Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некоја мутација е ебем ли му матер, нее чист МК клуб јасно, но не е ниту чист Албански... сепак ја представува МК во евро натпреварите и то е то... мене ми е мило да стигнат до групна фаза, па нека дојде некој јак тим Јунајтед рецимо, па ќе организираме и ние една голема група навивачи со МК знамиња ќе им одиме.. ќе измислиме нови песни за Шкендија и ќе си навиваме ќе се праиме на три иполНели.......македонски клуб така?
Лично не добивам желба за плачење.Добивам омраза,горчина,револт а најмногу освета.Утре кога ќе се случат пиздарии први сте вие што плачете.Затоа викам правите одлична работа,зошто создавате омраза и на оние македонци кои што се дистанцирале од национализам.Браво.
Samo nemoj da places Te molim.
ke prodolzime da lecime kompleksi I posle 2 nedeli Vo Arenata, pa dojdi da ggledas, Te cekame.Лично не добивам желба за плачење.Добивам омраза,горчина,револт а најмногу освета.Утре кога ќе се случат пиздарии први сте вие што плачете.Затоа викам правите одлична работа,зошто создавате омраза и на оние македонци кои што се дистанцирале од национализам.Браво.
Е кој ли се тие, моментално никој не бара нов клуб4 igraci ke potpisat Za Shkendija iminja ne davam samo 2 od niv igrat Za Albanskata reprezentacija I nastapile Vo Evropsko prvenstvo i 2 ca od Makedonskata reprezentacija...
Isto taka novi sponzori od Germanija sakat da vlozhat Vo klubot.....
Samo edno ime Ke kazam Frederik Veseli (IgRac od skoloto Na Manchester United) igrase do sega vo Lugano...Е кој ли се тие, моментално никој не бара нов клуб
Едини што ми паѓаат на памет кои МОЖЕБИ би биле достапни за ангажман се Жута (оти и онака одбраната ви е многу тенка), Кире Ристевски или Барди (овој е добар али не знам колку ќе ви треба на толку везни во составот, веќе ги имате Алими, Вујчиќ, Демири, Положани, Тотре, Таипи и Бојку). Освен овие тројца не ми паѓа никој друг на памет да е достапен (евентуално и Ангелов или Пешевски може би биле достапни, ама тие не гледам шо ќе ви се). А да и Костовски едино може е опција. Другите сите веќе направија трансфери и си најдоа клубови, никој нема слободен.