Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сестриве сеа да ги видиме...

Еве ја Бартолета бе, Ивана класика тука околу врвот но никад прва, сеа за сеа барем.
Ама ок државен рекорд, бронза, идеме на Светско сеа. :D

1-2-3 за Американките на 100 со пречки, без Кендра. Владеат со дисциплинава годинава, нема појаки.

Еве го Драган се пали сеа на прва, ууууууууаааааааааааууууууууу не знаеме дека Томсон тепаше, фала, не се возбудувај, чао.
Иди пренесувај фудбал, Тунгузија-Хаити.

Драгче "Еве ја Томпсон со ЕДНА ЗАГРИЖЕНА ФИЗИОНОМИЈА НА ЛИЦЕТО" .
Легендооооо :pos::pos::pos::pos::pos:
И после за Калински поезија викаме...

Драгче "Еве ја Томпсон со ЕДНА ЗАГРИЖЕНА ФИЗИОНОМИЈА НА ЛИЦЕТО" .
Легендооооо :pos::pos::pos::pos::pos:
И после за Калински поезија викаме...
Цела планета дозна пред таа да се израдува дека е шампионка...се превртев од смеење.
Ама стварно, толку многу беше изгубена Томпсон, врска немаше дека тепаше.

Andre De Grasse i Usain Bolt treba da se diskvalifikuvaat. Epten nesportsko, arogantno, nedokvakano odnesuvanje na polufinaleto na 200 m.

Andre De Grasse i Usain Bolt treba da se diskvalifikuvaat. Epten nesportsko, arogantno, nedokvakano odnesuvanje na polufinaleto na 200 m.
И да се стават место нив Гетлин и Геј евентуално, оти тоа дрогирашите се поарни...

CqGq25aWcAAV4G9.jpg

Пребрзи се јамајканкиве на штафетава, без Томсон, прво место пред Велика Британија.
Нема финале за Холандија и Дафне Шиперс.

Последно уредено од модератор:
Ако ова е неспортско, се прашувам како изглеа спортското... се забавуваат меѓусебе., пласирани се, полуфинале е ебате, сигурно нема да напнат задна ложа да скинат.

Алисон Феликс и Инглиш Гарднер ја заебаа САД, се сопнаа и курац финале и за нив.

Ако ова е неспортско, се прашувам како изглеа спортското... се забавуваат меѓусебе., пласирани се, полуфинале е ебате, сигурно нема да напнат задна ложа да скинат.
Sportskoto e vaka...Dostoinstveno ke ja zavrshish trkata pa posle chestitaj si i gushkaj se so kogo sakash. Ova nivnoto beshe epten arogantno i narcisoidno. Se smeat i demek ajde zaedno ke ja pomineme finish line, ushte za raka da se fatea. Prost i ulicharski odnos kon ostanatite uchesnici vo trkata.
Sega zamisli neshto vakvo da napravea ruski ili kineski sportisti. Piskotnici ke se slushaa od Washington do Brisel za diskvalifikacija.

Кај мажите, САД лесно без Гетлин и Бромел пред Кина и Канада без Де Грасе. Ќе видиме дали ќе се пласираат канаѓаните ама би требало пошто брза беше тркава стварно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom