- Член од
- 1 август 2015
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 702
Дека се 0 без дебелиот, еве ја замената хе хе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па бекој им фалат по страните за да отвараат простор за Бака, ја не знам управата како не гледа.Што се случува бе со Милан?..зошто се толку отепани?..зарем се толкави ѓупци што неможат ниту еден играч да купат?..што е ова истите инвалиди 3-4 години играат во тимот без ништо да променат
Па бекој им фалат по страните за да отвараат простор за Бака, ја не знам управата како не гледа.
HahahahahhaaToa abateto nepismenoto da ne promasese prazen gol moze drug tek ce imase mecot, vaka primija bezveze gol i padnaja svite.
Ajde u vtoro ce vleze golemoto zasiluvanje Sosa i ja vrtime![]()
Не, Нианг е Балотели за сиромашни, беше просек во Милан, ама на позајмици солиден. Бонавентура е преплатен, али добар играч, Бертолачи е утката у Милан, ама го земаа од Џенова за Галијани да испере некоја пара (?).Ау каков гол...А пред 2-3 недели ставив Арени и првпат го гледам Милан по 3-4 години и се чудам кој се инвалиди не играат таму веќе...Меѓу другите ги спомнав и Сусо,Нианг,Бонавентура итн и ми ја затнаа устата...
Јасно брат,ама у споредба со тоа шо играло у Милан порано...Не пратам толку Италија(скоро ич у последно време,знам горе-доле за Јуве/Рома/Наполи и тоа е тоа,не играм ни manager више како порано па да бидам у тек кој шо како е)Не, Нианг е Балотели за сиромашни, беше просек во Милан, ама ма позајмици солиден. Бонавентура е преплатен, али добар играч, Бертолачи е утката у Милан, саа го земаа од Џенова за Галијани да испере некоја пара (?).
Сусо е играчиште, лани во Џенова беше со сигурност помеѓу најдобрите во Серија А.