Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Највеќе мислеше на Кулибали сигурно кога збореше за трансферите и дека се превисоки цените, многу повеќе него што вреди играчот. Добро е што ете зборат секој ден, сега останува да видиме дали ќе решат да ги дадат тие пари кои се бараат, или ќе се свртат на други цели...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сега гледам Педро број 11 ќе носи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Имам осечај дека утакмициве со Сити и Јунајтед нема да ги губиме сезонава.
Не знам како овој Челзи ќе се снајде со Арсенал и Ливерпул али ако продолжат да ни бидат пациенти онда ние ќе треба само да не киксаме со послабите екипи за добар пласман..

Али како и да е...ХАЈП! Кај мораа баш у понеденик да не стават....[DOUBLEPOST=1471132734][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 154343

Три натпревари, четири голови...
Ќе доминриа типов у Лестер за некоја сезона.
А тек и таму ако доминира онда Тами Абрахам изгледа како следното 80 милионско засилување на Челзи во сезоната 2021/2022.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.409
Поени од реакции
26.405
Некој дефанзивец по име Мајкл Хектор ќе го позајмувате во Ајнтрахт Франкфурт

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Некој дефанзивец по име Мајкл Хектор ќе го позајмувате во Ајнтрахт Франкфурт
Требаше Миазга да оди таму, ама изгледа добил понуда од некој ПЛ тим, па се предомислисле. И сега за да не ги заебат скроз, ќе им го пратат Хектор, нема врска што со тоа ќе останат со само 5 дефанзивци :ojeaa:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Требаше Миазга да оди таму, ама изгледа добил понуда од некој ПЛ тим, па се предомислисле. И сега за да не ги заебат скроз, ќе им го пратат Хектор, нема врска што со тоа ќе останат со само 5 дефанзивци :ojeaa:
Ovie Isaih braun, Bejker, Solanke, Feruz i mnogo drugi zaminati se negde na pozajmica?. Bejker ima 21 godina neznam so mislat so nego, dosta se ebava po Nizozemska klasa e momakot.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ovie Isaih braun, Bejker, Solanke, Feruz i mnogo drugi zaminati se negde na pozajmica?. Bejker ima 21 godina neznam so mislat so nego, dosta se ebava po Nizozemska klasa e momakot.
Уште се во Витезе Браун и Бејкер мислам. Соланке и Феруз не знам. Посебно Феруз, ни они не знаат кај е. Каков талент ни беше, и на крај се некои чудни позајмици, којзнае кој му ги средувал.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Уште се во Витезе Браун и Бејкер мислам. Соланке и Феруз не знам. Посебно Феруз, ни они не знаат кај е. Каков талент ни беше, и на крај се некои чудни позајмици, којзнае кој му ги средувал.
Bejker imase potencijal za nesto pojse, ali potencijal:D Inace Feruz nisto, sea gleav bas u Hibernians 2 skotska liga, edvaj 5-6 nastapi.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Дневна доза оптимизам:
Ако Канте ја повтори ланската сезона, и Матич ја повтори сезоната пред тоа, и со оваа одбрана можеме до титула :ojeaa:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Реми изгледа во Лион.

Одбрана: Тери, Кејхил, Иванович, Азпи, Аина. (Зума)
Напад: Коста, Мичи.

Kajgana Shop

На врв Bottom