Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Алисон Феликс и Инглиш Гарднер ја заебаа САД, се сопнаа и курац финале и за нив.
Ќе има жалби, ќе има плачки овде, јас колку шо видов Бразилката шо беше у трета замена и ја удри на Феликс палката од рака, ќе има смешки овде, ќе има глупости.

Sportskoto e vaka...Dostoinstveno ke ja zavrshish trkata pa posle chestitaj si i gushkaj se so kogo sakash. Ova nivnoto beshe epten arogantno i narcisoidno. Se smeat i demek ajde zaedno ke ja pomineme finish line, ushte za raka da se fatea. Prost i ulicharski odnos kon ostanatite uchesnici vo trkata.
Sega zamisli neshto vakvo da napravea ruski ili kineski sportisti. Piskotnici ke se slushaa od Washington do Brisel za diskvalifikacija.
Заборави да кажеш дека Болт правеше многу големи чекори, мислам стварно, не само што не е фер туку и глупо е.

Ќе има жалби, ќе има плачки овде, јас колку шо видов Бразилката шо беше у трета замена и ја удри на Феликс палката од рака, ќе има смешки овде, ќе има глупости.
Не заприметив тоа искрено а 5 пати ја видов снимката.
А кај американциве ко да газеше линија тој пред да му ја предадае на Геј палката. :cautious:

Не заприметив тоа искрено а 5 пати ја видов снимката.
А кај американциве ко да газеше линија тој пред да му ја предадае на Геј палката. :cautious:
После тоа газеше сигурно, ама дали згази претходно не приметив, ќе биде интересно ако и таму не влезат во финале.

Пушти МТВ, се вклучија у пренос, ама мислам дека ќе е кратко оти треба ватерполо од 17:00 да даваат.

Овие американциве уште на научија штафети да трчаат :pos:

Иииииии се уклучија МТВ на Атлетика у сред бел ден. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Sportskoto e vaka...Dostoinstveno ke ja zavrshish trkata pa posle chestitaj si i gushkaj se so kogo sakash. Ova nivnoto beshe epten arogantno i narcisoidno. Se smeat i demek ajde zaedno ke ja pomineme finish line, ushte za raka da se fatea. Prost i ulicharski odnos kon ostanatite uchesnici vo trkata.
Sega zamisli neshto vakvo da napravea ruski ili kineski sportisti. Piskotnici ke se slushaa od Washington do Brisel za diskvalifikacija.
Да де, зошто Исинбаева никако не се кезеше у фаца на други кога рушеше рекорди на по два сантима секој самит или па наместо да комуницира со други атлетичарки, дуксерот над глава го ставаше за да не и прават муабет во зоната на загревање. Или па Попов во пливање, сега пензионер, што се качуваше на стаза после трка пред да се поздрави со другите. Значи ова се ЛОИ, се додека нема цигански ствари ко онаа што скокна некни или Камерон ван ден Бург во Лондон што три пати мавна пеперутка стил со нозете во градно стил, не знам зошто би пречеле вакви работи :)
Тие теорија на заговор муабети на некој што ова му се први ЛОИ.

Тонкава вика еве го Итон во квалификации во фрлење диск....сериозно бе, жити лапсусите, ова е смешно да го кажеш.

Ах бе Кулсон Кулсон...Клемент на стари години до злато на 400 со пречки, Тумути од Кенија втор, Копело од Турција трет.[DOUBLEPOST=1471534058][/DOUBLEPOST]Бразилките и Американките дисквалификувани, џабе ја завршија трката Американките, нема финале за нив, им остануваат мажите и 4Х400[DOUBLEPOST=1471534389][/DOUBLEPOST]Монолог си терам овде, ама најнова вест е ова....

Последно уредено:
Па не стигаат нотификации за допуна и јас за тоа дојдов. :D

There will be a re-run for the US women's 4x100m

The team was obstructed at their second exchange.

They will re-run with the same athletes, same order and in the same lane, at 8pm local time. They will need to run faster than 42.70 to advance

Трето финале за Бугариja во атлетика - Ивет Лалова (200m), Тихомир Иванов и Мирела Демирева (high jump):vozbud::vozbud::vozbud:

Претрчувањето на Американките сепак ќе биде во 7PM local time, тоа ќе дојде во 10 по наше време, така?

Претрчувањето на Американките сепак ќе биде во 7PM local time, тоа ќе дојде во 10 по наше време, така?
local time не се мисли на времето во Рио? Ако да, тогаш во 12 по наше доаѓа на полноќ пошто се 5 часа поназад.

local time не се мисли на времето во Рио? Ако да, тогаш во 12 по наше доаѓа на полноќ пошто се 5 часа поназад.
Океј, тенк ју вери мач :)

Не знам од кога е видеово, ама ете уште една причина зошто Џеси Овенс е еден од најдобрите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom