Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eee posle Ronaldo Fergi so transfer politikata i tvrdoglavosta ne unazadi so nekoj glupi igraci Bebe Obertan Tosic Pauel Lindegard Henkrikez Diuf Butner Zaha sve gluposti do gluposti baska Pogba go izbrka im davase prednost na botovi kako Gibson Kleverli pa i Rafael vo sredina epa nikoj ne trpi izivuvanje Snajder isto letoto 2011 ne go donese abe gluposti zivi.Dva pati Barsa ne pregazi bukvalno takvi dve finalinja vo LS so razlika na kvalitet i dominacija nemalo a on pak terase inaeti pari imase ne kupuvase zatoa posle Mojs koga go postavi nikoj igrac svetska klasa ne sakase da dojde normalno niti ce saka za Mojs da igra a plus so godini nemase doneseno ekstra klasa igrac osven Van Persi na 29 god vozrast so plata neverojatna i ne znam kolku znaete ako Van Persi ostanese i poslednata godina od dogovorot ako ne go dadevme vo Fener imase klauzula uste 10 m funti da mu dademe kako lojalnost!!!
A oд Погба од дресови сега што ќе земате? кој клуб ќе го купите?За безпари земавме двајца играчи...
Ибра на free трансфер....и со парите од продажбата на дресови со неговото име....Погба...
Браво Јунајтед !
hasta la vista !!Како Терминатор се најавува...I'm back