Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Како успеаа овие полуаматериве од Ирска да ги елиминираат Бате Борисов уште не ми е јасно, првата утакмица едвај голот го видоа во вторава тепаат 3-0 :busi:

Како успеаа овие полуаматериве од Ирска да ги елиминираат Бате Борисов уште не ми е јасно, првата утакмица едвај голот го видоа во вторава тепаат 3-0 :busi:
Тоа било сензација а станува збор за отепан клуб како Бате .....што би рекол за Олимпиакос кој во изминатите години ги млатеше дома и Јувентус и Манчестер Јунајтед му беше одржана лекција по фудбал од хапоел ....

Утре Шкендија ќе ја даваат на некој наш канал? Или на МТВ2 ќе биде? Или ни таму?

Нема да иде на ТВ, ќе има стрим[DOUBLEPOST=1470296783][/DOUBLEPOST]
Утре Шкендија ќе ја даваат на некој наш канал? Или на МТВ2 ќе биде? Или ни таму?

Нема да иде на ТВ, ќе има стрим

Букмејкерите даваат 70% шанси Шкендија да оди понатаму. Логично, останатите 30% одат за Млада Болеслав.

Тоа било сензација а станува збор за отепан клуб како Бате .....што би рекол за Олимпиакос кој во изминатите години ги млатеше дома и Јувентус и Манчестер Јунајтед му беше одржана лекција по фудбал од хапоел ....

Како бе отепан клуб па последниве 7-8 години редовно си играат групна фаза во ЛШ и Европа лига, последните 2 сезони беа во групите ЛШ и сензација е оти Дандалк се полуаматерски тим и многу е поголема разликата во квалитет измеѓу нив и Бате отколку измеѓу Олимпијакос и Хапоел кој колку толку имаат повеќе афирмирани играчи

Лелее која среќа имаат:tapp:

Може и 2-0 да биде сега:vozbud:

Последно уредено:
Ке им падне Вест Хем сега , ќе бегат како попарени од свинчето. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Браво,одлична партија на одбраната,посебно Захов,човекот заслужува чиста 10-ка денес.
Пожртвувана игра од сите,тоа е она што фали во фудбалот кај нас.

Кои се можни противници?

I so ako im se padne Vest Hem ? Tie istite lani izgubija od ekipa od Malta, ne se zamaraat englezite so LE.

Не испаднаа од екипа од Малта туку испаднаа од Астра Плоешти(Романија) што е сепак колку толку солидна екипа која воедно минатата сезона стана и шампион во Романија...а таа изрека "не се замараат со ЛЕ" почнува да нема логика со оглед на тоа дека Англичаните губат како магариња и во ЛШ па ќе треба и за таму да се користи истата реторика...некој навистина не се замараат ама да генерализираш некако ми нема логика..ако не се замараа немаше Ливерпул до финале да стигни лани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom