Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Сеа уште Евертон да му понуди подобри услови на анонимниов....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Анонимен колку и Џејми Варди.

Не успеа Венгер да го донесе Варди па сеа ќе ја носи неговата шпанска „верзија.“

Добар играч е Лукас, може да има импакт ко Мичу првата сезона, од Волкоти и Чембрлејни е сто пати подобар.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Анонимен колку и Џејми Варди.

Не успеа Венгер да го донесе Варди па сеа ќе ја носи неговата шпанска „верзија.“

Добар играч е Лукас, може да има импакт ко Мичу првата сезона, од Волкоти и Чембрлејни е сто пати подобар.
Од Волкот ја сум подобар. Не сум чул за момаков досега тешко дека имал сезона како Варди ама не значи дека ме го бива. Ко што читам играл лево крило и шпиц затоа и го брка Венгер, версатил бил....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Заха кај кокошките а Буфал од Лил во Саутемптон.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Ауу не те знаев досега ама ми изгледаш како да го копираш ManUtdChampions со никнејмот :)
Почнаа фанови да ми се појавуваат и по форумов, дали ќе испадне некој со Волта презиме? Кур.

A

Aexil Kong

Гостин
AC Milan rejected the second Chelsea bid for their centre-back Alessio Romagnoli: the Blues placed a £ 30m offer, plus £ 4 of add-ons, but the Rossoneri directors claimed that the defender is "unsallable".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
According to Sky Sports, West Ham United are currently in talks with Italian side Juventus over the possible transfer of Simone Zaza.

With both Andy Carroll and new record signing Andre Ayew both sidelined with lengthy injuries, Hammers boss Slaven Bilic is a little desperate to purchase a striker this summer to add depth to his attacking options.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Manchester City defender Eliaquim Mangala is set to join Napoli on a season-long loan, according to reports.

Mangala has been out-of-favour at City since the arrival of former Everton defender John Stones and manager Josep Guardiola doesn't seem to have him in his plans for the season.

It is also reported that Guardiola will be looking to offload a few fringe players this week and next before the transfer window closes.
Manchester United midfielder Andreas Pereira is looking likely to be the next in line to be loaned out this summer.

The 20-year-old has been linked with a move to La Liga side Granada after United boss Jose Mourinho looks to decrease the squad size further.

Mourinho has already sent James Wilson, Cameron Borthwick-Jackson and Tyler Blackett out on loan and Pereira looks to be the next after the Portuguese boss told him his chances in the first-team would be very limited.
As reported by Daily Nation, English international midfielder Danny Drinkwater (26), who has just agreed on a deal extension with Leicester City until June 2021.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Дечкото сам го носи Депортиво на грбот, со игрите во ланската сезона заслужи и во репрезентација да го земат, наместо тое мртовците што ги носеше Дел Боске :D
Нема изгубена топка за него, вистински борец на теренот, доста брз играч кој знае и добро да проигра. Технички не е којзнае колку добро поткован, ама за мене е рамо до рамо со Варди :D
Тоа што Депортиво се хаварија е друга работа, па затоа ти се чини дека е анонимец.
Цело лето имаше шпекулации дека ќе се сели во некоја голема екипа, како навивач на Депортиво срце ми се кине што го губиме на недела дена од крајот на преодниот рок :facepalm:
Какви цени се вртат во Англија, смешна ми е сумата од 20 милиони за него...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Дечкото сам го носи Депортиво на грбот, со игрите во ланската сезона заслужи и во репрезентација да го земат, наместо тое мртовците што ги носеше Дел Боске :D
Нема изгубена топка за него, вистински борец на теренот, доста брз играч кој знае и добро да проигра. Технички не е којзнае колку добро поткован, ама за мене е рамо до рамо со Варди :D
Тоа што Депортиво се хаварија е друга работа, па затоа ти се чини дека е анонимец.
Цело лето имаше шпекулации дека ќе се сели во некоја голема екипа, како навивач на Депортиво срце ми се кине што го губиме на недела дена од крајот на преодниот рок :facepalm:
Какви цени се вртат во Англија, смешна ми е сумата од 20 милиони за него...
Како навивач на Депортиво мора да ти верувам на збор. Ја не пратам шпанско којзнае колку ама стварно не го знам барем си признавам, а пола кајгана стручњаци се. Клипчиња на јутјуб не планирам да гледам ќе ми напраат филм и ќе очекувам сто гола да даде вака ќе си чекам да видам на дело :D
Сумата е смешна сама по себе за играч со 17 гола па и сите од пенал да се ко ќе видиш дека Сити Браво 34 годишен голман го плати толку ама тоа е нема сила Депортиво да рекетари како Билбао ваљда.[DOUBLEPOST=1472148865][/DOUBLEPOST]
Заха кај кокошките а Буфал од Лил во Саутемптон.
Да им го дајме и Волкот во пакет, иста цепеница е и овај никогаш играч немат да бидит

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Како навивач на Депортиво мора да ти верувам на збор. Ја не пратам шпанско којзнае колку ама стварно не го знам барем си признавам, а пола кајгана стручњаци се. Клипчиња на јутјуб не планирам да гледам ќе ми напраат филм и ќе очекувам сто гола да даде вака ќе си чекам да видам на дело :D
Сумата е смешна сама по себе за играч со 17 гола па и сите од пенал да се ко ќе видиш дека Сити Браво 34 годишен голман го плати толку ама тоа е нема сила Депортиво да рекетари како Билбао ваљда.
Финтата е што откупната клаузула му е таа. Депортиво е во тешки долгови и не може да си дозволи да им става којзнае колкави клаузули на играчите, бидејќи истите воопшто нема да потпишат за клубот. Он е дете родено во Ла Коруња, така да ептен играше со срце за клубот. Дојде од ПАОК и нивните навивачи исто така го обожаваа. Во Депортиво беше лидер на теренот, и секогаш гладен за да постигне голови. Некогаш знае и многу да солира и да шутира од секаде, но тоа е нормално во помалите клубови.
Официјално не е земен за дуелот со Бетис и тргнат е накај Лондон да потпишува договор. Арсенал ми е омилен во Англија, па би сакал да видам како ќе се снајде таму :D
Кога веќе си отиде од Депор, мило ми е што Арсенал му е следна станица.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Финтата е што откупната клаузула му е таа. Депортиво е во тешки долгови и не може да си дозволи да им става којзнае колкави клаузули на играчите, бидејќи истите воопшто нема да потпишат за клубот. Он е дете родено во Ла Коруња, така да ептен играше со срце за клубот. Дојде од ПАОК и нивните навивачи исто така го обожаваа. Во Депортиво беше лидер на теренот, и секогаш гладен за да постигне голови. Некогаш знае и многу да солира и да шутира од секаде, но тоа е нормално во помалите клубови.
Официјално не е земен за дуелот со Бетис и тргнат е накај Лондон да потпишува договор. Арсенал ми е омилен во Англија, па би сакал да видам како ќе се снајде таму :D
Кога веќе си отиде од Депор, мило ми е што Арсенал му е следна станица.
Тоа е си претпоставував дека е во криза, како да не биде кога Реал и Барса ебан денар не оставаат од колачот во Шпанија. Во Англија лани Астон Вила убедливо последна зеде 35-40м од тв права само. Кога немаш прилив на пари мора така да печалат. Штета се сеќавам на времето 15 години има сигурно прчки праеја Депортиво со Макај, Паулета, Скалони...Тристан и компанија покасно...
Иначе имаме шпанци во екипа нема да има проблем сигурно него незнам колку ќе може на него да се ослониме, нас ни треба шпиц шо ќе даде мин 20 гола во првенство за да имаме било какви шанси за титула.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Done deal е, Орнштајн чим потврди на твитер 99% е готов трансферот.Ќе кошта 20м евра истата сума ја понудиле и Евертон, само Перез ги одбрал Арсенал, САК ИТ КУМАН!!!:kuracc:.Од тие 20м евра, 6м ќе одат кај ПАОК поради клаузула во договорот.
Исто и за Мустафи има пишано дека до крај на трансфер периодов ќе се комплетира траснферот за 35м евра.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Done deal е, Орнштајн чим потврди на твитер 99% е готов трансферот.Ќе кошта 20м евра истата сума ја понудиле и Евертон, само Перез ги одбрал Арсенал, САК ИТ КУМАН!!!:kuracc:.Од тие 20м евра, 6м ќе одат кај ПАОК поради клаузула во договорот.
Исто и за Мустафи има пишано дека до крај на трансфер периодов ќе се комплетира траснферот за 35м евра.
И Орнстеин се губи кога е во прашање Арсенал, прв излезе дека дилот со Мустафи пропаднал сега вергла во рикверц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom