Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Se si se mislam pomegu ovie 3 kombinacii na 1000den
Nac Breda 3+
Liefering GG
Bayrueth GG
Glenavon 3+
Kolding 3+
Uplata 1000den
Nac Breda 3+
Liefering GG3+
Bayrueth GG3+
Kolding GG3+
Glenavon 3+
Uplata 1000den
Nac Breda 3+
Liefering GG
Bayrueth GG
Kolding 3+
Glenavon 3+
Uplata 1000den
Koja i da odberam,edna ke me zaebe,vtoriot tiket ima nad 10+koef..prilicno dobar koef,samo da vleze,al mislam deka ke rizikuvam na toa ..

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
Вчера беше почетничка среќа со системов стварно големи изненадувања ама пак секојдневно паѓаме на тие мизерни квоти и стварно е многу различно ко ќе се наоѓаш на другата страна. За денеска мислам вака ама ми е срав некако ...
Harrison-Laaksonen 2 @ 5.39 10eur
Fucsovics-Giustino 2 @ 3.32 10eur
Darcis-Lopez Perez 2 @ 6.23 10eur
Kamke-Gianessi 2 @ 3.84 10eur
Stepanek-Michon 2 @9.9 10eur
Zverev-Bangoura 2 @4.7 10eur
Mertens-Ahn 2 @ 3.08 10eur
Cepelova-Haas 2 @ 3.94 10eur
Kucova-Sorbes Tormo 2 @ 3.22 10eur
Krunic-Kostova 2 @ 3.15 10eur

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.355
Поени од реакции
7.116
Буста не е класичен земјаш,
Денес ви е Свитолина поклон над поклоните. Многу подобар играч е од мртвата Ларсон, ќе ја здроби. Може и 2-0 да ја пробате.
и јас неа ја гледам кога лесно со веснина излегла на крај која е во одлична форма годинава исто и со ларсон треба да биде, ќе пробам со агут и уште една да врзам се мислам за ковалик кој е подобар во рзмена од чиундели сигурно едино што ковалик е земјаш малце ме мисли

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Баерн 4+,Спарта Прага 6,5+,Ивашка, Ковалик и Ѕверев во супер тип. Копачка

Член од
23 август 2010
Мислења
39.864
Поени од реакции
116.126
Буста не е класичен земјаш,

и јас неа ја гледам кога лесно со веснина излегла на крај која е во одлична форма годинава исто и со ларсон треба да биде, ќе пробам со агут и уште една да врзам се мислам за ковалик кој е подобар во рзмена од чиундели сигурно едино што ковалик е земјаш малце ме мисли
Никако Ковалик не е подобар во размени од Киундинели. Добар играч е Марко, не би типувал јас тука ништо, се е можно.

Ларсон има очаен бекенд и просечен сервис, Свитолина е добра од сите крила и мислам дека разликата во квалитет е голема. -3.5 1.80 во Спорт Лајф.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Денес ви е Свитолина поклон над поклоните. Многу подобар играч е од мртвата Ларсон, ќе ја здроби. Може и 2-0 да ја пробате.
Се мислев цело време и не ја стаив на тикет.

Добра квота е, али не ми се играше. Ларсон игра сосема солидно неделава, а и Свитолина не ми е една од врв играчи туку е уште една на низата тенисерки што играт топло ладно...

А да, дека фаќа око квотата точно. Ја се испичкав, па сеа да видиме.. :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.355
Поени од реакции
7.116
Се мислев цело време и не ја стаив на тикет.

Добра квота е, али не ми се играше. Ларсон игра сосема солидно неделава, а и Свитолина не ми е една од врв играчи туку е уште една на низата тенисерки што играт топло ладно...

А да, дека фаќа око квотата точно. Ја се испичкав, па сеа да видиме.. :D
види во женски тенис нема никојпат сигурица ни гопод не може да ги разбери женит,а не пак оние кои тенис играат, туку мене ме увери синоќа толку лесно веснина да ја добие треба истото сценарио и денес да се повтори(ако не ја фати менсо ноќеска :P)

1.54 супер тип во спортлајф :facepalm: инкер невиден

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Dve dupli po red pravi svitolina ccc..

Sent from my thor using Tapatalk

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
6-4 6-2, поклон над поклоните :cool:
Што мислиш за онаа курвана Чепелова ? Кај кур ми текна неа да ја играм све да и ебам. Ќе ги чекам Зверев и Баерн 4+

Резултативе се мед и млеко леле

На друг тикет Лотнер и младиот Харисон +3,5.. Лотнер добро почна,што мислиш за Харисон ?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.864
Поени од реакции
116.126
Што мислиш за онаа курвана Чепелова ? Кај кур ми текна неа да ја играм све да и ебам. Ќе ги чекам Зверев и Баерн 4+

Резултативе се мед и млеко леле

На друг тикет Лотнер и младиот Харисон +3,5.. Лотнер добро почна,што мислиш за Харисон ?
Не ја знам таа Хас, така да не знам што да ти кажам... Цепелова е просечна тенисерка.

Харисон мислам дека тешко против Диез, но дај Боже нека ти испадне чим си го ставил. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom