Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
Bobi ispalio on bi da uziva, Stimara mesto njega haos ce da pravi - na kraju zlato sebi oko vrata stavi

Bobi ispalio on bi da uziva, Stimara mesto njega haos ce da pravi - na kraju zlato sebi oko vrata stavi

најак дел:

arunevicka slepo gadja mnogo meta ima resila je da nas obruka iz rija ne znam kog da gledam, vise nemam pravac veslaci nasi bore se da spase camac himna aca lukas pesma je od bola djovak ko na slavi odigra dva kola sve ovo da gledam vise mi se gadi samo za pehar opet simon da ne radi :)

http://mondo.rs/a931800/Sport/Kosar...de-nad-Australijom-na-Olimpijskim-igrama.html

Кој циркус се Србите. Еднаш во една деценија ќе освојат нешто, и ќе направат невидена драма од тоа. Твитови, статуси, курци, палци...

Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетата. А најмизерно од се се македонските Срби. Не мислам на Србите кои живеат во Македонија, туку на Македонци кои се поголеми Срби од самите Срби. Одгледани на идиотски митови и Пинк култура, за нив се што доаѓа од Србија е најјако.

Кој циркус се Србите. Еднаш во една деценија ќе освојат нешто, и ќе направат невидена драма од тоа. Твитови, статуси, курци, палци...

Посмешен, подраматичен и посељачки народ нема на планетата. А најмизерно од се се македонските Срби. Не мислам на Србите кои живеат во Македонија, туку на Македонци кои се поголеми Срби од самите Срби. Одгледани на идиотски митови и Пинк култура, за нив се што доаѓа од Србија е најјако.
Како мислиш еднаш во една деценија? Па пред 2 години финале Светско играа.

Како мислиш еднаш во една деценија? Па пред 2 години финале Светско играа.

Така се вели зборот. И воопшто не е тоа поентата.

Всушност, кога ќе размислам најсмешни ми се македонските Срби кои воопшто не биле родени кога се распадна Југославија. Тие се циркус невиден.

На што си? Ватерполо хараат со години, машка одбојка не знам колку пати освоија светска група, во кошарка се институција, ни самите не знаат колку трофеи имаат, како мислиш, еднаш?

На што си? Ватерполо хараат со години, машка одбојка не знам колку пати освоија светска група, во кошарка се институција, ни самите не знаат колку трофеи имаат, како мислиш, еднаш?

Колку медали имаат освоено до сега на Олимпијадата?

Еве да ви помогнам, Србија има 4, Хрватска има 8. Тоа колку што знам математика е дупло повеќе, па не трујат колку Србите.

Отров.

Последно уредено:
Сеуште многу повеќе од нас. Сети се само како во Македонија се славеше успех на 4то место, дури и дочек на плоштад имаше.

Еве да ви помогнам, Србија има 4, Хрватска има 8. Тоа колку што знам математика е дупло повеќе, па не трујат колку Србите.

Отров.

Чекај Србите имаат шанса за уште некој медал, во кошарка жени за бронза, одбојка жени за злато, кошарка за злато, ватерполо за злато

Екипните спортови се обично поатрактивни затоа и толку се зборува за нив (Србите) за разлика од Хрватска која освојува медали во веслање, едрење и сл спортови.

Сеуште многу повеќе од нас. Сети се само како во Македонија се славеше успех на 4то место, дури и дочек на плоштад имаше.

Ние сме друго ниво на мизерија. Најисфрустрирана нација на светот.

Отров.
Да не се лажеме, сите 8 се менуваат за финале кошарка : D

Реално, медали од споредни спортови кои освен роднините на натпреварувачот никој друг не ги гледа, мене не би ми значеле.

ОК, тогаш навивај за Србите, сигурно тие медали ти значат.

ОК, тогаш навивај за Србите, сигурно тие медали ти значат.
Абе вие патриотите секогаш пробувате да најдете начин да чепнете некој дека е србоман. Демек не може мајка ми да е србинка? Кога некој хрват или албанец од Македонија навива за својата втора земја е во ред ама Србите се трн во око а? Тие штом живеат тука мора да се само за Македонија, инаку се србомани. Fuck logic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom