Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Позајмицата мора да биде со право на откуп оти мислам дека ке се докаже овоа момче кај нас

Не можеа Пјаца и Рог па на крај ете и они да потпишеле некој млад хрватски играч, нема врска што е анонимус и што ќе биде пак Ван Гинкел. Добро е што не е со обврска за купување и што може да се истовари брзо откако би се посрале со него.
Ромањоли нема да го дадат сега сигурно, ова е се колку да се има муабет

This has been one of the worst if not the worst mercato in years but our biggest signing will be Galliani leaving.

Не можеа Пјаца и Рог па на крај ете и они да потпишеле некој млад хрватски играч, нема врска што е анонимус и што ќе биде пак Ван Гинкел. Добро е што не е со обврска за купување и што може да се истовари брзо откако би се посрале со него.
Ромањоли нема да го дадат сега сигурно, ова е се колку да се има муабет
А од каде тоа Пјаца и Рог подобри имиња од Пашалиќ ? За нив е направена еуфорија, Пашалиќ е многу подокажан играч од двајцата.
Исто годиште е со Пјаца само што помина 1 сезона во Елче во примера и 1 во Монако. Изигра 51 утакмица во 2 од 5 најјаки лиги последните 2 години.

Овој Пашалич е повреден и се враќа во февруари. Сигурно ќе имаме уште едно засилување во средниот ред.

Овој Пашалич е повреден и се враќа во февруари. Сигурно ќе имаме уште едно засилување во средниот ред.
Грешка си нешо,он се повредил во февруари оваа година и ради тоа пропуштил остаток од сезона и ЕП ама сега треба да е спремен за игра.

Дополнителни тестови ќе му напраеле пред да го земат за да знаат дали е оздравен ко шо треба.

Челзи може без проблем да го врати Пашалиќ после позајмицата наредно лето.
Но ако случајно реши да го продаде, Милан има право да ја изедначи секоја понуда која ќе ја добие Челзи, и прв ќе има право да преговара со фудбалерот.
Плус секоја понуда Милан што ќе ја даде за него односно ако реши да изедначи понуда добиена за него, од таа цена ќе се одбие тој милион што ќе го плати за позајмицата

Грешка си нешо,он се повредил во февруари оваа година и ради тоа пропуштил остаток од сезона и ЕП ама сега треба да е спремен за игра.

Дополнителни тестови ќе му напраеле пред да го земат за да знаат дали е оздравен ко шо треба.
Може. И Скај најавија ќе дојде уште еден играч од средниот ред, а Маури ќе оди на позајмица во Емполи.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1472134159][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
буричкав нешто по нет и случајно налетав да прочитам за Лука Антонини. Дечково игра у 3та лига, у клуб Прато.
АКО ТИ Е ПИЗДО МАМУ ТИ ЕБАМ, НИ ЗА ТАМУ НЕ СИ СКАПАНИЦО, ПАТИИИИИИИИИИИ !!!!

Види бе Маури ќе иде а Поли остануе... да му ебем пијајцата!!
Ќе дојде време и Бертолачи и Монтоливо ќе заминат тој уште ќе биде у Милан! :boksix:

Види бе Маури ќе иде а Поли остануе... да му ебем пијајцата!!
Ќе дојде време и Бертолачи и Монтоливо ќе заминат тој уште ќе биде у Милан! :boksix:
Поли е новиот Бонера, слушај ми го зборот

Torino gi barale Kucka j Poli :vozbud:
Nasite sakale da pregovaraat ali samo ako u dogovorot za Kucka bil vklucen i Baseli.
Poli mozat da go zemat slobodno, po doadzanjeto na Sosa i Pasalic toj moze da pobaral i sam transver :vozbud:

Ajde Sinisa srekjo zemaj

Inace Galijani i Berluskoni im javile na zutite za ponudata na Romanjoli i rekle da razmislat, ali Fasone presekol maliot da ne se prodava i da ne razgleduvaat ponudi za nego

14100248_1240437402656569_6928756307585641777_n.jpg

Желбите на Монтела и она што го добил од Дедо Мраз :icon_lol:

Монтела повеќе ги бараше Бадељ и Валеро отколку Ковачич и Зиелински. :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom