G
Goldie
Гостин
Како успеаа овие полуаматериве од Ирска да ги елиминираат Бате Борисов уште не ми е јасно, првата утакмица едвај голот го видоа во вторава тепаат 3-0 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа било сензација а станува збор за отепан клуб како Бате .....што би рекол за Олимпиакос кој во изминатите години ги млатеше дома и Јувентус и Манчестер Јунајтед му беше одржана лекција по фудбал од хапоел ....Како успеаа овие полуаматериве од Ирска да ги елиминираат Бате Борисов уште не ми е јасно, првата утакмица едвај голот го видоа во вторава тепаат 3-0![]()
Утре Шкендија ќе ја даваат на некој наш канал? Или на МТВ2 ќе биде? Или ни таму?
Утре Шкендија ќе ја даваат на некој наш канал? Или на МТВ2 ќе биде? Или ни таму?
Тоа било сензација а станува збор за отепан клуб како Бате .....што би рекол за Олимпиакос кој во изминатите години ги млатеше дома и Јувентус и Манчестер Јунајтед му беше одржана лекција по фудбал од хапоел ....
I so ako im se padne Vest Hem ? Tie istite lani izgubija od ekipa od Malta, ne se zamaraat englezite so LE.Ке им падне Вест Хем сега , ќе бегат како попарени од свинчето.![]()
I so ako im se padne Vest Hem ? Tie istite lani izgubija od ekipa od Malta, ne se zamaraat englezite so LE.