на пластичарска види,скоро земав ја 4500 ден а иста таква испод 6-7000 немаше кај што гледав претходно[/quote]Дечки каде можам да најдам некоја добра работна столица со потпирачи а да има нормална цена до кај 5.000 ?
На фб гледав реклама за столици на моментален попуст, имаше добри со алуминиумски ногарки до одредената цена. Страната мислам беше ,,stolici.mk,,.Дечки каде можам да најдам некоја добра работна столица со потпирачи а да има нормална цена до кај 5.000 ?
Еве ти контакт од таков мајстор. Можеш да се јавиш и да се распрашаш за она што те интересираKade moze da najdam majstor sto izrabotuva namestaj od paleti ?
Ако најдеш кажи ми и мене ми треба. Иначе само овој дел треба за VHS=) Digital?Дали некој знае каде можам да најдам Видео конвертер -(грабер) нешто вакво како на сликава ??? За да ми служи за ковертирање од видео ВХС до ДВД/ЦД или во ХДД.
![]()
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Барајте тв картица, иста работа врше. Мислам дека има и усб тв картици, не мора специфично конвертор само да биде.Ако најдеш кажи ми и мене ми треба. Иначе само овој дел треба за VHS=) Digital?
едит-Гледам ги има на алиекспрес
Во подрумот имаше аке сеуште функционира еми медиа копираа .Печатење и укоричување во Рамстор?
Нема веќе Еми Медиа, а и општо нема место за принтање во Рамстор.Во подрумот имаше аке сеуште функционира еми медиа копираа .
Некако најдов сличен но друга марка и модел во Логин (во беверли хилс) ама дали ќе врши истата работа како на таа сликава ?! Инаку да знаеш таков како на сликава знам дека ги има алиекспрес тоа е ризично бидејќи има само еден оригинал со добар чип во него и едната верна копија со послаб чип и уште две различни бедни копии со никакви или постари чипови затоа сакам лично да видам пред да купам .Ако најдеш кажи ми и мене ми треба. Иначе само овој дел треба за VHS=) Digital?
едит-Гледам ги има на алиекспрес
Не е баш така едноставно со тв картичка треба многу каблови видео и аудио посложена работа и челични нерви.Барајте тв картица, иста работа врше. Мислам дека има и усб тв картици, не мора специфично конвертор само да биде.
само што аналогна тв картица нема за тв да служи оти кај нас дигитална е телевизијата.
како тоа треба многу каблови? Па истите кабли се што ќе ги користиш и за тоа конверторот. Со ТВ картичка дури може и со само 1 кабел коаксијален преку RF приклучок.Не е баш така едноставно со тв картичка треба многу каблови видео и аудио посложена работа и челични нерви.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk