Не сум ја видел темата, утре почнува лига а неам напраено тим бешмисве.
Ома идам дпраам, мојот човек Флечер и годинава стандарден у тим бемучер.[DOUBLEPOST=1471044546][/DOUBLEPOST]Срединава мора да ја мењам, у план ми е Гундоган, за 5.5 е топ трансфер.
Најверојатно ќе го сменам со Вард-Праус или со Џака.
Не ми е познат овој вториов што играч е, знам само дека игра централен везен играч, ама дали е креативец, дали дава голови поима неам.
@Uli Hoeneß ?
Вард-Праус ми е познат, добар играч, креативец, пуца слободни, дава голови од истите, изведува корни. Само тие Саутемптон не ми се јасни, кој им е тренер, што ќе праат како ќе праат што мислат да праат. Дајте ум.
Де Геа, најдобар голман у лига.
Робинсон сува класа и легенда на англиски фудбал.
Алдервајрелд лани изигра многу јако а и доста јако се покажа на фантазиво, еве го у состав сезонава.
Фунес Мори би требало да е стандарден сеа, лани го седна на клупа Стоунс годинава не би требало да има `проблеми` со Јагиелка и Вилијамс. Башка висок момак, снажен, ќе урла у шеснаесетник.
Клајн и Фукс класика бекови.
Ѕунига ќе ровари напред назад кај Џиги Мацари у 3-5-2.
Флечер сува класа од играч и мој комрад на фантазиво.
Погба ќе ти ебам све преценето, прва глупост и одма леташ од тим.
Али ти ако не поновиш ланска сезона има да ти ебам све по список.
За шпонот и Вард-Праус се изјаснив погоре.
Носоња фудбалска институција има да ти ебам све самобендисано ако не заковаш 70 гола сезонава.
Кун фудбалска величина има да искине кај Пеп, тебе копиле кељаво ќе ти ебам све ако го повредиш уште прво коло, шчуо?
Негредо имаш добра екипа, прв шпиц у екипа, ако не даваш голови секундарно те мењам за Љоренте, 5 минути се мислев кого додберам од вас двајца.
Утре ќе почнам 3-4-3 а најверојатно така и ќе продужам до крај. Ќе видиме.
Де Геа
Клајн-Алдервајрелд-Фукс
Вард-Праус-Флечер-Џака-Али
Кун-Носоња-Негредо