Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во Лига купот ќе играме или против Бристол Роверс или против Бристол Сити. Натпреварот ќе се игра дома.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Траоре во Ајакс...од една страна у ок екипа ќе игра, барем во Европа ќе настапува за разлика од кај нас..

Ама ќе беше добро да добиеше шанса кај нас годинава..вака изгледа ко another one bites the dust:...а ептен потенцијал има.........

:/

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Или Реми ќе остане.:LOL:
Баш ова и јас сакав да го кажам :D

Ич не ми се свиѓа работава до сега. Ако не се сменат драстично работите наредниве три недели, треба да сме среќни ако завршат топ 4 на крај :toe:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Баш ова и јас сакав да го кажам :D

Ич не ми се свиѓа работава до сега. Ако не се сменат драстично работите наредниве три недели, треба да сме среќни ако завршат топ 4 на крај :toe:
Најверојатно ќе игра само со еден шпиц. Коста, Мичу и Реми ќе се доволни. Не е ни можно да имаш у тим 3 шпица од преку 40 милиона, Лукаку би дошол евентуално ако Коста си иде. Тие до сеа ништо не сменија, само Канте кој ќе донесе квалитет у средината сигурно, али затоа у одбранта пак ќе има промаја.

H

HoT IcE

Гостин
Ако останеме со Коста како единствен класа шпиц на коју може да се потпреме а замени му се ново дете и Реми што се сопнува од топка сме го ебале векот.
Место да се засилуваме ние се ослабнуваме недела дена пред почеток.
Well played.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако си оди Икарди,Интер ќе гризнат за Коста. А Јуве веќе гризат за Матич.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Момци секоја ви чест, да бев јас фан на Челзи со ваква летаргична управа која што на 4 дена пред почетокот на првото коло нема купено централен дефанзивец кој е потребен веќе повеќе од една година, косата ќе ми побелеше од нервоза, мајки и шајки ќе ебав овде во темава за да си истурам нервозата :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom