Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Дечки каде можам да најдам некоја добра работна столица со потпирачи а да има нормална цена до кај 5.000 ?

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Дечки каде можам да најдам некоја добра работна столица со потпирачи а да има нормална цена до кај 5.000 ?
на пластичарска види,скоро земав ја 4500 ден а иста таква испод 6-7000 немаше кај што гледав претходно[/quote]

Член од
20 октомври 2013
Мислења
1.096
Поени од реакции
509
На фб гледав реклама за столици на моментален попуст, имаше добри со алуминиумски ногарки до одредената цена. Страната мислам беше ,,stolici.mk,,.

SharkoNas

Prettys Girls in your town for night
Член од
1 ноември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
1
zdravo sakam da prasam dali znae nekoj kaj se prodavaat led shoes ama ne preku net ne mi se sigurni (sorry no mkd font od tel sum)

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Дали некој знае каде можам да најдам Видео конвертер -(грабер) нешто вакво како на сликава ??? За да ми служи за ковертирање од видео ВХС до ДВД/ЦД или во ХДД.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ако најдеш кажи ми и мене ми треба. Иначе само овој дел треба за VHS=) Digital?

едит-Гледам ги има на алиекспрес

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296

Барајте тв картица, иста работа врше. Мислам дека има и усб тв картици, не мора специфично конвертор само да биде.
само што аналогна тв картица нема за тв да служи оти кај нас дигитална е телевизијата.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928

Некако најдов сличен но друга марка и модел во Логин (во беверли хилс) ама дали ќе врши истата работа како на таа сликава ?! Инаку да знаеш таков како на сликава знам дека ги има алиекспрес тоа е ризично бидејќи има само еден оригинал со добар чип во него и едната верна копија со послаб чип и уште две различни бедни копии со никакви или постари чипови затоа сакам лично да видам пред да купам .

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Барајте тв картица, иста работа врше. Мислам дека има и усб тв картици, не мора специфично конвертор само да биде.
само што аналогна тв картица нема за тв да служи оти кај нас дигитална е телевизијата.
Не е баш така едноставно со тв картичка треба многу каблови видео и аудио посложена работа и челични нерви.

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Не е баш така едноставно со тв картичка треба многу каблови видео и аудио посложена работа и челични нерви.

како тоа треба многу каблови? Па истите кабли се што ќе ги користиш и за тоа конверторот. Со ТВ картичка дури може и со само 1 кабел коаксијален преку RF приклучок.

Па тој уредот е само конвертер од аналоген сигнал во дигитален. Иста процедура е, пушташ касета и оставаш да се снима во компјутер. Енкодирањето на компјутерот се врши.

и што е толку посебен тој LogiLink, па мора баш тој да биде. Секој таков уред би ти вршел работа. Има разлика во конвертор процесорот, ама не верувам да е толку голема за такви уреди во тој ценовен ранг.

Алиекспресс е сигурно најевтино, но може и месец дена да го чекаш.

Последно уредено:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Знае ли некој каде може да се најдат кваки за оние кинеските сигурности врати, баш како ова

Расипани ми се рачките од кваката т.е излегуваат на мало тегнење....

Kajgana Shop

На врв Bottom