- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.638
А извинете вака , патриоти, смее со Грци, Бугари, Срби или политичари и нивното потомство нешто да се расплодува или...? Оти и тие убиваа, и тоа на велико...
Инаку , некој муж у СДК си пишал како може Македонската курва ( т.е. сестра му ) да се ебе со Албанци, кои курва ја викале...Па како уопште може и со Македонец, коа не пропушта прилика ( или цела тема ) за било што курва да ја нарече, а он го фатил Господ за муда као демек ?
Поентата ми е дека Албанци, Македонци - не се можете оти сте исти ( Балканци ). Мажите оти по дифолт мрзите жени ( ,, али како можам ја да мрзам жени, па не сум педер, сакам пиче! ,, ), а жените ми се уште по гревови, оти сметаат дека тоа што се малтретирани , било грижа и знак на пажња .
Мене за мене, и за моите деца ми е најбитно да си најдат партнер кој ќе ги сака и почитува. Ма ме заболе шо мислеле комшиите, роднините...
Слободно нека си живеат во совршените семејства и јакото морално општество каде ќе ги убијат ако се заљубат у некој кој не и одговара на фамилијата ( особено ако си жена, пардон курва ).
Ама немој така, не ги викаат сите жени курви, само оние кои се ебат со странци и не размислуваат како нив.