JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Nagrdi me Lester saucesca primam.
Aston Villa -1
Newcastle -1
Aston Villa -1
Newcastle -1
Southport od 16min 1-1 i si spijat ..krv da serete ..AstonVilla 1
Newcastle 1
MK Dons gg3+
Southport gg3+
Uplata 450den
Glenavon GG1GG2
Q.Of South GG1GG2
Berwick GG1GG2
Uplata 50den
Od proslata nedela ..
ај не заебавај има типчиња шо со такви коеф. прават 2 и се дуплираат.Така де. Затоа во кладилницие постојат оние кои добиваат, и оние кои губат. Ајде погоди во која група ти ќе бидеш. Не постои побезвреден, поглуп, побесмислен тип од x2 натпревари каде гостинот бил фаворит од околу 2 коефициент. Го носиш на грб цел натпревар за мизерни 1.20 1.25. Ако веќе ти е до тој ужасен коефициент, постојат сто подобри начини да го извлечеш од истиот натпревар.
ај не заебавај има типчиња шо со такви коеф. прават 2 и се дуплираат.Така де. Затоа во кладилницие постојат оние кои добиваат, и оние кои губат. Ајде погоди во која група ти ќе бидеш. Не постои побезвреден, поглуп, побесмислен тип од x2 натпревари каде гостинот бил фаворит од околу 2 коефициент. Го носиш на грб цел натпревар за мизерни 1.20 1.25. Ако веќе ти е до тој ужасен коефициент, постојат сто подобри начини да го извлечеш од истиот натпревар.
Поентата е што овој кога фатил 50к веројатно им дозволил да му објавуваат име/презиме и слика а овој сега не сакал, значи кладилницата веројатно мора првен да добие дозвола од добитниците.Земете билтен од Моцарт и на 4 и 5 страница има за некој анонимен играч од Пробиштип освоил 9.253.115 денари на тикет на кој одиграл 30 натпревари.
Веројатно постојат и тикетот и човекот, иако пак ќе кажам анонимно е секогаш чудно.
Еве од интернет тикетот http://www.exclusive.mk/News.aspx?IdNews=18275
Инаку еве каде е објавено име и презиме на човек кој земал 50.000 евра во Моцарт http://www.skopjeinfo.mk/foto-skopjanec-so-180-denari-fati-neverojatni-50000-evra
се сеќавам од тој човек во билтен на Моцарт имаше дури и фотографија сликано и објавено, човекот носи очила за вид и има средна големина на бушава коса.
Двојни стандарди, демек 50.000 евра не се пари па тогаш се објавуваат име и презиме и фотографија од добитник, а сега не се истото објавува за 10 милиони денари.
Можно типот со 50.000 евра од кладилница да го превариле, да му кажале нешто во смисла мора да ти објавиме име и презиме и слика, човекот да не бил запознат со своите права од страна на кладилницата.Поентата е што овој кога фатил 50к веројатно им дозволил да му објавуваат име/презиме и слика а овој сега не сакал, значи кладилницата веројатно мора првен да добие дозвола од добитниците.
Де бе па и ти за 120к евра се работи не за милиони, едно е да добиеш стотина илјади евра во кладилница друго е да добиеш 50 милиона евра на еуромилионс.Можно типот со 50.000 евра од кладилница да го превариле, да му кажале нешто во смисла мора да ти објавиме име и презиме и слика, човекот да не бил запознат со своите права од страна на кладилницата.
Јас никаде не најдов во правилникот објавен на страната на Моцарт кладилница да пишува некаде дали играчите што земаат огромни пари дали имаат право на анонимност.
Никаде не најдов да пишува дали има право на анонимност или нема такво право добитникот на огромна сума на пари.
Гледај, јасно е дека ако се дознае за некој дека зел големи пари на кладилница ќе му бараат позајмици роднини, пријатели, ќе биде потенцијална мета на криминалци.
Но и треба да пишува дали има право анонимност добитникот на големи пари.
Јас сум повеќе за тоа да нема право на анонимност. Треба да се знае јавно дека некој и навистина добива пари. Кој игра на тикети со потенцијални големи добивки треба да си знае да се носи со товарот од јавноста, а не криење и бегање со изговор дека треба анонимност и приватност.Де бе па и ти за 120к евра се работи не за милиони, едно е да добиеш стотина илјади евра во кладилница друго е да добиеш 50 милиона евра на еуромилионс.
Инаку сигурно имаат право на анонимност, мада како што веќе реков не гледам потреба од анонимност за вакви суми
Да не бидеме офтопик, Лион 2 ; 2.5 во моментови играат а за после Ѕвезда 1.8 двојка против Раднички Ниш
Во лото секое коло има по близу 2М денари уплата а исплата по 600 000 денари некаде просек рачунај 2 пати неделно по 1,4М денари им се чисти 2,8 неделно x 52 = 145М годишно денари, 7мица паѓа 2-3 пати годишно максимум(3 пати е среќна година) така да 6+6+6 = 12М макс ама ретко се дешава така верви ме не им е проблем да ги исплатат.Јас сум повеќе за тоа да нема право на анонимност. Треба да се знае јавно дека некој и навистина добива пари. Кој игра на тикети со потенцијални големи добивки треба да си знае да се носи со товарот од јавноста, а не криење и бегање со изговор дека треба анонимност и приватност.
Лото не објавуваат дека некој добил 7 име на добитник, се како да се фантоми добитниците.
Јас лично да добијам ваква сума 10 милиони на кладилница не би се бунел да се објави мое име. За тебе претпоставувам го делиш истото мислење? И ти не би се бунел да ти се објави името?
Моментално на лото 7 е добивката 22 милиони.Во лото секое коло има по близу 2М денари уплата а исплата по 600 000 денари некаде просек рачунај 2 пати неделно по 1,4М денари им се чисти 2,8 неделно x 52 = 145М годишно денари, 7мица паѓа 2-3 пати годишно максимум(3 пати е среќна година) така да 6+6+6 = 12М макс ама ретко се дешава така верви ме не им е проблем да ги исплатат.