Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.163
- Поени од реакции
- 22.618
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Валенсија е Ѕвериште и кога мрчите за него ептен ме нервирате 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер измена, Ибра мораше да остане во игра ради прекинот. Целта ги оправдува средстватаMata
Sent from my iPad using Tapatalk
Не се бунеше Мата, остана да види што ќе се деси со прекинот. Мораше така, висината на Ибра и Мики е адут плус.Јебига Морган, не е тоа Чичарито. Голем играч решава со еден потег. Нека се множат трофеите. Се надевам Мата нема да плаче што го заменија. Валенсија се препородува со новите задачи, асиситира и изгледа ко да ужива во играта максимално. Уште Смолинг, Мики и Погба да се додадат, ќе добиеме подруга димензија.![]()
Многу страни има форумов , не ми се листа и ќе си преќутамВаленсија е Ѕвериште и кога мрчите за него ептен ме нервирате![]()
И нека се вразуми Депај веќе, срамота е во ваква конкуренција да не се избори за место.
Ако е стратег треба да знае дека атмосферата во тимот е повисока од висината али ај нека биде тоа оправдување.И ја тоа мислев, нема кој друг, Фелаини, Ибра и Шнајдерлин останаа ради висина.
Во каква конкуренција? За местото на Деоај е најсилна конкуренцијата, и Марсијал и Рашфорд се пред него.
Рашфорд може и како напаѓач, а срамота е Депај покрај ваков Марсиал да не се избори за шанса. Затоа и викам да се вразуми, Марсиал од крајот на сезоната па и на ЕП, доста лошо делува на терен. Има страшен талент, жалосно да не го искористи.
А пак ако не, се согласувам со тебе за тоа да си фаќа патот.