Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дакер пишал дека и да има официјално, Погба нема да игра против Лестер и Борнмаут зошто има долг одмор даден од Јувентус и ќе му треба време да се врати во меч фитнес.
Dokumentacijata koga ke e gotova? :D

Sent from my D2403 using Tapatalk

:ROFLMAO:

Дали зборовите Мурињо и Success се намерно ставени таму...

zPt4ACN.jpg

Мислам подобро е да го кикне Швајни(иако неправедно) неголи да го кикне Мата или Андер, двајцава се мн помлади од Басти и то. Секаде жртвува по еден играч моу.

Dokumentacijata koga ke e gotova? :D

Sent from my D2403 using Tapatalk
Па не помага многу и тоа што фудбалерот е на одмор. Не може во трето лице се. Ете Гоше постирал скриншот.

Oдредени фaци кaкo фелaини, мaтa, лингaрд, рoхo, јaнузaј не се мaтеријaл зa клуб кaкo Јунaјтед и штo пoбрзo си oтидaт тoa пoдoбрo.

Sent from my LG-G4

Wayne Rooney
49 mins ·
I've got some exciting news to share.....Tomorrow's testimonial match between Manchester United and Everton Football Club will be streamed live on Facebook - on both my page and the Manchester United page. I'm delighted to give my fans around the world a chance to watch the game as we try to raise as much money as possible for the Wayne Rooney Foundation! Thanks for your support!

Ovie od Adidas beter od nas se :pos: Uste samo naseto video ne e iskoceno od site timovi sto gi imaat.

Sekoja cest za ova Runi sto ke gi donira site pari, znam ke kaze nekoj malce da ne ima, ne e za malce ili mnogu, gestot mu e mnogu covecki so ogled na toa sto i uvek se vrti okolu deca bolni od rak.

Сагата со трансферот во Сити му остај голема дамка на алчен чоек во очите на навивачите. А воопшто не ми изгледа таков од ова што можам да видам по социјалниве мрежи.

Oткако го изгледав документарецот за него со Линекер, сфатив дека татковството има оставено преголем отпечаток на неговата кариера како фудбалер, го има смирено како личност, а и како фудбалер кој страшната форма ја базираше на темпераментот. Сето она што го красеше како фудбалер кога едноставно беше несопирлив почна да избледува со раѓањето на неговите деца.

Руни, келава неисончана глава, остри стартови и страшна брзина. Oд 2010, откако му се роди Каи, формата на Руни е во блага опаѓање, и искрено, не гледам како би се сменило тоа.

Нема теорија да му дадат нов договор со голема плата, а ако сака да се пензионира тука, ке мора да си прифати и на клупа да се седи.

Кажете ми како изигра Мемфис со Галата, гледав трик бокс на фб од профилот на клубот и доста добри финити имал па и проигрувања...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom