Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
13129434_118523061890742_2123046035_n.jpg

Во Лига купот ќе играме или против Бристол Роверс или против Бристол Сити. Натпреварот ќе се игра дома.

Траоре во Ајакс...од една страна у ок екипа ќе игра, барем во Европа ќе настапува за разлика од кај нас..

Ама ќе беше добро да добиеше шанса кај нас годинава..вака изгледа ко another one bites the dust:...а ептен потенцијал има.........

:/

Или Реми ќе остане.:LOL:
Баш ова и јас сакав да го кажам :D

Ич не ми се свиѓа работава до сега. Ако не се сменат драстично работите наредниве три недели, треба да сме среќни ако завршат топ 4 на крај :toe:

Баш ова и јас сакав да го кажам :D

Ич не ми се свиѓа работава до сега. Ако не се сменат драстично работите наредниве три недели, треба да сме среќни ако завршат топ 4 на крај :toe:
Најверојатно ќе игра само со еден шпиц. Коста, Мичу и Реми ќе се доволни. Не е ни можно да имаш у тим 3 шпица од преку 40 милиона, Лукаку би дошол евентуално ако Коста си иде. Тие до сеа ништо не сменија, само Канте кој ќе донесе квалитет у средината сигурно, али затоа у одбранта пак ќе има промаја.

Ако останеме со Коста како единствен класа шпиц на коју може да се потпреме а замени му се ново дете и Реми што се сопнува од топка сме го ебале векот.
Место да се засилуваме ние се ослабнуваме недела дена пред почеток.
Well played.

Ако си оди Икарди,Интер ќе гризнат за Коста. А Јуве веќе гризат за Матич.

Момци секоја ви чест, да бев јас фан на Челзи со ваква летаргична управа која што на 4 дена пред почетокот на првото коло нема купено централен дефанзивец кој е потребен веќе повеќе од една година, косата ќе ми побелеше од нервоза, мајки и шајки ќе ебав овде во темава за да си истурам нервозата :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom