American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја завршив прва сезона, и искрено ми беше малку безвеза. Вреде да ги гледам другите или слични се?

Само што ја завршив прва сезона, и искрено ми беше малку безвеза. Вреде да ги гледам другите или слични се?
Ако втората сезона не ја изгледаш многу пропушташ. Помрачна е и ептен е добра. Нема да се покаеш. Само изгледај ги првите 10 мин и веднаш ќе се навлечеш.
Не знам дали знаеш, ама секоја сезона има различна тематика. Значи глумците се исти, ама имаат други улоги и се се случува во друго време. Во втората сезона темата е лудило, католичката црква, психијатарство и се случува во 60те во дом за душевно болни.

Последно уредено:
За тематиката за 6та сезона-

"Mormon family
living in a old ranch house haunted by different demons"

"Haunted farmhouse/slaughter house taking place in the late 1800's. "

Језивооо .. 14ти Септември кент уеит...

"Mormon family

:pos:

Ќе те цитирам у ноември ај :lolzz:

:pos:

Ќе те цитирам у ноември ај :lolzz:
Зошто ? Мене сите 5 сезони досега ми беа кул, си уживав гледајќи ги сите до една.. така да не верувам дека ќе бидам разочаран ниту овој пат ако целиш на такво нешто...

"Mormon family

Од кај испадна сега ова? Па нели во денешно време ќе се одвиваше дејствието?

Џабе е, шо сакат нека паправат, после мизерната последна сезона мислам дека ништо веќе не може да ја управи серијата

Ништо официјално не е .. од коментарите под тизерот е ова :icon_mrgr:
Мислам дека нема шанси таа да е темата. Две работи кои се знаат со сигурност за сезонава се: 1. дека дејствието се одвива во денешно време, 2. ќе биде помрачна и пострашна од претходните (според продуцентите). Ништо друго.

Според еден од тизерите, мене ми делува ко да ќе има и вонземјани вклучени.

Еве ги и останатите тизери:

А како ќе се вика 6тава сезона?

Од American horror story, чинам 4-тата сезона беше многу досадна, а и петтата додуша. Зависи се се сведува на вкусот од личноста, лично јас едвај сум успеала некако да ги изглеам и тоа не до крај. :) Првата сезона ми е јака и втората.

Back
На врв Bottom