Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Аааа затоа грците ми вика ова лето, не си од Македонија , туку од Скопје?!?!

Што па има тебе некој да ти кажува од кај си? :facepalm: Ти си секако планинар :icon_mrgr:

Da da.. cudno ne prifatija politicarite da se smeni imeto vo Rep. Makedonia - Skopje...

Грците не прифатија нашиве нудеа :P само у загради нешто... Мене да ме прашаш јас би им понудил компромис 1/3 Macedonia или One Third of Macedonia па нека објаснуваат и они и ние како другите 2/3 се под окупација... :icon_mrgr:

Грците не прифатија нашиве нудеа :P само у загради нешто... Мене да ме прашаш јас би им понудил компромис 1/3 Macedonia или One Third of Macedonia па нека објаснуваат и они и ние како другите 2/3 се под окупација... :icon_mrgr:
Bas steta ke bevme site skopjani i site bitni... :/

Те молам малце по културно, викај ме Хајландер, некако по кул е :vozbud:

Па да ти кажам и ви прилега повеќе, Хајлендери во странство ги викаат наркосите...

Него кога ќе ти го видам аватарот некако не иде типот на аватарот е баш планинар што нема врска ни со наркоси ни со мечови, ниту пак е шкот :icon_mrgr:

Bas steta ke bevme site skopjani i site bitni... :/

Не бе па ти... Балакан е ова мора да се поделиме некако. Како и да е знаеш дека сум во право. Еве и една ебана утакмица на шкенди која нели е најголем настан во историјата на тоа клубче мораше да се игра во Скопје. Исто ко и на победа, палистер, силекс... Се во СКОПЈЕ[DOUBLEPOST=1472312139][/DOUBLEPOST]
Те молам немој вакви грешки. Индијанец е зборот што го бараш.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Тие се на слога овие од по шара повеќе на планинари делуваат... Мада кога ќе видиш IRON MAIDEN најубаво објасни...

Па да ти кажам и ви прилега повеќе, Хајлендери во странство ги викаат наркосите...

Него кога ќе ти го видам аватарот некако не иде типот на аватарот е баш планинар што нема врска ни со наркоси ни со мечови, ниту пак е шкот :icon_mrgr:
Кај е тоа во Странство??? Ја па мислев ти си во Странство, а во тоа странство се користи англиски јазик, еве ти снип од чичко гоогле.
Што убаво звучи Хајландер од Република Скопје...и сите среќни си живееја до крајот на животот :backa:highlander.PNG

Кај е тоа во Странство??? Ја па мислев ти си во Странство, а во тоа странство се користи англиски јазик, еве ти снип од чичко гоогле.
Што убаво звучи Хајландер од Република Скопје...и сите среќни си живееја до крајот на животот :backa:Прегледај го приврзокот 155148

Остај ти чичко гугле, реално тешко е да му се објасни на планинар што е тоа сленг па нема ни да пробам.

Ја па те сметав за овчар, а овој да знаел и сленг :zver:

Ти се палиш на Хајлендери и користиш гугал за преводи од англиски. Јас сум задоволен што уопште добро комуницираш на македонски, добар напредок кога ќе споредиш со твојте предци али полека со споредбите, далеку сме јас и ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom