S
SpaceTraveler
Гостин
Што може да се направи од тие малите јајца на немтурската кокошка? Толку се малечки греота човек да ги зготви...
Скриши ги у тавата едно 7/8 јајца прши и јадиШто може да се направи од тие малите јајца на немтурската кокошка? Толку се малечки греота човек да ги зготви...
Фала брат... повелиСкриши ги у тавата едно 7/8 јајца прши и јади
Ќе ми извините за офтопик, ама ме интересира каква е таа немтурска кокошка?Што може да се направи од тие малите јајца на немтурската кокошка? Толку се малечки греота човек да ги зготви...
Немска де. Лошо ја слушнав мајка ми кога ми кажа...Ќе ми извините за офтопик, ама ме интересира каква е таа немтурска кокошка?
Барав нема ништо на гугл.
Ај ако не те мрзи пиши.
Освен компот,не би знаела како да ги задржиш.А можеш и слатко да направишImam 6 kg dunji.Dali mozat da se smrznat? Sto e najdobro da se napravi od niv a da ne se izgubi hranlivata vrednost?
Gi kupiv od edna babicka na vlez od pazarot, mi bese zal.Sega mi e zal zasto pocnaa da skapuvaat.Vi blagodaram.
Направи слатко. Јас немам никогаш правено ама имам јадено и многу е вкусно.Imam 6 kg dunji.Dali mozat da se smrznat? Sto e najdobro da se napravi od niv a da ne se izgubi hranlivata vrednost?
Gi kupiv od edna babicka na vlez od pazarot, mi bese zal.Sega mi e zal zasto pocnaa da skapuvaat.Vi blagodaram.
Јас.Дали некој досега има правено слатко од дуњи?
Te molam pishi recept.Јас.
Искрено ако нема некој во близина кој правел слатко од дуњи не почнувај да правиш, оти е малку покомлицирана постапка .Te molam pishi recept.
Шлагов/кремов е белка од јајце изматена со прехрамбена боја? Ако не, дај рецептаАј да се мрдне малку темава.
Еве го целиот рецепт. Мерките за чаша се тие од 250 мл.Шлагов/кремов е белка од јајце изматена со прехрамбена боја? Ако не, дај рецепта