^ Иронични одговори за трансферите даваше иако на крај кажа дека играчиве кои ги донесоа не биле во прв план и дека му е криво што некои трансфери не се оствариле.
Тоа со Кинезите нема врска, кажа дека сфаќал оти уште не е комплетирана зделката и не можат да му помогнат ко шо праат газдиве на Интер за Де Бур и тоа е тоа.
Напомена дека не е завршен трансфер периодот и да почекаме до крај да видиме што ќе се случи, он си стои на тоа дека му треба играч кај Монтоливо и рече дека Пашалич не е таков тип на играч.
Типувам на Бадељ јас и се надевам дека ќе се оствари, очајно ни фали играч шо ќе донесе цврстина пошо во напад сме доста добри, има промени со стилов шо го негува Монтела и сезонава барем со помаливе екипи се надевам нема да иаме проблем, полесно ствараме шанси и подиректни сме.
Вчера Де Шиљо и Абате ебаа цела утакмица, многу се изнервирав колку беа рамнодушни, би ги рогал да сум Монтела, скапаници чисти.
Монтоливо нека побара сам да биде резерва и да му донесат асален играч на негова позиција зашо брука огромна е, спор, несигурен, нема штоп, нема пас игра, тотално ме разочара иако го бранев порано ама тогаш имаше основа пошо покажа претходно добри игри.
Таман паузава нека ја искористат за Соса и Пашалич да ги спремат за прв тим пошо Куцо и Нианг не играат и настанува мал проблем.