Примети го тој лево од Џака шо е, ми личи на Роб новиов. Дечкото не се мрдна. Се смее ама гарант у себе си вика „шо ми требаше тука да доаѓам“поарно од Ера Истрефи - Бон Бон да ја пеел
ами другиве како се расчукале, Кембел се размавтал со рацене ко мортус пијан да е и песна од Бело Дугме у срце да го има погодено....
па и он пеел сигурно,новајлија е, ќе чекаме видео и од Асано со некоја јапонска балада.Примети го тој лево од Џака шо е, ми личи на Роб новиов. Дечкото не се мрдна. Се смее ама гарант у себе си вика „шо ми требаше тука да доаѓам“![]()
Не не чекај до 50 додека стигнит понудата требат минимум уште 20 понуди да пуштат со 1 фунта повеќе па 50 па 100 итнт... ти ебам ко да се ценкаат во турција на пазар за облека а не ко играч да купуваат...Дај им 50 и преку кур више.
Дај им 50 и преку кур више.
Де бе ти кo уoпште ЕП дa не си глеaл...А го има гледано некој Лаказет? Не сакам да го омаловажувам пошто го немам гледано ама сега видов дека е французин а не беше повикан на европско за Франција. Жињак беше повикан.
Марсијал не го бива како шпиц, крило игра детето.Де бе ти кo уoпште ЕП дa не си глеaл...
Жињaк игрaше пред Мaрсијaл,знaчи и Мaрсијaл не гo бивa.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1469697521][/DOUBLEPOST]Ова го видов сеа на фејсбук и не знам колку е точно ама:
FRANCIS COQUELIN has revealed he has been training at centre back.
"I've been playing centre back and I've been bossing it, you know."
Иначе има некои шпекулации дека демек сме го сакале Шкодран...
Ние Родригез не го земавме коа и неговиот менаџер рече дека има откупна клаузула, а сеа Шкодран ќе сме го зимале...
Oкеј aјде некa биде Мaрсијaл крилo,aми сo Бенземa шo прaиме ?Марсијал не го бива како шпиц, крило игра детето.
Ако се водиме според тоа дека Жиру беше прв шпиц на Франција а Лаказет не беше ни во составот... Кога веќе купуваме замена, во најдобар случај конкуренција за Жиру а не проверен голгетер подобро да одиме на поефтината опција како на пример тој другиот француз со слична статистика на Лаказет. А да ги дадеме тие 50-60-70 милиони за јако крило, повеќе голови ке даде Марез од крило отколку Лаказет како шпиц. Може и да остане паричка за бекче некое.
Gignac znaes kako bese povikan?А го има гледано некој Лаказет? Не сакам да го омаловажувам пошто го немам гледано ама сега видов дека е французин а не беше повикан на европско за Франција. Жињак беше повикан.
Го немам гледано, не ми се дебатира на слепо.Oкеј aјде некa биде Мaрсијaл крилo,aми сo Бенземa шo прaиме ?
Сo Гaмеирo или кaкo и дa се викaше тoј oд Севиљa,шo прaиме ?
И oвие не ги бивa ?
Дешaмп е идиoт,еднoстaвнo е.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Гајле ме е мене за Жињак, поентата е дека сигурно нема некоја осетна разлика во квалитет помеѓу Лаказет и Жиру.Gignac znaes kako bese povikan?
Desamp mu e kako tatko nego,negov igrac od Marsej ,zatoa go zema.
Inaku ne mu e ni do kolena na lakazet.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk