Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, овие тегличкиве кај можам да ги најдам? Пред некое време ги имаше во Рамстор, си земав една, ама уште некоја сакам. А доста ги гледам и по слики по интернет...
6tag_050816-211951.jpg

Го има некаде “третманов“ низ републикава ни наша?
Прегледај го приврзокот 153441
Што не се обратиш на право место бро? Само нечурал пилинг мике мој. :kafence:
332936834e0545a2bd039d83e50b4584.png

Кај да најдам канцелариски стол по добра цена?

Во близина на ресторанот Македонска куќа имало некоја рибарница/пржилница за риби да незнае некој кај точно се наоѓа?

Дали некој знае каде можам да најдам Видео конвертер -(грабер) нешто вакво како на сликава ??? За да ми служи за ковертирање од видео ВХС до ДВД/ЦД или во ХДД.
7f2c54cede7ab10ece944b57b05a80c0.jpg

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Екстра златна рипка?
Него знам името, ми кажуваа дека во близина на Македонска куќа имало нешто како пжилница за риби, имало ептен свежи и доста евтини, наводно директно рибари му ги носеле, вака според локацијата има шанси да е тоа, ќе проверм. Фала ти.

Него знам името, ми кажуваа дека во близина на Македонска куќа имало нешто како пжилница за риби, имало ептен свежи и доста евтини, наводно директно рибари му ги носеле, вака според локацијата има шанси да е тоа, ќе проверм. Фала ти.
http://ipa.mk/?page_id=184 Види овде има мапа, поубаво да се снајдеш. После кружниот тек кај Католичка црква одма е. Има игралиште до него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom