Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Ешли Спенсер колку заостануваше последна беше на крај бронза зеде. Како засили на крај (y) Кога сме кај неа, како би ја карал :drk::sekcza: А јамајканкиве многу јебозовно изгледаат во жолто.

Блиску а далеку хаха цар е, нема што, владетел.
БОГ!!!

Boring Boring Bolt. Мислам дека нема шанси рекордите на 100 и 200 да бидат срушени, невозможни се.
Леметр поголем врат имаше од Чуранди Мартина.

Па ова баш сега најде да врне... ништо,треба да се пензионира Болт,пошо тркиве на 100м и 200м ќе здосадат од шо го гледаме истото со години.

Па ова баш сега најде да врне... ништо,треба да се пензионира Болт,пошо тркиве на 100м и 200м ќе здосадат од шо го гледаме истото со години.
Па и да не се пензионира нема шанси да ја задржи истата доминација до Токио. Сепак ќе има 34 години.

Па и да не се пензионира нема шанси да ја задржи истата доминација до Токио. Сепак ќе има 34 години.
Токио е далеку, таму веќе Де Грас очекувам да владее, ама во Лондон и те како ќе биде најдобар.

Што е ова бе белци медали во спринтови и кај мажи и кај жени бе ?o_O
Да не доаѓа крај на светот ?

Лемтр има резултат 19.80, има бронза на Светско на 200м во 2011, ова не е големо изненадување.

Чим Леметр освојува медали тогаш паднати се спринтерскиве трки. Овој кога се крена фама за него ништо не направи, а сега медали освојува со преку 20секунди.

Добро бе што им се случува на овие во финалињава? Трчаат по 19.70 и нешто 80 во квалификации, Мерит сезонава имал 19.74 сега фатија сите по 20 и кусур. Секоја му чест на Болт за доминацијата. Али му поминува времето и него лека полека. Мислев ќе се појави и во Токио и ќе издоминира ама нема шанса уште повеќе ќе падни дотогаш така да пензија му е најпаметна работа после Лондон наредна година.

dobro sto se slucuva so yohan blake go sledi li nekoj deckoto do pred nekoja godina bese ramo do ramo so bolt a sega katastrofalni vreminja bar za negovi standardi,povredi li se vo prasanje?

dobro sto se slucuva so yohan blake go sledi li nekoj deckoto do pred nekoja godina bese ramo do ramo so bolt a sega katastrofalni vreminja bar za negovi standardi,povredi li se vo prasanje?
Изгледа. Тотално пропадна човекот (n)
Ама ова е уште еден доказ колку е Болт најголем. Сите овие се испосменија та Пауел та Геј та Блејк та Гетлин (мада овој лапна некој медал колку толку задржа константност) само Болт остана на врвот. Другиве земи еден медал и испари да не можи Циа да ги најди

na odbojkava,koga edniov tim smecuva a smecot uspeva da go spasi nekoj od timov koj se brani ama topkava da odi vo aut ama preku mreza t.e vo aut ama kaj poleto na napagacive,dali smee nekoj od timov sto se brani da ja spasuva taa topka? i ako da, treba da ja vrati vo svoeto pole ili ??

znam deka e za atletika temava ama e mn aktivna pa zatoa ovde prasav.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom