Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Најверојатната формација за утре

Џиџи
Абате - Неста - Гомез - Де Шиљо
Кучка - Капитенот мртов - Џек
Сусо - Берру - Нианг

Можете Каладзе да го викате слободно дур стане Неста.... дека уште многу му треба за Неста!

ради бројката, не дека е толку јак, плус пократко ми е.
а мрзим геј изрази као Роми или Њоли ко у интер фан клуб што ги викаат :icon_lol:

ради бројката, не дека е толку јак, плус пократко ми е.
а мрзим геј изрази као Роми или Њоли ко у интер фан клуб што ги викаат :icon_lol:
а Капитенот мртов не те мрзеше а? :icon_lol:

инаку имаат ново милениче комшиите.... Габи :pos: а коа ќе даде гол ќе биде ГабиГол :icon_lol:

инаку имаат ново милениче комшиите.... Габи :pos: а коа ќе даде гол ќе биде ГабиГол :icon_lol:
Се надевам цела сезона ќе остане само на Габи :icon_lol:

Коа нема да дава голови ќе е ГабиОблечен

Можете Каладзе да го викате слободно дур стане Неста.... дека уште многу му треба за Неста!
Ах беее,абе само Палета и Запата се за вас неблагодарни створови ! :D

Каква 2-ка ќе исшприца денес не е хумано,5 коефициент ни дале :X3: Само тој со психо фацата да се погоди,Гомез ли како се викаше,Шиљо место кокошката Антонели,нот бед.
Едино капитенот ме плаши,ама со оглед на тоа што СЕНПАИ е на клупа и може да влезе во секој момент да ги оправда тие 8мил. вложени во него,нема Зима за нас.

А нашиве кинези кога ќе почнат да не радуваат со проверени играчини ко Жоао Марио за 45 и БАТИГОЛ:pos: .

Лападула повеќе голови даде лани колку тој Габигол за три :cool:

Ќе не отворат денеска..со оваа одбрана па и средина е примаме голови иако и Наполи не е нешто посебно.

Монтела повеќе ги бараше Бадељ и Валеро отколку Ковачич и Зиелински. :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Бадељ е екстра за кај нас на местото од мрвиот капитен али тоа е тоа со трансфериве годинава :D

Маури на позајмица у Емполи изглеа, наводно барале купец и за Поли, Торино пројавил некој интерес.
Ако заминат двајцата до крај на трансфер периодот, ќе имало уште еден нов играч за у средина.
Централен немора, нека скапат со Палета мајку им ебем

Иначе овој малиов од Челзи добар бил, ги прошол медецинските прегледи и вчера и денес.
Во текот на денот треба да потпише

Cq3ArFfWcAADgtt.jpg
Cq3AraeWYAArCIh.jpg

hehe malce zabava

Истите гомна од минатата сезона, средниот ред и бековите. :tapp:

Абате како можеше тоа да го промаши..

срединава и одбранава катастрофа, добро почнаа после паднаа ептен..Наполи нема никаква игра и ни шибнаа 2 комада

Ми се дoпaгa штo дaдoa гoлoви oвие двaјцa,не требa целo време дa се чекa и oчекувa гoлoви сaмo oд Бaкa.

Шиљо спие на последните 2 гола,Куцка мозокот му го истурија не знае накај тера,отвара дупки пичку матер......Гомез позиционирање 0.

Тоа е тоа.

Лол и црвен изеде....ајт

Абот и Де Шиљо :tapp: Нека го продадат додека има будали што даваат 20 мил. Мораше порано да направи измени и да ги извади Кучка и Абот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom