Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Србите пееја вака нешто, кога ги елиминираа хрватите:
Вечерас је наше вече, тамо се Туџман пече, нек се пече нек се крече, ко га јебе, није имао среќе (преуредена од далматинската Вечерас је наша фешта...)
Епа тоа важи и за некои падобранци тука, ..нек се пече нек се крече, ко га јебе, није имао среќе

Нели.......македонски клуб така?
Некоја мутација е ебем ли му матер, нее чист МК клуб јасно, но не е ниту чист Албански... сепак ја представува МК во евро натпреварите и то е то... мене ми е мило да стигнат до групна фаза, па нека дојде некој јак тим Јунајтед рецимо, па ќе организираме и ние една голема група навивачи со МК знамиња ќе им одиме.. ќе измислиме нови песни за Шкендија и ќе си навиваме ќе се праиме на три ипол :icon_lol: тие со едно знаме ние со другото.. така братски :свиркам:

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Atmosferata odlicna, za igrata ( se do crveniot karton igravme mnogu pretpazlivo, inaku herojot spored mene ZAHOV spasi cist gol pri 0-0, a posle crveniot gi ubivme, i dvata golovi ne gi vidov koj gi postigna poradi odlicnoto, ludo navivanje).

Tek sega na rezultati gledam koj gi postignal. :D Vo Ceska samo so kontri ( nashi se inaku, imame set mec topka ).

:tapp::tapp:
Samo nemoj da places Te molim.
Лично не добивам желба за плачење.Добивам омраза,горчина,револт а најмногу освета.Утре кога ќе се случат пиздарии први сте вие што плачете.Затоа викам правите одлична работа,зошто создавате омраза и на оние македонци кои што се дистанцирале од национализам.Браво.

Лично не добивам желба за плачење.Добивам омраза,горчина,револт а најмногу освета.Утре кога ќе се случат пиздарии први сте вие што плачете.Затоа викам правите одлична работа,зошто создавате омраза и на оние македонци кои што се дистанцирале од национализам.Браво.
ke prodolzime da lecime kompleksi I posle 2 nedeli Vo Arenata, pa dojdi da ggledas, Te cekame.

Одлично, прекрасно, оргазмичко!!!
Само каква пресвртница беше натпреварот. Почнавме многу добро, напаѓавме, се најдовме во чиста шанса за гол и не ја искористивме. Почнавме да го губиме средниот ред и противникот не работеше во одбрана со 2-3 додавања, имаа 3 добри шанси за гол од кои еден чист гол спаси Захов. Па се вративме со две шанси од кои една многу убава, таа на Буба.
Второто полувреме почнавме посмирено, мора да се пофали и тренерот Акраповиќ кој ги направи вистинските измени во вистинско време, а и среќата не сакаше па црвениот картон дојде во супер тајминг.
Потоа за шест минути ги решивме, а можевме и трет гол да дадеме ама сепак претпазливо се играше. Изгледа и Млада Болеслав се помирија со резултатот и не напаѓаа и покрај двата гола негатива, изгледа се многу самоуверени дека на домашен терен ќе може лесно да ја надокнадат негативата.

Таму само паметно и да се освои средниот ред, да ги држиме што подалеку од голот бидејќи многу проблеми можат да и нанесат на нашата одбрана. А денеска се виде дека и заморот го прави своето.

I da ne zabraeme deka Mlada ima utakmica Vo nedela I Ke igra 3 utakmici Za Edna nedela taka da ova e pozitivno Za nas, isto taka ke bidat bez 2 igraci a nie treba da cekame da vidime sto Ke bide so Radevski, kako I da e Taipi igrase dosta solidno zaedno so Juffo koj zaslusuva da igra Na prviot tim..
Jas mislim deka ke tepame I tamu imame brzi igraci I igraci koj Ti go resavat utakmicata

BALLISTET :cool:

13880327_681408051998749_6809345126319178090_n.jpg

Озбилно банови се потребни за да се научите за нормална дискусија ? Провокација во туѓ фан клуб не е дозволено, од исти причини што кога они ќе дојдат да пишат, први пријавувате. Последна опомена.

Ajde jebi ga Politika , uste Edna nedela pocnuva ligata a cetvertok imame uste Edna utakmica so Mlada,! Da gi pratime doma I posle da se molime Za Polesna zadaca Na playoff I da praeme koeficient koj Ke ne nosi kako nositeli na vtoro kolo Champions league I do treto kolo Na Evropa liga I taka Ke bide polesno Vo idnina

4 igraci ke potpisat Za Shkendija iminja ne davam samo 2 od niv igrat Za Albanskata reprezentacija I nastapile Vo Evropsko prvenstvo i 2 ca od Makedonskata reprezentacija...
Isto taka novi sponzori od Germanija sakat da vlozhat Vo klubot.....
Е кој ли се тие, моментално никој не бара нов клуб :cautious:

Едини што ми паѓаат на памет кои МОЖЕБИ би биле достапни за ангажман се Жута (оти и онака одбраната ви е многу тенка), Кире Ристевски или Барди (овој е добар али не знам колку ќе ви треба на толку везни во составот, веќе ги имате Алими, Вујчиќ, Демири, Положани, Тотре, Таипи и Бојку). Освен овие тројца не ми паѓа никој друг на памет да е достапен (евентуално и Ангелов или Пешевски може би биле достапни, ама тие не гледам шо ќе ви се). А да и Костовски едино може е опција. Другите сите веќе направија трансфери и си најдоа клубови, никој нема слободен.

Е кој ли се тие, моментално никој не бара нов клуб :cautious:

Едини што ми паѓаат на памет кои МОЖЕБИ би биле достапни за ангажман се Жута (оти и онака одбраната ви е многу тенка), Кире Ристевски или Барди (овој е добар али не знам колку ќе ви треба на толку везни во составот, веќе ги имате Алими, Вујчиќ, Демири, Положани, Тотре, Таипи и Бојку). Освен овие тројца не ми паѓа никој друг на памет да е достапен (евентуално и Ангелов или Пешевски може би биле достапни, ама тие не гледам шо ќе ви се). А да и Костовски едино може е опција. Другите сите веќе направија трансфери и си најдоа клубови, никој нема слободен.
Samo edno ime Ke kazam Frederik Veseli (IgRac od skoloto Na Manchester United) igrase do sega vo Lugano...
Drugite 3 Ke mozete da Doznavate drugata nedela, inace insto oficialno nema.

Super kup nema ova godina, ovoj mesec Ke ni bide tezok so mnogu utakmici (Evro kupovite Ligata I Kup) timot ni igra solidno, Za Radevski uste nema nisto oficialno Kolku bil povreden, drugite site se OK.
Slusav igracite zemale Po 7k bonus sto go pominavme Neftchi a bonusot Ke bide uste Po golem ako Ja pomineme Mlada.
Dobra para zemavme od Evro kupovite ova sezona....
Atakuvame Za titula daj boze da ne ni Se povredat igracite, I Vardar Ke go tepame 4 pati ova sezona

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom