Da da.. cudno ne prifatija politicarite da se smeni imeto vo Rep. Makedonia - Skopje...Балисти се небитни... Во МКД се се случува во СКОПЈЕ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da da.. cudno ne prifatija politicarite da se smeni imeto vo Rep. Makedonia - Skopje...Балисти се небитни... Во МКД се се случува во СКОПЈЕ
Аааа затоа грците ми вика ова лето, не си од Македонија , туку од Скопје?!?!
Те молам малце по културно, викај ме Хајландер, некако по кул еШто па има тебе некој да ти кажува од кај си?Ти си секако планинар
![]()
Da da.. cudno ne prifatija politicarite da se smeni imeto vo Rep. Makedonia - Skopje...
Bas steta ke bevme site skopjani i site bitni... :/Грците не прифатија нашиве нудеасамо у загради нешто... Мене да ме прашаш јас би им понудил компромис 1/3 Macedonia или One Third of Macedonia па нека објаснуваат и они и ние како другите 2/3 се под окупација...
![]()
Те молам малце по културно, викај ме Хајландер, некако по кул е![]()
Те молам немој вакви грешки. Индијанец е зборот што го бараш.Што па има тебе некој да ти кажува од кај си?Ти си секако планинар
![]()
Bas steta ke bevme site skopjani i site bitni... :/
Те молам немој вакви грешки. Индијанец е зборот што го бараш.
Sent from my Ultra using Tapatalk
Кај е тоа во Странство??? Ја па мислев ти си во Странство, а во тоа странство се користи англиски јазик, еве ти снип од чичко гоогле.Па да ти кажам и ви прилега повеќе, Хајлендери во странство ги викаат наркосите...
Него кога ќе ти го видам аватарот некако не иде типот на аватарот е баш планинар што нема врска ни со наркоси ни со мечови, ниту пак е шкот![]()
Кај е тоа во Странство??? Ја па мислев ти си во Странство, а во тоа странство се користи англиски јазик, еве ти снип од чичко гоогле.
Што убаво звучи Хајландер од Република Скопје...и сите среќни си живееја до крајот на живототПрегледај го приврзокот 155148
Ја па те сметав за овчар, а овој да знаел и сленгОстај ти чичко гугле, реално тешко е да му се објасни на планинар што е тоа сленг па нема ни да пробам.
Ја па те сметав за овчар, а овој да знаел и сленг![]()
Ја па те сметав за овчар, а овој да знаел и сленг![]()