Дечки ви благодарам на одговорите и на поддршката ја ценам многу :

Димитар да ти одговорам на прашањата
1 не за џабе е ставен зборот „Точно“ не сум била кај него дома( пред 5 м) не ни залетувам така што се однесува до населба нормално дека знам Ако некој живее на едниот крај во населбата не значи дека го знае тој од другиот крај затоа не можев ништо да кажам(за точна локација) до пред 5 месеци .
2 . Болдираниот дел на реченицата најверојатно грешно си ме разбрал зашто ја го напишав следново :Сигурна сум дека не се дружат зашто ние сме постојано заедно па знам со кои другари се движи меѓутоа сигурно се познаваат па и блиску се ..Да го уопширам значи никогаш ама баш никогаш тој човек не излегол кога сме биле со неговите другари излезени ниту пак кога ќе прашам со кого бил (кога е излезен со другарите ) го спомнал неговото име . Ова сигурно се познаваат тргнува од мое мислење зашто јас не ги познавам луѓето ни во мојата зграда од мнгу проста причина никогаш не сум се дружела во маало а не се интерсирам за секого . Јасно стојам на ставот дека знам со кого се дружи .
3. За она си навистина во право дека знае дека сум имала претходни врски и дека знам како ќе реагира .
И на крајот причината што постот е напишан после 5 месеци е што вчера го открив форумот ( ретко идам на мк сајтови )
. Димитар како и да е ми ги отвори очите .
Уште еднаш фала на сите . :helou: