Фан Клуб: Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
поарно од Ера Истрефи - Бон Бон да ја пеел

ами другиве како се расчукале, Кембел се размавтал со рацене ко мортус пијан да е и песна од Бело Дугме у срце да го има погодено....
Примети го тој лево од Џака шо е, ми личи на Роб новиов. Дечкото не се мрдна. Се смее ама гарант у себе си вика „шо ми требаше тука да доаѓам“ :icon_lol:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Примети го тој лево од Џака шо е, ми личи на Роб новиов. Дечкото не се мрдна. Се смее ама гарант у себе си вика „шо ми требаше тука да доаѓам“ :icon_lol:
па и он пеел сигурно,новајлија е, ќе чекаме видео и од Асано со некоја јапонска балада.:D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Демек сме пратиле нова понуда од износ на 44м еур и била одбиена
Грешна информација ми дале од штаб :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Дај им 50 и преку кур више.
Не не чекај до 50 додека стигнит понудата требат минимум уште 20 понуди да пуштат со 1 фунта повеќе па 50 па 100 итнт... ти ебам ко да се ценкаат во турција на пазар за облека а не ко играч да купуваат...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И овој Газидис како ме изнервира денес, ни ветуваше на времето кога ќе заврши исплатата на стадионот дека ќе сме биле рамо до рамо со најбогатите и најуспешните клубови, за денес да ретерира дека не сме можеле финансиски да се носиме со нив. Е не ебате, пак истате прикаски како до 2012, каков долг отплаќаме сеа, каде се парите пизда ви материна, се понашаат како да се финансиски на ниво на Евертон или В.Хем а како еден од петте највредни фудбалски клубови во светот.

T

Todd Solondz

Гостин
А го има гледано некој Лаказет? Не сакам да го омаловажувам пошто го немам гледано ама сега видов дека е французин а не беше повикан на европско за Франција. Жињак беше повикан.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
ОК е, не ми праи ептен мерак ама ок играч е. Е сеа за цената....

да не почињам пак :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
А го има гледано некој Лаказет? Не сакам да го омаловажувам пошто го немам гледано ама сега видов дека е французин а не беше повикан на европско за Франција. Жињак беше повикан.
Де бе ти кo уoпште ЕП дa не си глеaл...
Жињaк игрaше пред Мaрсијaл,знaчи и Мaрсијaл не гo бивa.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1469697521][/DOUBLEPOST]Ова го видов сеа на фејсбук и не знам колку е точно ама:

FRANCIS COQUELIN has revealed he has been training at centre back.
"I've been playing centre back and I've been bossing it, you know."

Иначе има некои шпекулации дека демек сме го сакале Шкодран...
Ние Родригез не го земавме коа и неговиот менаџер рече дека има откупна клаузула, а сеа Шкодран ќе сме го зимале...

Последно уредено:
T

Todd Solondz

Гостин
Де бе ти кo уoпште ЕП дa не си глеaл...
Жињaк игрaше пред Мaрсијaл,знaчи и Мaрсијaл не гo бивa.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1469697521][/DOUBLEPOST]Ова го видов сеа на фејсбук и не знам колку е точно ама:

FRANCIS COQUELIN has revealed he has been training at centre back.
"I've been playing centre back and I've been bossing it, you know."

Иначе има некои шпекулации дека демек сме го сакале Шкодран...
Ние Родригез не го земавме коа и неговиот менаџер рече дека има откупна клаузула, а сеа Шкодран ќе сме го зимале...
Марсијал не го бива како шпиц, крило игра детето.
Ако се водиме според тоа дека Жиру беше прв шпиц на Франција а Лаказет не беше ни во составот... Кога веќе купуваме замена, во најдобар случај конкуренција за Жиру а не проверен голгетер подобро да одиме на поефтината опција како на пример тој другиот француз со слична статистика на Лаказет. А да ги дадеме тие 50-60-70 милиони за јако крило, повеќе голови ке даде Марез од крило отколку Лаказет како шпиц. Може и да остане паричка за бекче некое.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Марсијал не го бива како шпиц, крило игра детето.
Ако се водиме според тоа дека Жиру беше прв шпиц на Франција а Лаказет не беше ни во составот... Кога веќе купуваме замена, во најдобар случај конкуренција за Жиру а не проверен голгетер подобро да одиме на поефтината опција како на пример тој другиот француз со слична статистика на Лаказет. А да ги дадеме тие 50-60-70 милиони за јако крило, повеќе голови ке даде Марез од крило отколку Лаказет како шпиц. Може и да остане паричка за бекче некое.
Oкеј aјде некa биде Мaрсијaл крилo,aми сo Бенземa шo прaиме ?
Сo Гaмеирo или кaкo и дa се викaше тoј oд Севиљa,шo прaиме ?
И oвие не ги бивa ?
Дешaмп е идиoт,еднoстaвнo е.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Gignac znaes kako bese povikan?
Desamp mu e kako tatko nego,negov igrac od Marsej ,zatoa go zema.
Inaku ne mu e ni do kolena na lakazet.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

T

Todd Solondz

Гостин
Oкеј aјде некa биде Мaрсијaл крилo,aми сo Бенземa шo прaиме ?
Сo Гaмеирo или кaкo и дa се викaше тoј oд Севиљa,шo прaиме ?
И oвие не ги бивa ?
Дешaмп е идиoт,еднoстaвнo е.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Го немам гледано, не ми се дебатира на слепо.
Јас повеќе би сакал да го гледам Волкот како шпиц и Марез на крило купен за 80 милиони, отколку Лаказет на шпиц и Ремзи на крило.Сакам да кажам сигурно нема да можат да ги купат и двајцата плус бек во овие ненормални трансфер услови. Кога веќе отиде у Јувентус напаѓачот што можеше да ни донесе титула подобро да одиме ол ин за крилото кое може да ни донесе титула.[DOUBLEPOST=1469702127][/DOUBLEPOST]
Gignac znaes kako bese povikan?
Desamp mu e kako tatko nego,negov igrac od Marsej ,zatoa go zema.
Inaku ne mu e ni do kolena na lakazet.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Гајле ме е мене за Жињак, поентата е дека сигурно нема некоја осетна разлика во квалитет помеѓу Лаказет и Жиру.

Kajgana Shop

На врв Bottom