Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За таа цена се знај дека ќе има очекувања и притисок. Си знаеше и самиот кога го прифати трансферов, и најмала ситница медиумите ќе ја користат. Така да негово е да си игра, ние да фаќаме забелешки, и така после првиот хет-трик се ќе се заборави.

Само не разбирам како Деви можи да го мрази а секој ден го гледа во огледало :confused:
Немам огледало :D

Керол ботот два гола ни дал :tapp:

Ако си оди Погба само Ракитич го прифаќам ако не ќе навивам за W.B.A.

П.С. дресовите се брука

Ако флопне Игуаин немора да одиме до Торино да го тепаме... Деви ќе послужи, башка на два чекора ни е, мала е земјава :D

Иначе на утакмицава највише разочара Переира.Највеќе минутажа доби после Пјанич(кој го изигра цел меч)и ништо не покажа.Го играше Алегри како треквартиста,али не ме увери ни најмалце дека може да биде прва опција на таа позиција.
Еден ќе биде продаден од дуото Переира-Хернанес. Јас мислам дека изборот несомнено треба да падне на вториот.

Денес не го гледав натпреварот, но на другите натпревари Переира одигра сосема убедливо. Не дека некој репер за квалитет се Мелбурн и Јужна Кина, но мислам дека Переира заслужува уште една шанса, бидејќи лани го биеше лоша среќа со повредите. Верувам дека Алегри ќе го направи вистинскиот избор.

Ако флопне Игуаин немора да одиме до Торино да го тепаме... Деви ќе послужи, башка на два чекора ни е, мала е земјава :D

Ќе го пратиме на наградно патување во Наполи :D

Шала на страна Деви брат, немој да те излажал господ у Наполи да отидеш некогаш. Не мора којзнае колку да личиш на него, ќе те маскираат они ќе те досредат :pos:

мене на пижами ми личат..
Ми се свиѓа дека се малку различни од класичната затворска униформа до сега што била, пак има осмислено дизајн и шарите се изместени т.е не се во правилен распоред што баш ко зебра личи. Интересен потег според мене, убаво стои.

Керол ботот два гола ни дал :tapp:

Ако си оди Погба само Ракитич го прифаќам ако не ќе навивам за W.B.A.

П.С. дресовите се брука
Можиш одсега да почниш да навиваш за WBA =), Ракитич сигурно Барса не го дава - МАрота ги контактираше 2-3 пати и ниеден играч кој би пристигнал нема да е замена за Погба туку одиме со друга тактиа ако гледаш/те Алегри бара играч со други карактеристики. Матуиди е ѕвер иако е 29 год се понашате некој ко да е 35.[DOUBLEPOST=1470600055][/DOUBLEPOST]
:pos::pos:Слободно ќе ве чекам :uzi:[DOUBLEPOST=1470600236][/DOUBLEPOST]Дауд и Дијара би ги прифатил да дојдат во Јуве одлични преодлични млади фудбалери оваа сезона беа најдобри за Болоња.[DOUBLEPOST=1470600376][/DOUBLEPOST]
SPENDING (112,5):
- Pjanic – 32m
- Higuain – 45m
- Pjaca – 23m
- Lemina – 9,5m
- Benatia – 3m
SALE (137m):
- Morata – 30m
- Pogba – 100m (assumption all fee is paid upfront and its 100m even thought its 110+10m most probably)
- Others (Magnusson & co) – 7m

+100 смејме да сме во минус оваа година според последните финансиски анализи тие пари би биле оправдани е сеа шо како не знам не сум економист.[DOUBLEPOST=1470600841][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Првите 30 минути денес беа страва, страшна игра. Не се некој репер пријателскиве но пријатно бев изненаден, Вест Хем неможеше да излезе од половина. Како се проигруваа само Алвес и Дибала, страшно. Лемина никакво продавање, технички уште мора да се поправа али момакот е ко тенк, Переира или Хернанес може али овој не.

Јас сум повеќе на Муса Сисоко, човекот растураше на европското звер невиден :D

Игуаин свинче Габиадини 4 гола дава против Монако,глупи овие од управа место Габиадини да си го земевме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom