpanija.

Боже сачувај, ова ќе биде stephanie back, ако е фит треба да остане!

хмм, место кој ќе игра ако се сите здрави?
Не е ни втор избор.

А неможе да билда форма и кондиција како резерва.

Ако се напраи позајмица со можност за прекин е најдобро.

Ќе менуваат позиции со Казорла, оти да не игра, очекувате сите да бидат здрави цела сезона, па еве го ремзи една утакмица изигра веќе е месец дена во аут, плус Ремзи ќе покрива и како крило, во средина остануваат Џака/Кокелан/Елнени, Казорла/Вилшер.

Максимален глуп потег ќе му биде на Венгер ако го даде Вилшир на позајмица.

Запрашајте се стварно дали е паметна одлука.

Ако има опција за да се врати од позајмица зашто да не?

Џака, Ремзи, Елнени, Кокелан, Казорла
Тоа се 5 души што играат пред него за две позиции.
Озил не го ни рачунам.

Треба барем двајца да бидат повредени за да биде на клупа.

Ако постои опција каде што Џек би играл не гледам зашто да не пошто кај нас реално нема да одигра повеќе од 10-15 утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom