Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mi4c > Redmi 3 во се освем во батерија и изработка.

^купуваш ајфон 5Ѕ кој е кодиран на пример на некој германски оператор.

Ја ставаш сим картичката од Вип, Оне заедно со x-sim чипот

(x-sim e мало чипче што седи под сим картичката и го лаже телефонот дека има оригинална сим картичка од германскиот оператор на кој е заклучен/кодиран)

Некои од Кодираните Ајфони моѓе да фаќаат мрежа со х-сим чип
НО
Мора сим картицата од Вип. ОНЕ, телеком, да е од постара генерација... Ако имаш нова сим картица од 2014. год па навака, нема да фаќа мрежа.
(плус со ваков уред мора да пазиш на апдејти,
Зошто после апдејт на iOS може
х-симот да не работи и телефонот нормално нема да фаќа мрежа)

Мој совет,
Купи си отклучен/sim free/neverlocked,
Ќе платиш плус 30-40-50.евра ама нема да те боли глава.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
фала за објаснувањето.поз.

Во план сум да се подновам со мобилен и сега за сега во план ми е samsung galaxy j5.Некако и цената е добра бидејки поќе од 12/13 000 не би дала, а и камерата 13 мп е повеќе од супер.Е сеа ми требаат совети дали вреди телефонот, дали е добар и слично.Овој ми е во прв план, е сеа можете и да ми предложите нешто друго за таа цена, ама самсунг да биде бидејки најзадоволна сум од нив. :)
И да, да напоменам дека не ми треба за нешто посебно.Убава камера, снап,месинџер, инста и такви некои апликации, али највеќе за камера.

HTC Desire 610, користен 2 години, колку пари би чинел од прилика? Anyone?

Во план сум да се подновам со мобилен и сега за сега во план ми е samsung galaxy j5.Некако и цената е добра бидејки поќе од 12/13 000 не би дала, а и камерата 13 мп е повеќе од супер.Е сеа ми требаат совети дали вреди телефонот, дали е добар и слично.Овој ми е во прв план, е сеа можете и да ми предложите нешто друго за таа цена, ама самсунг да биде бидејки најзадоволна сум од нив. :)
И да, да напоменам дека не ми треба за нешто посебно.Убава камера, снап,месинџер, инста и такви некои апликации, али највеќе за камера.
Барај А3 2016 во сет има клуб цена за 15.990 со 2 год. гаранција.Јас го земав пред еден месец од Нептун и сум презадовплен.Најдобар дисплеј, изработка метал и стакло и одлична камера и батерија.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Во АМЦ верзијата од 2015 е 9990 што е фантастична понуда. Верзијата од 2016 има 2 гига РАМ наместо 1.5(и тие се доволно). Екранот е 0.2 инчи поголем а како што читав на некои странски портали е поспор од верзијата 2015(вероватно поради посложен софтвер).

Слики вади многу добри, а батеријата е најдоброто нешто на телефонот

Барај А3 2016 во сет има клуб цена за 15.990 со 2 год. гаранција.Јас го земав пред еден месец од Нептун и сум презадовплен.Најдобар дисплеј, изработка метал и стакло и одлична камера и батерија.

За тие пари има Redmi Note 3 pro, кој го гази A3 и било кој друг телефон во тој ценовен ранк, значи 2 класи разлика е.
HTC Desire 610, користен 2 години, колку пари би чинел од прилика? Anyone?

3.500

За тие пари има Redmi Note 3 pro, кој го гази A3 и било кој друг телефон во тој ценовен ранк, значи 2 класи разлика е.

3.500
Девојчето побара мислење за Самсунг со квалитетна камера и прашуваше за Ј3 и ценовен ранг 12-13k а јас и предложив за малку повеќе модел на Самсунг кој мислам дека вреди и не е многу поскап од сумата што планира да ја одвои.

Фала ви, али сепак би зела мобилен на договор, да не ми одат плус пари за кредит,да искористам некако.:D
Имам уште време, во игра влегува и j3 2016.Ќе видиме шо ќе испадне на крај.

Девојчето побара мислење за Самсунг со квалитетна камера и прашуваше за Ј3 и ценовен ранг 12-13k а јас и предложив за малку повеќе модел на Самсунг кој мислам дека вреди и не е многу поскап од сумата што планира да ја одвои.

Извинување, не ни дочитав што сте дискутирале претходно.

Дали некој има купено алкател идол 4 од Телеком, И дали доаѓа со наочари за Виртуелна реалност?

Имам Sony E3 , и од вчера почна сам да се рестартира. Додека го користам не се рестартира, ќе го оставам во џеб и секогаш се рестсртира и коа ќе го отклучам треба пин да внесам и потоа работи .. Пробав хард ресет исто е ....

Имам Sony E3 , и од вчера почна сам да се рестартира. Додека го користам не се рестартира, ќе го оставам во џеб и секогаш се рестсртира и коа ќе го отклучам треба пин да внесам и потоа работи .. Пробав хард ресет исто е ....
Може да е до копчето за он офф.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom