Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Со Јужна Кина у Хонг Конг играат у сабота, само не знам термин. После тоа Вест Хем на 7, па у Виљар Пероса со Јуве Б и то је то. Мислам немат повеќе.

Со Јужна Кина у Хонг Конг играат у сабота, само не знам термин. После тоа Вест Хем на 7, па у Виљар Пероса со Јуве Б и то је то. Мислам немат повеќе.
Првпат слушам за ова држава/екипа шо и да е... :) .. Јужна Кореја да нее ??[DOUBLEPOST=1469657849][/DOUBLEPOST]Аха најдов бе екипа од Хонг Конг да ти било ова... цццц

Да не ги пишуем Саут Чајна и да не се праам енглез, ги пишав така. :D
Само саатот е чуден. УТЦ +8 пишале за 16,00 нивно. Можеле покрај локал 16, да пишат и ГМТ+ колку, да ги е'ам.

10 сабајле по наше е изгледа. :cautious:

Последно уредено:
Да не ги пишуем Саут Чајна и да не се праам енглез, ги пишав така. :D
Само саатот е чуден. УТЦ +8 пишале за 16,00 нивно. Можеле покрај локал 16, да пишат и ГМТ+ колку, да ги е'ам.

10 сабајле по наше е изгледа. :cautious:
12 по наше.. на резултати ги пишува....

I protiv Koln vo Avstrija mislam :)

Му посаквам на Погба се најубо во кариерата и нормално опет истото - против нас благе везе да нема топката да му бега од нозе, му посаквам успеси против сите други противници. Фала му за се што направи за клубов и за финансискиот буст што ни го даде :) Се надевам ќе го исполни преостанатиот потенцијал оти ств можи да биди ѕверотиња.

Вака ко го гледав денеска Игуаин некако многу уплашен ми делуфаше и физички и психички, ко да има некој страв од Наполитанците во него...

Точно така Деви , нема за што да му замеруваме на Полпо , ни донесе бааги радости , ќе се памти по добро секако . Благодарност за дружбата и со среќа понатаму ... сигурно ќе фали во соблекувалната па и на теренот со таа неговата циганска прослава :D[DOUBLEPOST=1469662567][/DOUBLEPOST]
Вака ко го гледав денеска Игуаин некако многу уплашен ми делуфаше и физички и психички, ко да има некој страв од Наполитанците во него...
Абе како не, уплашен... скромен е чоеко... претпазлив можеби.... и Пјанич беше така кога дојде ќе се опушти за 2-3 дена не бери гајле...

Му посаквам на Погба се најубо во кариерата и нормално опет истото - против нас благе везе да нема топката да му бега од нозе, му посаквам успеси против сите други противници. Фала му за се што направи за клубов и за финансискиот буст што ни го даде :) Се надевам ќе го исполни преостанатиот потенцијал оти ств можи да биди ѕверотиња.

Добро, годинава секако нема да игра против нас :pos:

Добро, годинава секако нема да игра против нас :pos:

Испаѓаме по групи од ЛШ (3 место), тие поминуваат групи ЛЕ... и потоа ги плескаме :icon_mrgr:

Сега кога е јасно дека ќе си иде Пол, останува кој двајца играчи ќе дојдат на негово место. Сеуште кружат шпекулации за Сисоко, Витсел и Матуиди, ама како што реков "кружат шпекулации", значи сеуште не сме го направиле првиот потег, ниту сме контактирале со агентите ниту со клубовите.

сигурно ќе фали во соблекувалната па и на теренот со таа неговата циганска прослава [:D

Не фала, поциганска, поглупа, подебилна прослава одамна не сум видел... а кога ќе ми текне дека ги зарази Дибала и компанија со оваа прослава, црева ми се превртуваат. Сега вака со неговово заминување, ваљда ќе подзаборават на ова, и ќе продолжат да се радуваат во граници на нормалата.

Пепе со голф топчето, Џорџо со Кинг Конг, е тоа ти се вика уникатна прослава, какви дабстепови какви бакрачи :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1469692919][/DOUBLEPOST]Лирола бекчево што играше на последниве два натпревари за Јуве на припремиве, одма по враќањето дома ќе оди во Сасуоло на калеење... бреј во Сасуоло пола тим се наши, и што е најважно и тие ќе играат во Европа сезонава :LOL:

Друго читав Емполи го сакал Паредес од Рома, али немаат доволно пари за да го земат... е сега наводно овие челнициве на Емполи склучиле договор со Јуве, ние да го купиме овој, и одма да го пратиме на позајмица, а Емполи ќе ни ги исплати парите во наредниве години што следуваат... знаете работат по рецептот на Марота :D

Последно уредено:
Убедливо Јувентус има најдобар транфер пазар годинава, но сепак според мене ако се продаде Погба а не се донесе еден добар играч за мене подобро би бил Сисоко да се се донесе отколку Витсел кој со години игра во една ебена руска лига а Матиуди е прескап плус 29 годишен е, сето ова работа ке падне во вода, средината не дека ке ни биде слаба ако отиде Погба но не можеш да се надеваш на добра сезона со Кедира кој често е повреден и Маркизио кој почна да заеба последно време повеќе е повреден отколку на терен, во вакви услови со Пјанич само тешко ке бидеме добри на средниот ред плус да не заборавиме Пјанич е нов играч, да супер играч е но уште не знаеме како ке се снајде во Јуве, јас би направил се ова сезона Погба да остане во Јуве, за мене би бил најдобар потег после Хигуаин. Ако не се донесе добар играч во средниот ред ако замине Погба, јасно е дека со парите од неговиот транфер сме го купиле Хигуан што не не прави доминатни како што изгледаме сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom