Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Лекарскиве прегледи каде се уствари?? Во САД или во Манчестер? И денес се или утре?
Во Манчестер, свој медицински центар имаме, партнерството со Тошиба, ти текнува? :)

Бидејќи не го гледав второ полувреме, а Лестер нема фан клуб :pos:, ме интересира Муса како изигра?
(За фантази прашувам) :icon_lol:

Сити го сметаш за кандидат за освојување на ЛШ? сериозно?

на мене ми е сумња дека ќе се пласираат сега на плејофот. :D

Погодете како се презива директорот што договорил Погба да се плаќа на три рати?

Хинт: Се вика Едвард.

Погодете како се презива директорот што договорил Погба да се плаќа на три рати?

Нема трансфер од повисока сума денеска кој не се плаќа на рати....ваљда не мислевте дека 120 милиони ќе ги платите директива тоа би било стварно идиотско.

Такада директорчево ваше нема ништо посебно напраено што не е стандардна пракса.

@Introvert* Да беше Марота во прашање, ќе кажеше дека Јуве немал пари, затоа на рати плаќал... :') Али вака Вудвард е Бог моментално

:kuracc:

Bogami Ed celo vreme kritikuvan zadnive 3 godini a ustvari ispadna baba nevidena realno on ne bese kriv sto ne mozese da donese nekoj igraci kako Muller lani ili Fabregas prehlani pa so e on kriv sakas Fabregas da dojde za Mojs da igra.Gi donese Di Maria Pogba Ibra Falcao sekoja cest!!Plus da placas na rati isto kako za Marsijal i toa e top

Нема трансфер од повисока сума денеска кој не се плаќа на рати....ваљда не мислевте дека 120 милиони ќе ги платите директива тоа би било стварно идиотско.

Такада директорчево ваше нема ништо посебно напраено што не е стандардна пракса.

Реал ни искешира цела сума за Роналдо на времето без рати.

Бидејќи не го гледав второ полувреме, а Лестер нема фан клуб :pos:, ме интересира Муса како изигра?
(За фантази прашувам) :icon_lol:

Муса влезе во второ полувреме и им внесе свежина и брзина. За малку и гол ќе ни дадеше ради отсутноста на Рохо. Засега Оказаки-Варди им е двоецот во нападот, така играше Раниери и на пријателските така да на почеток на сезона мој совет е да не го форсираш Муса.

Абе.. да не може човек интерно да се позаебава во фан клубов :)

Не мислиме ништо феноменално дека е направено, уживај, сакав да се позезам со луѓево за еден муабет што го тераме одамна:) не се 120, 84 мил фунти = 105 мил евра и да, за Роналдо парите од одма ги добивме.[DOUBLEPOST=1470648984][/DOUBLEPOST]

@Introvert* Да беше Марота во прашање, ќе кажеше дека Јуве немал пари, затоа на рати плаќал... :') Али вака Вудвард е Бог моментално

:kuracc:

Не знам јас кој го зема Евра за еден или два милиона и тоа на две рати, не за џабе ве викаат како што ве викаат :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom