Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го вратат Калински бе, со овие баксузи осеќам и Болт ќе изгуби :D Драгче атлетика коментира :tapp: ..
Се изнатрескаа глупости, колку што беше добар додека го коментираше пливањето, толку лошо ја коментира атлетикава.
Инаку мислев дека ќе фејлне Томпсон тука ама ништо, ама си го оправда најдобриот резултат годинава.
Шиперс оди појако на 200, не и бега таа :)

Dragce be, skok so stap bese odlozeno poradi x pricini, ako citas eve ti informacija, reziserot ne go prenesuvase oti i go nemashe..

Лавилени пак си игра играчки...успеа сега ама ако се занесува овака и утре во финале, ќе биде весело.

Барем Фрејзер Прајс да беше, оваа грда ми е. :D

Чудно Дафне имаше брз старт ама послем моторот не се запали.
Небаре убава е некоја :D Ама и оваа Томпсон, а и онаа Кристаниа Вилијамс каков задник фаќаат :rolleyes:
Туку кога е финалето 100ка кај мажите?? Гледам полуфиналето негде кај 2.07.

Небаре убава е некоја :D Ама и оваа Томпсон, а и онаа Кристаниа Вилијамс каков задник фаќаат :rolleyes:
Туку кога е финалето 100ка кај мажите?? Гледам полуфиналето негде кај 2.07.
Накај 3:30...
АЈМО АЛИСОН!!!

Дај нека го пуштат Калински за 100м финалето, таман последен опроштај да му е. Само така мтв ќе можат да се извадат од глупостите што ги прават со олимпијадава.

Дај нека го пуштат Калински за 100м финалето, таман последен опроштај да му е. Само така мтв ќе можат да се извадат од глупостите што ги прават со олимпијадава.
Koга е финалето 100м? Вечер или? Изгубен сум, неам блага веза што се дешава на Олимпијадава :D

Не знам за вас,ама оваа Патрисиа Мамона од Португалија ми е најубава.

Болт истрча 9.80 и нешто со заебавање у последните петнаесетина метри. Ако тргне исто и во финалето ништо чудно да падне рекордот.

За саат време кажете ко луѓе да се разбереме :D

Болт е далеку од таа форма коа го урна светскиот рекорд, не верувам нешто повеќе од 9.70 да напраи, дури мислам дека може и да го сркне од Гетлин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom