Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кај заклучивте најдобри трансфери кога по 1 или ниеден натпревар повеќето немаат изиграно?
Ок ај ќе чекаме 6 месеци да заклучиме дека Пјаниќ, Игуаин, Банега и Кандрева се добри трансфер зделки. (y)

Ок ај ќе чекаме 6 месеци да заклучиме дека Пјаниќ, Игуаин, Банега и Кандрева се добри трансфер зделки. (y)
Абе види, има донекаде право бидејќи гледано од аспект на квалитет каде каде овие што ги наброја се поквалитетни, али да се покажат ко добри трансфер зделки треба тоа на теренот да го покажат (рецимо свињата да ги оправда 90 милиона итн итн)[DOUBLEPOST=1472245100][/DOUBLEPOST]
Ова спаѓа под англиски само во некој индиски кварт или у Ченто :icon_lol: п.с. Не фала, ќе преживеам и така :D
Ти си знаеш... Можеш да зажалиш само, кој пробал знае ;)

Фиорентина тепа тоа знам, стајте 100-те слободно евра :D

За Кондогбија уште колку ќе чекаме?
Нема што да чекаме, добар трансфер беше тој на Кондогбија, ко што е добар трансферот на Ромањоли.

Што не е случај на пример со трансферот на Бертолачи.

Само јас не ја разбрав реченицава? :D
Најмлад играч што бил повикан за репрезнтација во 105 години постоење. Ваљда на тоа се мисли. :D[DOUBLEPOST=1472245727][/DOUBLEPOST]
Нема што да чекаме, добар трансфер беше тој на Кондогбија, ко што е добар трансферот на Ромањоли.

Што не е случај на пример со трансферот на Бертолачи.
Тоа само ти имаш видено дека е добар трансфер. Прошлава сезона флопна исто толку колку што флопна и бертолачи. Само што беше платен 20 милиони повеќе.

Тоа само ти имаш видено дека е добар трансфер. Прошлава сезона флопна исто толку колку што флопна и бертолачи. Само што беше платен 20 милиони повеќе.
А па ти се утепа од гледање Интер и заклучи дека е флоп. Еве од што флопна сезонава ќе биде резерва и нема да биде у план за игра а може и да си отиде за ситни пари.

Бертолачи е убер флоп, не ни заигра дечкото а и тоа што изигра беше за нигде.
На пример Кучка беше добар трансфер ама никого не го боли кур за Кучка пошто е подпросечен играч исто ко што никој не го боли кур за Соса, Гомез и тие пациенти што ги изнакупивте. Или ај и нив ќе ги чекаме да заиграат па да ги споредиме со на Интер и Јуве трансферите.

уау Соса вс Пјаниќ, ок позз.

А па ти се утепа од гледање Интер и заклучи дека е флоп. Еве од што флопна сезонава ќе биде резерва и нема да биде у план за игра а може и да си отиде за ситни пари.

Бертолачи е убер флоп, не ни заигра дечкото а и тоа што изигра беше за нигде.
На пример Кучка беше добар трансфер ама никого не го боли кур за Кучка пошто е подпросечен играч исто ко што никој не го боли кур за Соса, Гомез и тие пациенти што ги изнакупивте. Или ај и нив ќе ги чекаме да заиграат па да ги споредиме со на Интер и Јуве трансферите.

уау Соса вс Пјаниќ, ок позз.
Не знам што рипаш. Ја реков рано е да се заклучи дека се најдобри трансфери не дека се лоши трансфери. Да да Бертолачи е убер флоп Кондогбија не е. Ја не сум ги глеал интер ама па затоа ти се утепа од гледање Милан па дојде до таков заклучок. Ти држи логика ова.

Не знам што рипаш. Ја реков рано е да се заклучи дека се најдобри трансфери не дека се лоши трансфери. Да да Бертолачи е убер флоп Кондогбија не е. Ја не сум ги глеал интер ама па затоа ти се утепа од гледање Милан па дојде до таков заклучок. Ти држи логика ова.
Бертолачи не ни играше бе дечко, скоро цела сезона беше повреден, не знам што не ти е јасно. Од Кондогбија ако сте очекувале да даде 15 гола и 15 асистенции тогаш тоа е ваш проблем, пошто човекот не е таков тип на играч.

Интер и Јувентус летово пазареа најдобро у Италија пошто изнакупија квалитетни играчи, пак, не знам што не ти е јасно.
Ама ај може и Милан ќе купи нешто јако, зимоска коа ќе стигнат 100те милиони од Кина хехехе

Бертолачи не ни играше бе дечко, скоро цела сезона беше повреден, не знам што не ти е јасно. Од Кондогбија ако сте очекувале да даде 15 гола и 15 асистенции тогаш тоа е ваш проблем, пошто човекот не е таков тип на играч.

Интер и Јувентус летово пазареа најдобро у Италија пошто изнакупија квалитетни играчи, пак, не знам што не ти е јасно.
Ама ај може и Милан ќе купи нешто јако, зимоска коа ќе стигнат 100те милиони од Кина хехехе
Што ги мешаш Милан не ми е јасно? Прочита негде да речам дека Бертолачи не е флоп? Или па дека направиле добри трансфери? Нешто проблеми со видот ли имаш или? Комотно теши се дека Кондогбија не беше флоп лани може ќе се убедиш и самиот во тоа.

Ама коа почна ај може и Де Бур ќе игра модерен фудбал му одговара таков на интер. Одлично изигра со Киево само така нека продолжи. Есенски шампиони.

Што ги мешаш Милан не ми е јасно? Прочита негде да речам дека Бертолачи не е флоп? Или па дека направиле добри трансфери? Нешто проблеми со видот ли имаш или? Комотно теши се дека Кондогбија не беше флоп лани може ќе се убедиш и самиот во тоа.

Ама коа почна ај може и Де Бур ќе игра модерен фудбал му одговара таков на интер. Одлично изигра со Киево само така нека продолжи. Есенски шампиони.
И тоа е тоа, глупоќата искочи на виделина, не знам уопште зашто и ти вратив.

Па ти прв го спомна Кондогбија бе дечко а стануваше збор за трансфери од оваа сезона. :facepalm:

И тоа е тоа, глупоќата искочи на виделина, не знам уопште зашто и ти вратив.

Па ти прв го спомна Кондогбија бе дечко а стануваше збор за трансфери од оваа сезона. :facepalm:
Ја реков дека е прерано да се каже дека се најдобри трансфери. А ти со очаен сарказам пиша дека не треба да чекаме 6 месеци да се види дека се тоа добри трансфери. Праиш разлика од најдобри и добри или си читаш само што ти одговара. Епа ја ко пример ти го земав Кондогбија пошто далеку од најдобар трансфер беше прошла сезона, многу дисктуабилно е дека беше и добар трансфер пошто имаше очај сезона со оглед на цената која беше платена за него. Како ти земам примери овогодинешни трансфери дали се најдобри или добри кога немаат ништо изиграно сеуште? И сигурно ти не ми врати да дискутираш не се прави паметен.

За тоа кој колку е глуп никој не си може со тебе. Врвот си.

Азис, Марио и Кандрева Интер немало да ги пријави за ЛЕ и така нема да влезат у проблем со во ФФП.

Некој од Интерашиве да ми каже колку е точно ова.

Не сум знаел дека на овој начин може ффп-то да се заобиколи

@Syn @Џонтра Волта

Азис, Марио и Кандрева Интер немало да ги пријави за ЛЕ и така нема да влезат у проблем со во ФФП.

Некој од Интерашиве да ми каже колку е точно ова.

Не сум знаел дека на овој начин може ффп-то да се заобиколи

@Syn @Џонтра Волта

Да тоа е едно од можните сценариа ако во случај не се продава Брозо за 30м, во Челзи, Арсенал или некој друг клуб...

Се зборува едно друго сценарио а тоа е дека Сунинг имало право да инвестира во клубот некои си 30% од вкупната заработката на клубот што доаѓа како нивен спонзор демек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom