G
Goldie
Гостин
Bobi ispalio on bi da uziva, Stimara mesto njega haos ce da pravi - na kraju zlato sebi oko vrata stavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најак дел:Bobi ispalio on bi da uziva, Stimara mesto njega haos ce da pravi - na kraju zlato sebi oko vrata stavi
Како мислиш еднаш во една деценија? Па пред 2 години финале Светско играа.Кој циркус се Србите. Еднаш во една деценија ќе освојат нешто, и ќе направат невидена драма од тоа. Твитови, статуси, курци, палци...
Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетата. А најмизерно од се се македонските Срби. Не мислам на Србите кои живеат во Македонија, туку на Македонци кои се поголеми Срби од самите Срби. Одгледани на идиотски митови и Пинк култура, за нив се што доаѓа од Србија е најјако.
Како мислиш еднаш во една деценија? Па пред 2 години финале Светско играа.
На што си? Ватерполо хараат со години, машка одбојка не знам колку пати освоија светска група, во кошарка се институција, ни самите не знаат колку трофеи имаат, како мислиш, еднаш?Кој циркус се Србите. Еднаш во една деценија ќе освојат нешто, и ќе направат невидена драма од тоа. Твитови, статуси, курци, палци...
Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетата. А најмизерно од се се македонските Срби. Не мислам на Србите кои живеат во Македонија, туку на Македонци кои се поголеми Срби од самите Срби. Одгледани на идиотски митови и Пинк култура, за нив се што доаѓа од Србија е најјако.
На што си? Ватерполо хараат со години, машка одбојка не знам колку пати освоија светска група, во кошарка се институција, ни самите не знаат колку трофеи имаат, како мислиш, еднаш?
Сеуште многу повеќе од нас. Сети се само како во Македонија се славеше успех на 4то место, дури и дочек на плоштад имаше.Колку медали имаат освоено до сега на Олимпијадата?
Колку медали имаат освоено до сега на Олимпијадата?
Еве да ви помогнам, Србија има 4, Хрватска има 8. Тоа колку што знам математика е дупло повеќе, па не трујат колку Србите.
Отров.
Сеуште многу повеќе од нас. Сети се само како во Македонија се славеше успех на 4то место, дури и дочек на плоштад имаше.
Да не се лажеме, сите 8 се менуваат за финале кошарка : DКолку медали имаат освоено до сега на Олимпијадата?
Еве да ви помогнам, Србија има 4, Хрватска има 8. Тоа колку што знам математика е дупло повеќе, па не трујат колку Србите.
Отров.
Да не се лажеме, сите 8 се менуваат за финале кошарка : D
Реално, медали од споредни спортови кои освен роднините на натпреварувачот никој друг не ги гледа, мене не би ми значеле.Абе шо.
Реално, медали од споредни спортови кои освен роднините на натпреварувачот никој друг не ги гледа, мене не би ми значеле.
Абе вие патриотите секогаш пробувате да најдете начин да чепнете некој дека е србоман. Демек не може мајка ми да е србинка? Кога некој хрват или албанец од Македонија навива за својата втора земја е во ред ама Србите се трн во око а? Тие штом живеат тука мора да се само за Македонија, инаку се србомани. Fuck logic.ОК, тогаш навивај за Србите, сигурно тие медали ти значат.