Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
sea mi treba i mene eden sovet po moznost od maskite..imav mn 'dobra' drugarka bar mislev deka mi e ali se me istastala na site..nvm ne se zamaram so nea ali on nea doslo i do tooj so mi se sviga i on znae ali ja go neam videno odamna i nz kako da se postavam sea...help..nekam da si gi krene AKCIITE..

sea mi treba i mene eden sovet po moznost od maskite..imav mn 'dobra' drugarka bar mislev deka mi e ali se me istastala na site..nvm ne se zamaram so nea ali on nea doslo i do tooj so mi se sviga i on znae ali ja go neam videno odamna i nz kako da se postavam sea...help..nekam da si gi krene AKCIITE..
Охоо супер. викни го и објасни му во 4 очи што како. Бар да бидеш на чисто :)

Ако типот ти се свиѓа, зошто не си го видела одамна?

Без разлика, ако ти се свиѓа, повикај го на муабет. По можност не мешај ја „другарка“ ти, туку повикај го да излезете зашто сакаш да се видиш со него. И убаво помини си со него.

Ако случајно падне муабет за тоа што типкава нешто рекла, искажи го својот став. Ама немој да трчаш и да се правдаш пред дечкото, зашто тој како прво треба да има свое мислење, па дури потоа да слуша други.

Ако видиш дека поради која и да е причина се „оладил“ кон тебе, батали го и него.

Luge ja sum bas baksuz denot koga trebase da izlezam sokomshikawa ja napuknaav rakata na dve mesta...i sea uste 3 nedeli stop....:S..no srekja doagja kaj mene da mi dava domasno za u skolo so ucime..\P.S ucime u istiot klas..

Добро бе дааааа...:)
Текнувало малку?:)
Уште поарно. Секој ден ќе иде кај тебе, ќе бидете на само, женско ко женско ќе биде позагрижена затебе, глуми малку дека ти е тешко...имаш перфектна ситуација.
Ако имаш некои сигнали од неа дека и ти и се свиѓаш...загазувај.:helou:

Епа снајке сега и тебе ми ти е полесно, само прашај го малиот дали стигнало некој муабет за тебе до него (дека го симпатишаш), и дај му и ти на знаење дека е така.

вака.Имам еден проблем кој сака да ме уништи одвнатре.Зе запознав со една девојка и излеговме два три пати,Супер ни беше додека се гледавме потоа и на мсн на мобилен секој ден се дописувавме и сл.Се беше ок додека не излеговме последниот пат.Она дојде со другаркаи која што некако не ми се допадна ама баш ич а исто така и јас на неа. и некако не е исто од тој ден.На мсн не ми збори не ми се јавува плус ми рече дека сменила број итн итн.еден ден ја начекав и и реков отворено каде се наоѓа проблемот ?ама она вика се е во ред.Ама пак е исто и викам да излеземе ми врти филм демек има за учење или слично едноставно како да ме одбегнува(а од почетокот она инсистираше прва да се гледаме)ама најлошо од се е дека стварно ми се засфиѓа у ПМ.Мое мислење е дека таа другаркаи и соли памет нешто .шо мислите вие шо ќе да е??ПОМОШ .:toe:

вака.Имам еден проблем кој сака да ме уништи одвнатре.Зе запознав со една девојка и излеговме два три пати,Супер ни беше додека се гледавме потоа и на мсн на мобилен секој ден се дописувавме и сл.Се беше ок додека не излеговме последниот пат.Она дојде со другаркаи која што некако не ми се допадна ама баш ич а исто така и јас на неа. и некако не е исто од тој ден.На мсн не ми збори не ми се јавува плус ми рече дека сменила број итн итн.еден ден ја начекав и и реков отворено каде се наоѓа проблемот ?ама она вика се е во ред.Ама пак е исто и викам да излеземе ми врти филм демек има за учење или слично едноставно како да ме одбегнува(а од почетокот она инсистираше прва да се гледаме)ама најлошо од се е дека стварно ми се засфиѓа у ПМ.Мое мислење е дека таа другаркаи и соли памет нешто .шо мислите вие шо ќе да е??ПОМОШ .:toe:
и ја би рекол нешто слично на овоа....мој совет инсистирај да испаднете насамо некаде на мирно место и муабет во 4 очи отворен без расправии и викања....кажи си ти какво мислење имаш за неа па шо биде нека биде....со среќа

Другарките се лошата страна на некоја девојка.
Може јадела гомна за тебе и испрала сиромашното мозоче на твојата сипма.
Значи, тука е и малер факторот. Понекад стварно цура неможе да излезе.
Учење, периоди, шотизнам..

Убаво и предложи да одбере термин до крај на неделата, без никаков притисок.
Кажи на лек муабет. Доколку одбие, стварно загубила интерес и нема веќе смисла за гушење па да заработиш забрана за доближување.
Ако пак се согласи, малце вртај кругови.. неповрзан муабет да се опушти, па прашај директно како стојат работите.
Објасни и ја ситуацијата.

Ако се пројде во најдобар ред, за еден месец врска може да ја натераш да ја откачи другарката. :D

Revenge rulz.

Баталија. Девојка без свое мислење и која слепо слуша другарка не е добра девојка. А и да успееш некако да поминеш преку првата база со незе сепак уште ке биде тука другарката која ако има намера да те тргне од незе, која ке проба сеуште да ве раздвои. Се на се, џабе труд но само ако стварно другарка и соли памет зашто можеби таа девојката која ја свиѓаш (глуп назив жими се) едноставно изгубила интерес за тебе.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Баталија. Девојка без свое мислење и која слепо слуша другарка не е добра девојка. А и да успееш некако да поминеш преку првата база со незе сепак уште ке биде тука другарката која ако има намера да те тргне од незе, која ке проба сеуште да ве раздвои. Се на се, џабе труд но само ако стварно другарка и соли памет зашто можеби таа девојката која ја свиѓаш (глуп назив жими се) едноставно изгубила интерес за тебе.

80% другарските врски меѓу девојките се стаклени. Речи и на едната дека зборела за другата, па таа ќе врати, и се губи довербата.

Па ако цурата погоре вреди физички (карактерно.. човек без свое мислење нема карактер) оти ти да не и периш мозокот ти и да добиваш соодветни бенефиции за истото, место некоја lame другарка?

I'm just sayin.. секогаш да се дава барем еднаш шанса на шоидабило. :smir:

80% другарските врски меѓу девојките се стаклени. Речи и на едната дека зборела за другата, па таа ќе врати, и се губи довербата.

Па ако цурата погоре вреди физички (карактерно.. човек без свое мислење нема карактер) оти ти да не и периш мозокот ти и да добиваш соодветни бенефиции за истото, место некоја lame другарка?

I'm just sayin.. секогаш да се дава барем еднаш шанса на шоидабило. :smir:

А ако е некоја агресивна другарка која има интерес некој да се дружи со цурата? Тогаш како во врска да си со другарката а не со првобитната девојка поради сопките кои секако ке се појавуваат и од двете страни ако настане некоја врска. Но спомнав и од првин. Ништо чудно да изгубила интерес за дечкото.

А ако е некоја агресивна другарка која има интерес некој да се дружи со цурата? Тогаш како во врска да си со другарката а не со првобитната девојка поради сопките кои секако ке се појавуваат и од двете страни ако настане некоја врска. Но спомнав и од првин. Ништо чудно да изгубила интерес за дечкото.

Aww.. aко цурата е толку лесно манипулативна, може да е и во твоја полза нели?
Ако имаш кликер би се ослободил од кучката од другарка за месец-два.
И инсталираш parental control во os. Абе на MSN ќе ме прашува дали да влезе, не пак да излезе со другарка. :)))

Aww.. aко цурата е толку лесно манипулативна, може да е и во твоја полза нели?
Ако имаш кликер би се ослободил од кучката од другарка за месец-два.
И инсталираш parental control во os. Абе на MSN ќе ме прашува дали да влезе, не пак да излезе со другарка. :)))

Доминантно гомно си бил ти бе :)

Абе тоа е сепак до карактерот на дечкото погоре што побара помош. Ако сака да манипулира со девојка за кратко време бујрум оваа е одлична марионета али ако сака нешто повеќе тогаш не е препорачливо зашто нема некој добар крај.

Доминантно гомно си бил ти бе :)

Абе тоа е сепак до карактерот на дечкото погоре што побара помош. Ако сака да манипулира со девојка за кратко време бујрум оваа е одлична марионета али ако сака нешто повеќе тогаш не е препорачливо зашто нема некој добар крај.

Абе да, љубовта не тера да правиме грозни ствари. :p
Aко ептен му се свиѓа, да нема страв од другарката дека ќе му се меша, тоа ми беше зборот.
Тоа е мал проблем, големиот е ако изгубила интерес сама по себе.

Поз4е темо. :D

А можеби има навистина за учење? : ))

И можеби другаката те сака тебе веке 2 години, само нема сила да ти каже, сега и рекла на оваа, а оваа не сака да ја повреди, па држи растојане.

Можеби другарката е посесивна, мисли дека ако таа е со тебе, нема да биде толку со неа, па затоа ви прави сплетко.

Можеби таа со која си се допишувал, само се зафркавала со тебе.
.
.
.
Можеби диносаурусите изумреле бидејќи си започнале трета светска војна.

Никојпат нема да дознаеш ако пишуваш по форуми. Прашај си ја, ама не преку мсн, онака во живо. Зборовите лажат, реакциите на телото, не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom