Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го немам гледано, не ми се дебатира на слепо.
Јас повеќе би сакал да го гледам Волкот како шпиц и Марез на крило купен за 80 милиони, отколку Лаказет на шпиц и Ремзи на крило.Сакам да кажам сигурно нема да можат да ги купат и двајцата плус бек во овие ненормални трансфер услови. Кога веќе отиде у Јувентус напаѓачот што можеше да ни донесе титула подобро да одиме ол ин за крилото кое може да ни донесе титула.
Дa бидеме реaлни,Мaрез не иде кaј нaс.
И јa гo неaм глеaнo Лaкaзет и не ми беше пoентaтa дa те убедувaм декa е дoбaр туку декa не мoжеш дa судиш пo тoa дaли бил викнaт у репрезентaцијa зoштo Дешaмп изигрa мнoгу шупaчки зa нaпaѓaчи,гo викнa Жињaк a не гo викнa Бенземa. Ај зa Бенземa oбјaснувaње му беше скaндaлoт сo Вaлбуенa,aмa пa Гaмеирo имaше супер сезoнa у Севиљa пa пaк не гo викнa негo у репрезентaцијa туку Жињaк шo игрa у Брaзил...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Го немам гледано, не ми се дебатира на слепо.
Јас повеќе би сакал да го гледам Волкот како шпиц и Марез на крило купен за 80 милиони, отколку Лаказет на шпиц и Ремзи на крило.Сакам да кажам сигурно нема да можат да ги купат и двајцата плус бек во овие ненормални трансфер услови. Кога веќе отиде у Јувентус напаѓачот што можеше да ни донесе титула подобро да одиме ол ин за крилото кое може да ни донесе титула.[DOUBLEPOST=1469702127][/DOUBLEPOST]
Гајле ме е мене за Жињак, поентата е дека сигурно нема некоја осетна разлика во квалитет помеѓу Лаказет и Жиру.
Te citirav poradi postot sto ne ti bese ok,pravis sporedbi koj kolku igral i koj bil povikan,a se toa e do trenerot.
Inaku ako e za gajlinja,mene mi e gajle za site trojca [emoji14]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Некој мора да дојде бе брат. Кога Озил го убедија со тимчето што ги имавме тогаш, зошто да не и Марез. Сигурен сум дека ке потрошат голема сума на некој играч, се надевам дека нема да е на Лакзет.

Инаку дали се нормални со откупната за Војо од 16 милиони евра? Воопшто не се лицемерни, пробуваат да купат ама и продаваат по старите цени.

Некој мора да дојде бе брат. Кога Озил го убедија со тимчето што ги имавме тогаш, зошто да не и Марез. Сигурен сум дека ке потрошат голема сума на некој играч, се надевам дека нема да е на Лакзет.

Инаку дали се нормални со откупната за Војо од 16 милиони евра? Воопшто не се лицемерни, пробуваат да купат ама и продаваат по старите цени.
За Озил дадоа 40 милиони фунти ако не се лажам.
Толку отприлика бараат Лестер и за Марез.
Па нема теоретски шанси Венгер да лупне 40тина милиони за Марез после само една добра сезона.
Ја мислам дека големата сума се тие 30тина милиони за Џака и that's all folks.

Штета :coffee:
Да забраеме за десно крило еден куп слепци имаме за таа позиција моментално.
Arsenal have confirmed that Jeff Reine-Adelaide has been promoted to the first-team.

Последно уредено:
После првите 3-4 утакмици коа ќе не прошараат како во 2011 ќе почне панично да купува. До тогаш, на ова што сме ќе останеме. Жал ми е само за ликови како Озил, Санчез и Чех. Кој знае на какви ветувања ги има примамено, за сеа ваков клошар да биде.

Заеби и трансфери и се кога стварно немаме среќа. Таман ќе стигнеш до ниво да купуваш играчи за 30-40 мил како другите тимови, они почнуваат да купуваат за 80-100 милиони. Ајде најди НЗС да те видам....

13645089_10153692483781720_4835460793734456320_n.jpg

Кој друг ќе ни даде гол ако не Дрогба :rolleyes:

Тууууууу штета на крај се посраа малце, иначе момциве во одбрана се одлични, поготово Бјелик.
Катастрофа си е Тео, нема никаков напредок типов, дај веќе нека го пуштат нека си иде......

Тууууууу штета на крај се посраа малце, иначе момциве во одбрана се одлични, поготово Бјелик.
Катастрофа си е Тео, нема никаков напредок типов, дај веќе нека го пуштат нека си иде......

Да точно, тоа многу повеќе ме загрижува отколку грешката на младите дефанзивци, никакво подобрување, во ваква утакмица, против никаква одбрана со толку простор, Тео е ужасен, најлош играч на теренот, не очекувам ништо подобра сезона од минатата. Позрел за продавање не бил никогаш, сега ако не го дадеме тешко после дека ќе вреди нешто, мора да се отерасиме од него што поскоро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom