Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Додека го читав овој коментар имав чуство како да сум ти раскажал што ми се случуваше во предходната врска само незнам што треба да сменам можеби пристапот:toe: или ?
Најмногу мразам такви како тебе, (само се молам такво нешто мене да не ме снајде) замаени, обезглавени, лудо заљубени во некоја типка која 2 % не ги ферма, не и се битни твоите чувства, не бира што и како ќе ти каже и пред кого, ја гази твојата гордост, ти прави работи кои никој не ги сака, само и само зашто знае дека си лудо заљубен во неа и дека ќе трпиш.

Е сега кажи ми ти што треба да промениш??? Пристапот твој си е ок, ја сакаш и правиш се да е среќна, да имате добра врска. Проблемот не си ти, проблемот е таа.

Кратко ќе ти кажам, остави ја. Не е ни прва, ни последна во светот. И да е, не те заслужува.

Поздрав.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ova nema mnogu vrska so ljubov, ali moram da kazam zaso mnogu me maci :)

Imam 20 godini i ne sum imala seriozna vrska...devica sum seuste, a ubava sum ( ne deka se falam sea... :D ) Pred 2 godini se pletkav so eden kreten 4 ipol godini, no niso ne napraivme zaso celo vreme raskinuvavme... I sea ova mi e neso kao kompleks, uste sum nemala odnosi kao retardirana nekoja se osekjam :D Iam use 2-3 drugarki kao mene neotpakuvani, ali se drugo e dupnato beee :uvo: Mislite deka e zaostanato ova so use ne sum imala sex? m?
playdead напиша:
Znaci ne mozev nisto poise da ocekuvam od razmisluvanjeto na edno masko... Do tamu vi ide mozoceto, seks i kraj. Znaci sum imala sansa da go napraam toa so decko mi ali neso ne mi davase, znaev deka si go igra kurot so mene i bas mi e milo so niso ne napraivme..
Ne deka cekam cudo da se desi za da se ebam, nitu pak deka sakam seks po sekoja cena, ne ni prasuvam dali da se ebam, toa si e moe resenie, sakav samo da vidam kakvi reakcii ke ima na forumov i tvojata e bas kakva sto ocekuvav, taka da ne me impresionira..
Девојко извини, ама ти го имаш напишано оноа кое сум го зголемил у првиот цитат. Ако не ти се допаѓа што сум ти напишал, жал ми е. Уствари не ми е, ама ај да се напраам денеска уште еднаш фин.

Заостанато е да сакаш да имаш секс, а да го немаш. Особено во ситуација кога имаш шанса за тоа. Не само што е заостанато, некое извртено тинејџерско сфаќање е. Затоа старите рекле, сака да се ебе нејче да и влезе.

Ако не сакаш да имаш секс, тогаш пак е чудно, ама не би го нарекол ретардирано... би го нарекол, хм... чудно. :toe:

P

playdead

Гостин
Девојко извини, ама ти го имаш напишано оноа кое сум го зголемил у првиот цитат. Ако не ти се допаѓа што сум ти напишал, жал ми е. Уствари не ми е, ама ај да се напраам денеска уште еднаш фин.

Заостанато е да сакаш да имаш секс, а да го немаш. Особено во ситуација кога имаш шанса за тоа. Не само што е заостанато, некое извртено тинејџерско сфаќање е. Затоа старите рекле, сака да се ебе нејче да и влезе.

Ако не сакаш да имаш секс, тогаш пак е чудно, ама не би го нарекол ретардирано... би го нарекол, хм... чудно. :toe:

Togas zgolemi go i NESO KAO kompleks, zaso ne mi e... Mozebi loso sum se izjasnila, zatoa sea ti pojasnuvam.. Gleas kolku sum i jas fina?:smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Znaci ne mozev nisto poise da ocekuvam od razmisluvanjeto na edno masko... Do tamu vi ide mozoceto, seks i kraj. Znaci sum imala sansa da go napraam toa so decko mi ali neso ne mi davase, znaev deka si go igra kurot so mene i bas mi e milo so niso ne napraivme..
Ne deka cekam cudo da se desi za da se ebam, nitu pak deka sakam seks po sekoja cena, ne ni prasuvam dali da se ebam, toa si e moe resenie, sakav samo da vidam kakvi reakcii ke ima na forumov i tvojata e bas kakva sto ocekuvav, taka da ne me impresionira..
Од вакви сезнајковци ми е преку носот... ако знаеш како размислува машкиот мозок и имаш одговор на прашањето, мене ми делува дека на форумов само лечиш комплекси и потврдуваш теории.

P

playdead

Гостин
Од вакви сезнајковци ми е преку носот... ако знаеш како размислува машкиот мозок и имаш одговор на прашањето, мене ми делува дека на форумов само лечиш комплекси и потврдуваш теории.
Edinstvenata teorija za mojot stav kon limitiranosta na maskiot mozok ja potvrdi ti, zlaten. Sekoj ima pravo na svoj stav i mislenje na forumov, a ti ako se naogjas kometenten za da presuduvas koj sto pravi tuka i koj kako razmisluva, ti sovetuvam da si go izbrises akauntot.
Uzivaj si:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Oд Брима галуп e девојката.
Прави анкети. Иди курвај се ако ти се ебе немој да не ебеш тука.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727

Девојче, да ти кажам право, коа го прочитав мислењето на Викторгг за твојов проблем мислев дека "малку" претерал...Но, читајќи ја твојава реакција, само потврдуваш дека Викторгг одлично те прочитал (и да можеше, у темана за најканганџија на 2009, ќе го уврстев у нај-читач-на-женски-мисли евер)...Затоа ЕБИ СЕ и не прашувај кој што мисли...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ova nema mnogu vrska so ljubov, ali moram da kazam zaso mnogu me maci :)

Imam 20 godini i ne sum imala seriozna vrska...devica sum seuste, a ubava sum ( ne deka se falam sea... :D ) Pred 2 godini se pletkav so eden kreten 4 ipol godini, no niso ne napraivme zaso celo vreme raskinuvavme... I sea ova mi e neso kao kompleks, uste sum nemala odnosi kao retardirana nekoja se osekjam :D Iam use 2-3 drugarki kao mene neotpakuvani, ali se drugo e dupnato beee :uvo: Mislite deka e zaostanato ova so use ne sum imala sex? m?

Според околностиве, оправдано ти е, искрено... Не си имала сериозна врска, не си имала кога да се плеснеш...некако, уреду ми е...
Искрено, МИСЛАМ дека ќе имаш малце проблеми... Пошо, да сум 20/22-3 годишен тип кој до тоаш се скапал од дупење, и сеа да треба да кинам некоја 20 годишна девица, некако глупо и ретардирано ќе ми биде... Ќе ја глеам ко некој пекмез шо се праела пичка ипол и глумела неосвојлива....
Неверуем дека некој ќе има време и разбирање :)
Искрено, непоштуем 20 годишни девици, али тебе, тотално ти оправдувам :)

Ах, шо се дешава коа не читам се -.-
Не го бришам тоа горе, да ми го глеаш мислењето, пред да го видам ова..
А од коа го видов, иам некаков осет дека му скурчило да чека 19годишна да му дае, и нешо константно да и смета, па највероватно и ради тоа ви отишла врската упм.

Edinstvenata teorija za mojot stav kon limitiranosta na maskiot mozok ja potvrdi ti, zlaten. Sekoj ima pravo na svoj stav i mislenje na forumov, a ti ako se naogjas kometenten za da presuduvas koj sto pravi tuka i koj kako razmisluva, ti sovetuvam da si go izbrises akauntot.
Uzivaj si:smir:
Иам некакво машко чуство дека нема да видиш кур уше дооолго време, со твоето глобализирање за машкиот мозок...а воедно и лошо читање/разбирање на истиот..

P

playdead

Гостин
Според околностиве, оправдано ти е, искрено... Не си имала сериозна врска, не си имала кога да се плеснеш...некако, уреду ми е...
Искрено, МИСЛАМ дека ќе имаш малце проблеми... Пошо, да сум 20/22-3 годишен тип кој до тоаш се скапал од дупење, и сеа да треба да кинам некоја 20 годишна девица, некако глупо и ретардирано ќе ми биде... Ќе ја глеам ко некој пекмез шо се праела пичка ипол и глумела неосвојлива....
Неверуем дека некој ќе има време и разбирање :)
Искрено, непоштуем 20 годишни девици, али тебе, тотално ти оправдувам :)

Ах, шо се дешава коа не читам се -.-
Не го бришам тоа горе, да ми го глеаш мислењето, пред да го видам ова..
А од коа го видов, иам некаков осет дека му скурчило да чека 19годишна да му дае, и нешо константно да и смета, па највероватно и ради тоа ви отишла врската упм.

Иам некакво машко чуство дека нема да видиш кур уше дооолго време, со твоето глобализирање за машкиот мозок...а воедно и лошо читање/разбирање на истиот..

Vaka
Fala mnogu za razbiranjeto, najiskreno ( prviot komentar )
Za vtoriot... Tipot me varase, a jas imav 15 godini koa mi barase taka da ne go gleam ova kako mala rabota pa da spijam so nego.. Barem ne sum go gleala togas..
Za tretiot, sto da ti kazam, glupavo izglea, ama po takva moja 'ispoved' se ubacuva nekoja 'sovinist' i mi ostava komentar kakov sto mi ostai..Ne e u red, zatoa i mojot odgovor isto taka ne u red :smir:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Се размислувам дали ЈАС да го викнам дечкото што ми се свиѓа на кафе :kesa::vozbud:

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Fala bogu, normalen coek :vozbud: Ti si devojka, taka? :smir:
Хаха да, да, девојка сум:smir:

Btw јас не знам кога стана толку катастрофално да си девица на 20 години, како девојката да е во менопауза па ајде го пропуштила возот:toe: Не се согласувам дека сите машки размислуваат исто, така да верувам дека има и такви на кои им пречи девојката на 20 години да им биде девица, ама има и такви на кои не само што не би им пречело него баш би им било убаво да знаат дека биле први. Точно, може малку би имала тук-таму некој проблем доколку сега фатиш дечко што го нервира девојката толку да се мисли околу сексот, ама исто можеш да кажеш и ако веќе си имала односи. Што ако не си девица и фатиш дечко на кој му пречи што си била со друг? Па така, тоа што си девица сигурно нема да му пречи на тој што стварно сака да биде со тебе. Не легнувај со првиот што ќе го најдеш, ама немој ни да си ја трескаш главата премногу и претерано да се колебаш зошто така само повеќе страв ќе си натрупаш за нешто што не траба да биде страшно туку убаво:smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Za tretiot, sto da ti kazam, glupavo izglea, ama po takva moja 'ispoved' se ubacuva nekoja 'sovinist' i mi ostava komentar kakov sto mi ostai..Ne e u red, zatoa i mojot odgovor isto taka ne u red :smir:
Во ред е шо знаеш дека одговорот не ти беше во ред :smir:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Oд Брима галуп e девојката.
Прави анкети. Иди курвај се ако ти се ебе немој да не ебеш тука.
:pos2::pos2::pos2:

Колку е само вистина ова. Особено на темите за секс и заштите, секој нов член со 2-3 мислења и ретардирано прашање (поточно прашање чиј одговор може лесно да се најде на гугл) е точно таков некој студент шо прај анкета за некој проект. Така да не ги сфаќајте многу сериозно.

Kajgana Shop

На врв Bottom